Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Radzę zrobić tak jak ja - dodać go do Listy Ignorowanych

Od razu ten wątek wygląda lepiej :).

tacy piszący jak kretyni też są potrzebni, ja już dawno nie wchodziłem na forum muratora,

nie było już dla mnie tutaj nic ciekawego ale dzięki Boho odkryłem je na nowo,

uwielbiam czytać jak się miota,

wchodzę tutaj kilka razy dziennie, istne szaleństwo

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tacy piszący jak kretyni też są potrzebni, ja już dawno nie wchodziłem na forum muratora,

nie było już dla mnie tutaj nic ciekawego ale dzięki Boho odkryłem je na nowo,

uwielbiam czytać jak się miota,

wchodzę tutaj kilka razy dziennie, istne szaleństwo

kto się miota ? nie jesteś w stanie odpowiedzieć na proste pytania....

no i wszystko jasne

prawda ? dla niektórych cały świat jest taki prosty..... według schematu : ZSRR - Putin - KGB - samolot - śmierć - Wawel....

problem zaczyna się, gdy trzeba odpowiedzieć na proste pytania.... albo przetłumaczyć kawałek tekstu.....

Edytowane przez BOHO

Gość Pepeg z Gumy
...i tak po raz kolejny w sumie ciekawy wątek został rozp.........y " w drobiezgi" i rozmył się. Szkoda...

Nic na to nie poradzisz.

Jeśli poziom argumentacji niektórych sprowadza się do monotonnej i zbiorowej retoryki , jad, opluwanie, manipulacja, Gazeta Wyborcza, TVN

a ciężkim epitetem staje się niezrozumiały ze znaczenia liberał, kosmopolita :rolleyes:, który dla miejscowego proboszcza-mentora jest synonimem diabła, to trudno rozmawiać w ten sposób nawet na najciekawszy temat, gdy a Ameryce Murzynów wciąż bijo.

Arcybiskup zaznacza, że w doświadczeniu bólu ważne jest każde słowo, dlatego należy unikać słów stwarzających wrażenie przesady, a "tymczasem niektórzy z naszych bliskich używają języka patosu, nazywając bliskich nam zmarłych męczennikami. W tradycji chrześcijańskiej nazywamy męczennikiem kogoś, kto oddał życie za wiarę, np. o. Maksymiliana Kolbego lub ks. Jerzego Popiełuszkę" - przypomina.

Chyba masz rację.

To głos rozsądku.

Tylko co z tego wyniknie? Kolejny rozłam kościoła?

Za to najprawdopodobniej Jarek w kampanii posłuży się swoją bratanicą Martą.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7832136,Szefowa_sztabu_Kaczynskiego__Marta_zblizyla_sie_do.html

Tragedia tragedią, ale nie ma zmiłuj się.

"Jeśli sądzicie, że któregoś dnia dojdziecie do władzy, to się mylicie!" powiedział w marcu 2006 roku i nie zamierza z tego zrezygnować.

Za to najprawdopodobniej Jarek w kampanii posłuży się swoją bratanicą Martą.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7832136,Szefowa_sztabu_Kaczynskiego__Marta_zblizyla_sie_do.html

Tragedia tragedią, ale nie ma zmiłuj się.

"Jeśli sądzicie, że któregoś dnia dojdziecie do władzy, to się mylicie!" powiedział w marcu 2006 roku i nie zamierza z tego zrezygnować.

w końcu to rodzinny interes.....

i tutaj doskonale widać całe zakłamanie Jarka...

pamiętacie ?

"Premier nie był na ślubie Marty Kaczyńskiej.

Informator gazety twierdzi, że Lech przekonywał brata przez ponad godzinę do przyjazdu na ślub. Premier był jednak nieugięty. Nie pojawił się ani w gdyńskim Urzędzie Stanu Cywilnego, ani w ośrodku w Juracie, gdzie odbyło się przyjęcie.

Bliski współpracownik szefa rządu wyjaśnia:

Premiera nie było w sobotę w Trójmieście. Miał dużo pracy, przed niedzielnym wyjazdem na Podlasie. Jechał tam, by wspierać PiS, który szykuje się do przedterminowych wyborów do sejmiku. "

Edytowane przez BOHO