Bold 29.04.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Radzę zrobić tak jak ja - dodać go do Listy Ignorowanych Od razu ten wątek wygląda lepiej . tacy piszący jak kretyni też są potrzebni, ja już dawno nie wchodziłem na forum muratora, nie było już dla mnie tutaj nic ciekawego ale dzięki Boho odkryłem je na nowo, uwielbiam czytać jak się miota, wchodzę tutaj kilka razy dziennie, istne szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 29.04.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dawno nie czytałem takich kretyńskich postów dobra, spada, trzeba popracować Boho, siedzisz na etacie w GW, czy pracujesz na akord? akord w ГРУ..... no i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 29.04.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Radzę zrobić tak jak ja - dodać go (tj. BOHO) do Listy Ignorowanych Od razu ten wątek wygląda lepiej . Fakt... całe to zamulanie i odwracanie kija ogonem znika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 29.04.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ale jak to zrobić, bo jakoś nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 29.04.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ale jak to zrobić, bo jakoś nie mogę znaleźć Po zalogowaniu się masz na prawo od swego nicka różne funkcje, m.in. Ustawienia. Kliknij na Ustawienia, z lewej strony u dołu będzie dostępna funkcja Edytuj Listę Ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 29.04.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 super, dzięki, Boho zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.04.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 tacy piszący jak kretyni też są potrzebni, ja już dawno nie wchodziłem na forum muratora, nie było już dla mnie tutaj nic ciekawego ale dzięki Boho odkryłem je na nowo, uwielbiam czytać jak się miota, wchodzę tutaj kilka razy dziennie, istne szaleństwo kto się miota ? nie jesteś w stanie odpowiedzieć na proste pytania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.04.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) no i wszystko jasne prawda ? dla niektórych cały świat jest taki prosty..... według schematu : ZSRR - Putin - KGB - samolot - śmierć - Wawel.... problem zaczyna się, gdy trzeba odpowiedzieć na proste pytania.... albo przetłumaczyć kawałek tekstu..... Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez BOHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 super, dzięki, Boho zniknął według zasady: jak się jest bezsilnym intelektualnie to lepiej zamknąć oczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 29.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ...i tak po raz kolejny w sumie ciekawy wątek został rozp.........y " w drobiezgi" i rozmył się. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ...i tak po raz kolejny w sumie ciekawy wątek został rozp.........y " w drobiezgi" i rozmył się. Szkoda... Nic na to nie poradzisz. Jeśli poziom argumentacji niektórych sprowadza się do monotonnej i zbiorowej retoryki , jad, opluwanie, manipulacja, Gazeta Wyborcza, TVN a ciężkim epitetem staje się niezrozumiały ze znaczenia liberał, kosmopolita , który dla miejscowego proboszcza-mentora jest synonimem diabła, to trudno rozmawiać w ten sposób nawet na najciekawszy temat, gdy a Ameryce Murzynów wciąż bijo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.04.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 wszystkim gadająco-piszącym - dzięki.A sie upomniałem o Was - Boho i Pepeg - a tu masz, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 wszystkim gadająco-piszącym - dzięki. A sie upomniałem o Was - Boho i Pepeg - a tu masz, no dzięki, dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Dzięki bobiczku za pamięć !Jakoś żyjemy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.04.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 tyle że wcurwiłem się - jak nie widziałem. Jak Sekuła - bym o mało co palnął se w brzuch - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 30.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 głos rozsądku: W liście pasterskim abp Józef Życiński przestrzega przed budowaniem teorii spiskowych, które ranią cierpiących. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7830914,Ofiary__ale_nie_meczennicy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 30.04.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Arcybiskup zaznacza, że w doświadczeniu bólu ważne jest każde słowo, dlatego należy unikać słów stwarzających wrażenie przesady, a "tymczasem niektórzy z naszych bliskich używają języka patosu, nazywając bliskich nam zmarłych męczennikami. W tradycji chrześcijańskiej nazywamy męczennikiem kogoś, kto oddał życie za wiarę, np. o. Maksymiliana Kolbego lub ks. Jerzego Popiełuszkę" - przypomina. Chyba masz rację. To głos rozsądku. Tylko co z tego wyniknie? Kolejny rozłam kościoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 30.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Za to najprawdopodobniej Jarek w kampanii posłuży się swoją bratanicą Martą.http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7832136,Szefowa_sztabu_Kaczynskiego__Marta_zblizyla_sie_do.htmlTragedia tragedią, ale nie ma zmiłuj się."Jeśli sądzicie, że któregoś dnia dojdziecie do władzy, to się mylicie!" powiedział w marcu 2006 roku i nie zamierza z tego zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 30.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Za to najprawdopodobniej Jarek w kampanii posłuży się swoją bratanicą Martą. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7832136,Szefowa_sztabu_Kaczynskiego__Marta_zblizyla_sie_do.html Tragedia tragedią, ale nie ma zmiłuj się. "Jeśli sądzicie, że któregoś dnia dojdziecie do władzy, to się mylicie!" powiedział w marcu 2006 roku i nie zamierza z tego zrezygnować. w końcu to rodzinny interes..... i tutaj doskonale widać całe zakłamanie Jarka... pamiętacie ? "Premier nie był na ślubie Marty Kaczyńskiej. Informator gazety twierdzi, że Lech przekonywał brata przez ponad godzinę do przyjazdu na ślub. Premier był jednak nieugięty. Nie pojawił się ani w gdyńskim Urzędzie Stanu Cywilnego, ani w ośrodku w Juracie, gdzie odbyło się przyjęcie. Bliski współpracownik szefa rządu wyjaśnia: Premiera nie było w sobotę w Trójmieście. Miał dużo pracy, przed niedzielnym wyjazdem na Podlasie. Jechał tam, by wspierać PiS, który szykuje się do przedterminowych wyborów do sejmiku. " Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez BOHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Prorok jakiś czy cóś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts