Włodek W. 14.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Najbardziej żal tych co zostali. Jest przepowiednia , ,,Nieżywi upomną się o sprawiedliwość" Czekali 70lat Tam zamordowano tez tysiace Rosjan ,Białorusinów i wiele narodowości zssr Swiat o tym niewiedział . Teraz już wszyscy wiedzą co było po Smoleńskiem Pozostało dużo pytań .Dlaczego ........ Teraz bomb nie podkłada sie sie do samolotu. Teraz są wirusy wysyłane przez satelitę .Pilot w prawo a maszyna w lewo wysokosci tez można ,,poprawić"przez satelitę . Dowódzctwo Wojska Polskiego,to ci którzy wysiedli z Casy za wcześnie.(zgineło 20) Przeciwni byli Haarpp może? Pełna inwigilacja elektroniczna. Bład pilota ten sam co CASA (złe warunki + bład ) Może Prezydent zginą przypadkiem ,,przy okazjii" WTC tez paru zgineło elekrtyków i strazaków . Reszta była na obowiązkowej aukcji harytatywnej.50 km dalej.od miejsca wydarzen . Dllaczego ...... Dlaczego jest cenzura.... ZDANIE -WYPOWIEDZ WYRWANA Z KONTEKSTU> JEST TAKI FILM JEDEN DRUGI TRZECI http://www.youtube.com/watch?v=JUpLVnzMsog&feature=related NIE ROZMAWIAJ O POGODZIE.......YT. CENZOR TEZ moze OBEJRZY Edytowane 17 Lipca 2011 przez Włodek W. komentarz do cenzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 a tak w ogóle dobrze się czujesz ? jak można ci pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 źle zrozumiałeś to jest szyderstwoniemniej warto zapoznać się przy okazji z historią "narodu" białoruskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.04.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 źle zrozumiałeś to jest szyderstwo ... ... nie ... no coś Ty, Pirat ... Włodek już tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.04.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Faktycznie temat "teoria spiskowa" nie powinien powodować emocji - bo "teoria spiskowa" już w swojej nazwie wiele wyjaśnia - prawda?Dlatego nie warto uruchamiać którejkolwiek półkuli nad zastanawianiem sie bo szkoda każdej fałdy źle wykorzystanej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.04.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Taki filozoficzny się zrobiłeś bobiczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A tak doła mam jakoś - do tego nie zważając na żałobę narodową US i ZUS (chyba mają spółkę jakąś cy cóś?) podesłały mi dzisiaj o ukaraniu - w sumie 7.000zeta - więc wziałem otwarłem flaszkę małą i się dobijam z dołem na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.04.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dobrze napisałeś w tym temacie o teoriach spiskowych z US-em i ZUS-em. Twoje zdrowie! Napijmy się! W razie czego winę zwalimy na cyklistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Faktycznie temat "teoria spiskowa" nie powinien powodować emocji - bo "teoria spiskowa" już w swojej nazwie wiele wyjaśnia - prawda? Jest to temat wydzielony z wątku, który ma służyć refleksjom na temat tragedii, a nie szukaniu sensacji. Z uwagi na nieodrzeczność tez w nim zawartych został wydzielony do odrębnego wątku; jednakże tytuł już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Domyślam się Ponury że dzisiaj wszyscy powinni uruchomić duże pokłady refleksji.Jednak musisz przyznać że refleksja refleksji nierówna.A że banować nie wolno nikogo i niczego - to słusznie temat zaistnieć mógł i oczekiwać odpowiedzi.Ja udzieliłem swojej - bez prawa do zmian w kwestii "teorii spiskowej"ŚP Generała też ekshumowali - tamta teoria była o wiele prawdziwsza i bardziej wiarygodna dle większości a wiesz jaką się okazała........... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 a tak w ogóle dobrze się czujesz ? jak można ci pomóc ? Włodek nigdy nie czyje się dobrze jeśli w grę wchodzi kosmos. Ja czuję się coraz gorzej jak czytam takie brednie. Na szczęście ja mam wybór i mogę nie czytać. Włodka wyleczyć się już nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.04.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Włodek, wytłumacz skąd wziął się właśnie teraz pył wulkaniczny na niebie? Po mojemu, jest to kara Boża za butę, pychę i kłamstwa kardynała D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ten pył to niewątpliwie ZNAK. Jest kilka wersji:1. Pył ma dać nam do zrozumienia, że Włodek ma rację. Nasze umysły zostały zamroczone. Był spisek, ale my go nie widzimy, bo czarna pomroczność zasnuła nasze myśli. Nie widzimy rzeczy oczywistych (znaczy spisku, który spowodował katastrofę).2. Pył to wyraz dezaprobaty wyższych sił dla pomysłu pochówku na Wawelu (uniemożliwi loty nad Polska i co za tym idzie sam pogrzeb).3. Pył to po prostu symbol żałoby. Siły natury się do niej przyłączyły. Wszystkich wróżów i wróżki proszę o wpisywanie innych możliwych wyjaśnień. Mnie zasnuł już pył wulkaniczny i straciłam łączność ze swym jasnowidzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.04.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 toć ziemia po prostu bąka puściłazbieżność dat, wpływu - przypadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ten pył to niewątpliwie ZNAK. (...) Nie widzimy rzeczy oczywistych (znaczy spisku, który spowodował katastrofę). No bo pył jest, to nie widzimy. Zaiste powiadam Wam - kiedy pył opadnie, przejrzymy na oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 16.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 No bo pył jest, to nie widzimy. Zaiste powiadam Wam - kiedy pył opadnie, przejrzymy na oczy. i zobaczymy w jakim stoimy szambie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.04.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 i zobaczymy w jakim stoimy szambie.... Bluźnisz synu, z wulkanu wypływa na powierzchnię LAWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.04.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Włodek, wytłumacz skąd wziął się właśnie teraz pył wulkaniczny na niebie? Po mojemu, jest to kara Boża za butę, pychę i kłamstwa kardynała D. Pozwolisz, że odpowiem za Włodka? Przecież on ie tak dawno nauczał, że na księżycu jest tajna baza kosmitów. To oni są za wszystko odpowiedzialni. Za namową Rosjan wywołali wybuch wulkanu i kierują tę chmurę na Europę, żeby zepsuć niedzielną uroczystość. To przeciez oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.04.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Ten pył to niewątpliwie ZNAK. ... Wszystkich wróżów i wróżki proszę o wpisywanie innych możliwych wyjaśnień. Mnie zasnuł już pył wulkaniczny i straciłam łączność ze swym jasnowidzeniem. ... no dobra Tusk w zmowie z Putinem (układ) tak się nawąchali gazu łupkowego, że przy wydechu tegoż przez odbytnicę powstał ten PYŁ szatański, który pokrywa teraz Polskę. Wulkan na Islandii to kamuflaż i "zasłona dymna" (co widać na zdjęciach satelitarnych). ... szkoda tylko, że tak pikne fotorelacje z Prezydentami i Głowami Państw z Wawelem w tle, przydatne w niedalekiej "kampanii wyborczej", szlag trafi ... no Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.04.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ... no dobra Tusk w zmowie z Putinem (układ) tak się nawąchali gazu łupkowego, że przy wydechu tegoż przez odbytnicę powstał ten PYŁ szatański, który pokrywa teraz Polskę. Wulkan na Islandii to kamuflaż i "zasłona dymna" (co widać na zdjęciach satelitarnych). ... szkoda tylko, że tak pikne fotorelacje z Prezydentami i Głowami Państw z Wawelem w tle, przydatne w niedalekiej "kampanii wyborczej", szlag trafi ... no To robota Schetyny i TVN24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts