JoShi 06.11.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Nie. To nawet nie jest śmieszne. To żałosne. To znaczy Ty jesteś żałosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.11.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 JoShiCzytaj ,ze zrozumieniem .Jeżeli nie potrafisz to przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz .To zrozumiesz.Tylko czy twoje Ego to wytrzyma.?Pozdr. Sprawdz sobie w goooooleO czym napisałem powyżej i jakie adresy wklejiłem .Tylko czytaj ze zrozumieniem. Chyba ,ze czerpiesz zyski za dezinformacje lub za wyśmiewanie publiczne .Cenzura W H_P tez działa .Tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 08.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 masz nierówno pod sufitem chłopcze, dlatego nikt nie czyta twoich bredni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.11.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 BOHOCzytac to znaczy jeszcze zrozumiec .co sie czyta .I linki ktore wkleiłem to dla dobra wszystkich .Tylko za ciasno w główce i fałdki za proste i nie łapią coby zrozumieć .o czym jest temat.Pozostaje śmiech głupca .Bo tyle potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.11.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 BOHO Czytac to znaczy jeszcze zrozumiec .co sie czyta . I linki ktore wkleiłem to dla dobra wszystkich . no tak, bo gdybyś ich nie wkleił, to owi wszyscy odnieśliby niepowetowaną stratę.... weź się może za naukę..... bo wywiadówka pewnie niedługo..... jesteś tylko pajacem, z którego wszyscy tu się naśmiewają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.11.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 no tak, bo gdybyś ich nie wkleił, to owi wszyscy odnieśliby niepowetowaną stratę.... weź się może za naukę..... bo wywiadówka pewnie niedługo..... jesteś tylko pajacem, z którego wszyscy tu się naśmiewają.... Nie jest pajacem tylko rybą. Czy na B to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.11.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Tak klikać to można do .................................nic konstruktywnego ble ble Mów do słupa , a słup dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.11.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 http://www.globalnaswiadomosc.com/chemtrailsdowodyzbrodn.htm Kto chce, niech czyta i popatrzy czasem w niebo, zwłaszcza przy słonecznej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.12.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Do kompletu Oszustwo czy okrutna prawda: http://www.youtube.com/watch?v=93ovuFQJThw YT trzeba przesiac i zawsze cos mozna znalescWnioski sami wyciągamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 06.12.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 po przesianiu twojego mózgu zostałyby pewnie jakieś resztki z oprysków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.12.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 BOHOZ netu trzeba umiec korzystać umiejetnie przesiać ,ale ty tego nie potrafisz i wniosków tez nie wyciągasz Potrafisz co? Sam sobie okresl co tak naprawdę potrafisz..Albo jesteś z tych opłacanych co za dezinformacje biorą judaszowe srebrniki .(np.BOLEK} , tvn ,a nie tylko klikać coby sobie po klikać .lub podpisują kontrakty zniewalające Polskę .na nastepne lata . Dwa dni po ,,katastrofie" lub nowe ustawy Tak jak za komuny było .kontrakt za 1dolara transferowego 1 tonę węgla.przez 20lat.Teraz prokuratorowi trudno udowodnić ,że wypadek nie był zamachem.dołożyć cenzurę i mamy komplet.Z teorii robi się co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 12.12.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 BOHO Teraz prokuratorowi trudno udowodnić ,że wypadek nie był zamachem. Z teorii robi się co? Wszytko w temacie teorii spiskowych:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 12.12.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 po przesianiu twojego mózgu zostałyby pewnie jakieś resztki z oprysków.... Jakim trzeba być chorym człowiekiem i skąd tyle jadu, żeby tak ubliżać komuś kto ma inne zdanie. Mam wrażenie, że ktoś Cię skrzywdził w przeszłości. Może byłeś molestowany? Nie wiem - dlatego tylko pytam ? Gościu ma zdanie na jakiś temat, w dodatku zadał sobie trudu, żeby przedstawić swoje argumenty a Ty ot tak sobie robisz z niego idiotę i jeszcze podpierasz się ogółem który w ilości 3 osób Cię popiera, z których tylko jeden ma coś do powiedzenia a reszta to Twoje przy...upasy na podobnym poziomie. Nie potrafisz rozwinąć tematu a chcesz coś powiedzieć - to powiedziałeś głupotę. Aleś poleciał po bandzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.12.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Jakim trzeba być chorym człowiekiem i skąd tyle jadu, żeby tak ubliżać komuś kto ma inne zdanie. Następne niezorientowane biedactwo... I o jakich Ty argumentach piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 12.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Następne niezorientowane biedactwo... I o jakich Ty argumentach piszesz? Uderz w stół a nożyce się odezwą. Widzę ,że macie tu towarzystwo wzajemnej adoracji. Bywałem na różnych forach ale takiego niskiego poziomu to jeszcze nie widziałem. Normalnie terror półgłówków, jak za komuny. Wy straszne kompleksy macie. Tolerujecie tylko głupszych od siebie, mądrzejsi nie mają szans. Szkoda, że w mordę nie można dać bo to byłby lepszy argument niż wyśmiewanie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 12.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 I znowu temat wypadku lotniczego zwanego tragedią smoleńską? zostaje podniesiony do rangi spisku wszech czasów. Normalnie terror półgłówków, jak za komuny. Wy straszne kompleksy macie. Kolejny jedyny sprawiedliwy z tych co stali Tu a reszta tam gdzie ZOMO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.12.2010 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Brak wiedzy, tylko poklikac sobie lubia bo tylko tyle potrafią .To był zamach fakty- http://lazacylazarz.blogspot.com/2010/06/gruppenfuhrer-kat.html http://www.fronda.pl/marcinw1/blog/motyw_katastrofy_smolenskiej http://smolensk-2010.pl/2010-07-21-krotki-tekst-o-zabijaniu-czesc-1.html Wnioski samy wyciągamy . W tvn tego nie było i nie będzie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.12.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Bywałem na różnych forach ale takiego niskiego poziomu to jeszcze nie widziałem. Nikt Cię tu siłą nie trzyma. Wolna droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 13.12.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Nikt Cię tu siłą nie trzyma. Wolna droga tak sie wlasnie zastanawiam co na forum budowlanym trzyma osoby,ktore pisza tylko i wylacznie w dzialach rozrywkowych,a niektorzy tylko w jednym temacie...... przeciez sa inne fora o tematyce kierunkowej,na ktorych mozna znalesc zrozumienie dla siebie..... przeciez to nie jest normalne...wiekszosc tu przebywa zgodnie z kierunkiem forum,a w "o was" pisze niejako przy okazji.... misja jakas czy co? Edytowane 13 Grudnia 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.12.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich do Aukcji na rzecz dzieci z Ogniska Marymont http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170302-Aukcja-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-ozd%C3%B3b-i-kart-zbieramy-na-ferie-dla-dzieci-z-trudno%C5%9Bciami!&p=4454847#post4454847 pamiętajmy ,że dobre uczynki wpisane są w tradycję Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts