Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapomniałeś zakończyć: niech żyje postkomuna ! Wiwat Jaruzelski! Order Orła Białego dla Tuska !

A Virtuti Militari dla Jarka za zasługi na polu walki w wojnie polsko-polskiej, którą ustawicznie podsyca :D

Jedyny problem dla Sekty przed złożeniem takiego wniosku :D, to to, że najpierw Sejm musi go oficjalnie ogłosić.

Inaczej kredki, bo puki co dalej obowiązuje ustawa 1992 roku

A Virtuti Militari dla Jarka za zasługi na polu walki w wojnie polsko-polskiej, którą ustawicznie podsyca :D

Czy oby nie wyolbrzymiasz wpływów Jarka ? To już w Wybiórczej nie rządzi Michnik ? Ciekawe...

Inna sprawa, że nie ma wojny polsko-polskiej... jest wojna z opozycją wszystkimi środkami, włącznie ze znajomymi, mechanikami i sprzątaczkami bloku, w którym mieszka prezes...

Czy oby nie wyolbrzymiasz wpływów Jarka ? To już w Wybiórczej nie rządzi Michnik ? Ciekawe...

Inna sprawa, że nie ma wojny polsko-polskiej... jest wojna z opozycją wszystkimi środkami, włącznie ze znajomymi, mechanikami i sprzątaczkami bloku, w którym mieszka prezes...

I karaluchami sterowanymi radiem.

Jeżeli złodziejowi złapanemu za rękę , wierzysz, że to nie jego ręka, to ja na to nie mam lekarstwa. Jeżeli świadomie takie bzdury piszesz, to podziwiam Cię za ciężką pracę propagandową. Można dostać rozdwojenia osobowości jak się stwarza wirtualne fakty.

Jedno wiem na pewno, do pisania bajek i wciskania kitu masz wysokie kwalifikacje.

Nie. Nigdy nie wierzę złodziejowi złapanemu za rękę gdy krzyczy, że to nie jego ręka. Z tego samego powodu w ogóle nie wzruszają mnie Twoje epitety na temat moich postów. Dokładnie takimi samymi epitetami posługują się złodzieje, gdy się im wykazuje, że coś kradną. Ich jedyną odpowiedzią na wszelkie zarzuty są wówczas właśnie określenia typu "bzdury, bajki, kit" - i nic w tym dziwnego, skoro żadnych merytorycznych argumentów nie mają.

Edytowane przez Gabi.gg

A ja nadal nie rozumiem dlaczego Rosjanie mają takie kłopoty z dostarczaniem tak dokumentacji (prawie rok od katastrofy!!!) jak i wraku, podczas gdy np. usuwanie śladów po katastrofie i wywózka ciał do Moskwy (czemu nie do Smoleńska?) nastąpiła bardzo energicznie...

A nie pomyślałeś, że może dlatego, że ciała psują się trochę szybciej niż wrak samolotu?

Edytowane przez Gabi.gg

A nie pomyślałeś, że może dlatego, że ciała psują się trochę szybciej niż wrak samolotu?

A to, że sekcje robili w Moskwie, a nie w Smoleńsku, to chyba zrozumiałe.

Jakiś świadek widział jak zbierano ciała ? Jakaś foto/video dokumentacja z miejsca wypadku ?

P.S. Snułeś jakąś teorię o linii energetycznej zerwanej przez samolot na wysokości 80 m nad ziemią. Czy już się z niej wycofałeś?

10:39:54 Zerwana zostaje linia energetyczna, wysokość kilka metrów nad ziemią. W odległości 10m od kabla znaleziono część skrzydła.

Sprawdź w jakiej odległości i na jakiej wysokości była w tym czasie polska Tutka.

marian, nic się nie zmieniłeś. Myślałem że czas małej aktywności poświeciłeś na leczenie, ale z tego co prezentujesz w swoich obecnych wpisach wynika że choroba poczyniła postępy :D

A'propos, są jakieś inne formy rozrywki dla paranormalnych niż portale społecznościowe?

marian, nic się nie zmieniłeś. Myślałem że czas małej aktywności poświeciłeś na leczenie, ale z tego co prezentujesz w swoich obecnych wpisach wynika że choroba poczyniła postępy :D

A'propos, są jakieś inne formy rozrywki dla paranormalnych niż portale społecznościowe?

http://farm4.static.flickr.com/3482/4572638534_0cd2c90f66.jpg

:D

Chyba przesadziłaś z tą ilością trudnych wyrazów.

Jak tam wiatry? Radyjo Ci działa już?

Wczoraj była bardzo fajna audycja.

Ustawę o pedałach połączyli ze Smoleńskiem. Nigdy bym na to nie wpadł, że też tak można.

no, niestety , oni dalej zagłuszają.

Ja ich przechytrzam i w samochodzie czasem łapię.

Ale oni wtedy temperaturę do minus 15 obniżają

i Stary mi nie pozwala za długo

siedzieć - że niby się jakaś zimna potem robię.

Tak że cieszę się Pepeg , że Ty jesteś na nasłuchu i trochę streszczasz :)

A z ustawą i Smoleńskiem - to może idzie o ten uścisk co to go Putin Tuskowi wykonał ?