Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

że np. Lech K. wszedł do kabiny pilotów i nakazał natychmiast lądować ? tak jak w Gruzji ?

Za dużo mediów oglądasz jeśli w to wierzysz a o to mediom pewnie chodzi.. Ze wszystkich informacji wynika że piloci są szkoleni nawet w warunkach ekstrmalnych i nawet mgla trudno aby im przeszkodziła , bląd pilota to wg mnie najmniejsze prawdopodobienstwo.

Jest taki smród i burdel informacyjny przy takiej wadze tragedii, że jestem w 100% pewny osób trzecich.

Jeszcze raz powtórzę najważniejsze z tego: GDZIE W ŚLEDZTWIE WSKAZANO MOŻLIWOŚĆ ZAMACHU!!!??? Należy przy takiej tragedii brać pod uwagę WSZYSTKEI MOŻLIWOŚCI a nie od początku trąbić o blędzie pilota- jak w cokolwiek teraz wierzyć skoro nawet nie wiedzą o której tragedia miala miejsce!!!!!!!!!!!

najchętniej to by teraz wszystkim mordy zamknęli aby nikt o tym nic już nie mowil i nie pisał aby samo ucichło bo do tego obecne dzialanie prowadzi.

pzdr

pzdr

EEE tam. TAki zamach jest tak nieprawdopodobny, że nawet tego nie biorą pod uwagę. W innym przypadku już by PIS grzmiał, że rząd niedopilnował i PREZYDENTA zabili. Byłaby okazja do ud... tylu ludzi, że aż żal z niej nie skorzystać. Więc nie sądzę...

EEE tam. TAki zamach jest tak nieprawdopodobny, że nawet tego nie biorą pod uwagę. W innym przypadku już by PIS grzmiał, że rząd niedopilnował i PREZYDENTA zabili. Byłaby okazja do ud... tylu ludzi, że aż żal z niej nie skorzystać. Więc nie sądzę...

już przecież coś tam bredzą.....

PiS i jego "gierki" tak samo jak "gierki" pozostalych partii to pikuś w porównaniu z sytuacją gdyby oficjlnie zaczęto trąbić o zamachu. Art Warzeczy dość ciekawy i wiele w nim prawdy.

Jak na taką wagę tragedii to co mamy do dziś i podejście do tragedii to jest żart i paranoja!

pzdr

Art Warzeczy dość ciekawy i wiele w nim prawdy.

Bardzo ciekawy i wcale nie neguję, że może mieć rację. tylko pytam, co nam z tego przyjdzie? W zasadzie nalezałoby siedzieć cicho i zbierać dowody, też bardzo po cichu. Przy okazji następnego gazociągu wykorzystać. Też po cichu.

Z jednym się całkowicie nie zgodzę. Że myśl o naciskach śp. prezydenta wciskają nam media. Była to moja pierwsza myśl, jak dowiedziałam się o katastrofie. Nikt nie musiał niczego sugerować. Znając charakter L Kaczyńskiego, cel podróży i mając informacje z pierwszych chwil po katastrofie - taki wniosek nasuwał się sam i nadal myślę, że jest on najbardziej prawdopodobny. Myślę też, że jeżeli ktoś chce coś ukryć, to własnie to. Taki fakt za bardzo skomplikował by sprawy państwowe.

...

... Lech telefonował do Jarka i jakoś nikt tego tematu nie podjął, o czym mogli rozmawiać?

Pewnie JK powie w trakcie "kampani" :) ;)

-

Idąc dalej tropem "spisku" ...

... sądziłem w swej naiwności, że Premier wraz z Marszałkiem, przeliczywszy sztućce, stwierdzili, iż nie starczy ich dla wszystkich na stypie ... więc grzebali przy wulkanie ...

... jakże się myliłem, "wyszło szydło z wora"

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201004/1271795402_by_zelu1smerf_500.jpg

... nagrali z ukrytej kamery Naszego Wielkiego Przyjaciela :) ;)

ps - dobre choć to, że nie "odpalili" Katli :)

Edytowane przez Chef Paul

Może o chorej matce? To takie nienormalne?

Ciekawe po prostu, że ten wątek znikł, a skoro samolot rozbił się wcześniej niż pisano najpierw, to rozmowa odbyła się w czasie bliższym tego momentu i być może nawet jeszcze trwała... Tak, czy siak, p. JK powinno się zadać kilka pytań.

...

Z jednym się całkowicie nie zgodzę. Że myśl o naciskach śp. prezydenta wciskają nam media. Była to moja pierwsza myśl, jak dowiedziałam się o katastrofie. Nikt nie musiał niczego sugerować. Znając charakter L Kaczyńskiego, cel podróży i mając informacje z pierwszych chwil po katastrofie - taki wniosek nasuwał się sam i nadal myślę, że jest on najbardziej prawdopodobny. Myślę też, że jeżeli ktoś chce coś ukryć, to własnie to. Taki fakt za bardzo skomplikował by sprawy państwowe.

Niestety - choc bardzo bym chciala, aby tak nie bylo - wydaje mi sie to prawdopodobne :(

Może o chorej matce? To takie nienormalne?

To całkiem normalne, jednakze "moze" prowokuje do stawiania pytań.

Edytowane przez anSi
bold :)

powiem wam, że mi też to przyszło na myśl w dniu katastrofy..... zanim jeszcze ktokolwiek i cokolwiek napisał.....

Ale czy każdą głupotą która przychodzi ci do głowy musisz się dzielić z forumowiczami ?

W sprawie smoleńskiej katastrofy wszystko już wiemy. Co prawda polscy prokuratorzy mogą sobie – w ramach śledztwa – przejrzeć co najwyżej relacje CNN z katastrofy, bo na tyle im pozwalają Rosjanie, co prawda polska komisja cywilna nie dostała choćby tłumacza, co prawda nawet rosyjska opinia publiczna żąda międzynarodowej kontroli nad śledztwem, ale nic to! My mamy lepszych ekspertów.

Rezydujący przy ul. Czerskiej sztab speców od lotnictwa wydedukował na łamach “Wyborczej”, co następuje: to nie jest wina pilota (bo przecież z głową państwa latają najznamienitsze asy), to nie jest wina obsługi lotniska (wszak ostrzegała przed mgłą), to wreszcie nie jest wina Rosjan (bo mamy przełom, a Putin osobiście wyściskał naszego premiera i obejrzał w telewizji “Katyń”). W tej sytuacji winowajca musi być jeden – to sam prezydent, który naciskał na pilotów, by popełnili zbiorowe samobójstwo.

Tak, że już ustalone, że to winien Prezydent... nie musisz więcej pisać co ci się wydaje...

-

Dzien po katastrofie TVN 24 trabil o dwoch przyczynach katastrofy : " naciskach " prezydenta -jakby TVN 24 byl na pokladzie samolotu i wszystko widzial i slyszal - oraz bledzie pilota .

A skad TVN to wiedzial ?

-

Pod " blad pilota " mozna podciagnac w s z y s t k o .

To nonsens . Tak samo jak pieprzono, ze piloci nie znali rosyjskiego . Pozniej, ze angielskiego .

To byli dobrzy piloci i niezle wyszkoleni .

-

To co pisza w Wyborczej i nadaje szczekaczka TVN to sa jakies smieci dla naiwnych - zeby to lagodnie ujac .

-

Edytowane przez barakuda1