Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

JoShi

Czytaj ,ze zrozumieniem .Jeżeli nie potrafisz to przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz .To zrozumiesz.

Tylko czy twoje Ego to wytrzyma.?

Pozdr.

Sprawdz sobie w goooooleO czym napisałem powyżej i jakie adresy wklejiłem .

Tylko czytaj ze zrozumieniem.

Chyba ,ze czerpiesz zyski za dezinformacje lub za wyśmiewanie publiczne .

Cenzura W H_P tez działa .Tfu

BOHO

Czytac to znaczy jeszcze zrozumiec .co sie czyta .

I linki ktore wkleiłem to dla dobra wszystkich .

no tak, bo gdybyś ich nie wkleił, to owi wszyscy odnieśliby niepowetowaną stratę....

weź się może za naukę..... bo wywiadówka pewnie niedługo.....

jesteś tylko pajacem, z którego wszyscy tu się naśmiewają....

• 3 weeks później...

BOHO

Z netu trzeba umiec korzystać umiejetnie przesiać ,ale ty tego nie potrafisz i wniosków tez nie wyciągasz

Potrafisz co? Sam sobie okresl co tak naprawdę potrafisz.

.Albo jesteś z tych opłacanych co za dezinformacje biorą judaszowe srebrniki .(np.BOLEK} , tvn ,a nie tylko klikać coby sobie

po klikać .lub podpisują kontrakty zniewalające Polskę .na nastepne lata . Dwa dni po ,,katastrofie" lub nowe ustawy

Tak jak za komuny było .kontrakt za 1dolara transferowego 1 tonę węgla.przez 20lat.

Teraz prokuratorowi trudno udowodnić ,że wypadek nie był zamachem.

dołożyć cenzurę i mamy komplet.

Z teorii robi się co?

po przesianiu twojego mózgu zostałyby pewnie jakieś resztki z oprysków....

Jakim trzeba być chorym człowiekiem i skąd tyle jadu, żeby tak ubliżać komuś kto ma inne zdanie.

Mam wrażenie, że ktoś Cię skrzywdził w przeszłości. Może byłeś molestowany? Nie wiem - dlatego tylko pytam ?

Gościu ma zdanie na jakiś temat, w dodatku zadał sobie trudu, żeby przedstawić swoje argumenty a Ty ot tak sobie robisz z niego idiotę i jeszcze podpierasz się ogółem który w ilości 3 osób Cię popiera, z których tylko jeden ma coś do powiedzenia a reszta to Twoje przy...upasy na podobnym poziomie.

Nie potrafisz rozwinąć tematu a chcesz coś powiedzieć - to powiedziałeś głupotę. Aleś poleciał po bandzie:rolleyes:

Następne niezorientowane biedactwo... I o jakich Ty argumentach piszesz?

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Widzę ,że macie tu towarzystwo wzajemnej adoracji. Bywałem na różnych forach ale takiego niskiego poziomu to jeszcze nie widziałem.

Normalnie terror półgłówków, jak za komuny. Wy straszne kompleksy macie. Tolerujecie tylko głupszych od siebie, mądrzejsi nie mają szans. Szkoda, że w mordę nie można dać bo to byłby lepszy argument niż wyśmiewanie, prawda?

I znowu temat wypadku lotniczego zwanego tragedią smoleńską? zostaje podniesiony do rangi spisku wszech czasów.

Normalnie terror półgłówków, jak za komuny. Wy straszne kompleksy macie.

Kolejny jedyny sprawiedliwy z tych co stali Tu a reszta tam gdzie ZOMO.

Brak wiedzy, tylko poklikac sobie lubia bo tylko tyle potrafią .

To był zamach

fakty-

http://lazacylazarz.blogspot.com/2010/06/gruppenfuhrer-kat.html

http://www.fronda.pl/marcinw1/blog/motyw_katastrofy_smolenskiej

http://smolensk-2010.pl/2010-07-21-krotki-tekst-o-zabijaniu-czesc-1.html

Wnioski samy wyciągamy . W tvn tego nie było i nie będzie .

Pozdrawiam

Nikt Cię tu siłą nie trzyma. Wolna droga :)

tak sie wlasnie zastanawiam co na forum budowlanym trzyma osoby,ktore pisza tylko i wylacznie w dzialach rozrywkowych,a niektorzy tylko w jednym temacie......:confused:

przeciez sa inne fora o tematyce kierunkowej,na ktorych mozna znalesc zrozumienie dla siebie.....

przeciez to nie jest normalne...wiekszosc tu przebywa zgodnie z kierunkiem forum,a w "o was" pisze niejako przy okazji....

misja jakas czy co? :confused:

Edytowane przez prawdziwy.anika

Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich do Aukcji na rzecz dzieci z Ogniska Marymont

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170302-Aukcja-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-ozd%C3%B3b-i-kart-zbieramy-na-ferie-dla-dzieci-z-trudno%C5%9Bciami!&p=4454847#post4454847

pamiętajmy ,że dobre uczynki wpisane są w tradycję Bożego Narodzenia :wiggle: