Elfir 18.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 długie życie wiąże się ze zdrowiem. Chory zasadniczo żyje krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 18.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Masz długo żyć i chadzać do apteki to jest podstawa . A twoje zdrowie ,a kogo to.. Kasa kasa. To wreszcie trują , czy nie trują ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 19.11.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Truja tylko pod kontrola .Co byś za szybko nie wykitował.i jeszcze płacił za ,,leczenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 To ja wolę być truta i zyć dłużej niz zdrowa i żyć krócej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 21.11.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Masz zdrowe podejście do problemu, a to źle rokuje Twojej przyszłości, co wynika bezpośrednio z powyższego posta. Mam taki pomysł prośrodowiskowy. Jeśli istnieje na naszej planecie jakaś obca cywilizacja farmaceutów, zdolna truć nas wszystkich przy pomocy samolotów, które co prawda są niewidzialne, ale ich zdjęcia zostały wielokrotnie zamieszczone na różnych formach, między innymi tym i tak dalej i tak dalej...to może by ta cywilizacja farmaceutów po prostu zmieniła system prawny tak, by kwotę dotychczas wydawaną na leki (po uśrednieniu, oczywiście w górę), pracodawca, przedsiębiorca itp odprowadzał na konto tej obcej cywilizacji, a oni mogliby zrezygnować z trucia, dzięki czemu oszczędziliby jeszcze na kosztach trucia. Po zastanowieniu dochodzę do wniosku że to jednak ryzykowna koncepcja. Bo wtedy tajna i obca cywilizacja właścicieli samolotów do trucia zostałaby pozbawiona dochodu, więc wykorzystałaby swoje tajne choć wielokrotnie sfotografowane (i tak dalej) samoloty do zatrucia obcej cywilizacji farmaceutów i mielibyśmy (jakie to typowe w naszym położeniu geopolitycznym) wojnę obcych i tajnych cywilizacji na naszej Ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 22.11.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Każdy ma wolny wybór co zrpbić, mając wiedzę .Czy poddac się szczepieniu,czy wystarczy wzmocnic system immunologiczny.Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ale jak wzmocnić ten system? Bo mnie sie ostatnio wszystkie choróbska czepiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Liwko ma sposób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 22.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Najlepsza jest "herbatka z prądem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.11.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 amalfiJak napisze co masz zrobic to jakas szuja powie(doniesie) ,,,,,że udzielam porady lekarskiej nie majac uprawnieńI taki prokurator będzie miał wynik. tfu,a czy w dobrej wierze to juz niema znaczenia wynik jest ważny.KROPKATfu do dupy z takim prawemJa codziennie pije herbatkę z imbirem,miodem,cytryna , sokiem malinowym prawdziwymImbir trę na tarce jarzynowej cytrynę kroje w drobna kostę i do tego dolewam miódw proporcji 1kg imbiru,1kg cytrnyi 1kg miodu. Do miski wymieszać, do słoika i do lodówki.Uzywam w miare potrzeby.No i Najwazniesze pije dobra wode. To Podstawa.I jest OK.Mozna też: używam witaminy C-l askorbinian potasu -L lewo skrętne wiazania takie jak naturalnej acerolliPozdrawiam Każdy robi co (myśli) ,że chceniewolnik systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 hmm... ja nie pijam herbatek, nie łykam lekarstw i też jestem zdrowa. Pewnie od tej chemii we wszystkim innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 wiesz ostatnio lubię z tobą się podrażnić zdrowie to pojęcie względne. czy nie miewasz kataru, angin, infekcji? czy nigdy nie miałaś na nic uczulenia? czy zawsze oddajesz stolce o właściwej konsystencji? nie miewasz refluksu? nie zażywasz nigdy np. czosnku czy ziół? nigdy nie chorowałaś na zatoki albo nie miałaś powiększonych migdałków? może wiesz co to refluks? wiem, że te dolegliwości to nic nadzwyczajnego ale właśnie one świadczą o stanie zdrowia. i powiem, że w najbliższym otoczeniu nie znam osób, które by się nie uskarżały na któreś z powyższych ale znam ludzi z dalszego otoczenia, którzy te dolegliwości mają już za sobą. a czy robiłaś sobie może najprostszy test buraczkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jestem uczulona, ale uczulenie pokarmowe na grzyby. A tak to nie choruję. Na L-4 chodziłam tylko kiedy nie chciało mi się iśc do pracy Czosnek stosuje kulinarnie, zioła podobnie. Ale żadnych herbatek i naparów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.11.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Słyszałam o tym syropie z imbirem. Moja koleżanka zawsze go robi jesienią i zimą i twierdzi, że jest dobry nie tylko zapobiegawczo, ale na przeziębienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.11.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 uczulenie pokarmowe na grzyby. i zapewne lekarze powiedzieli, że nic się z tym nie da zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 nie byłam z tym u lekarza, bo specjalnie tego nie odczuwam. Mit o tym, że kiedyś ludzie byli zdrowsi, jest tak głupi, że aż śmieszny. Archeolodzy znajdują kości osób z reumatyzmem, z guzami, ze zmianami zwyrodnieniowymi. W średniowiecznych księgach medycznych znajdziesz cały przekrój chorób. W XIX w zanieczyszczenie powietrza w mieście było o wiele wyższe niż obecnie, ludzie chorowali na choroby płucne (np. gruźlicę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.11.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Imbir to na potencję . Amalfi , koleżanka w konia Cie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.11.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Mit o tym, że kiedyś ludzie byli zdrowsi, jest tak głupi, że aż śmieszny. Archeolodzy znajdują kości osób z reumatyzmem, z guzami, ze zmianami zwyrodnieniowymi. natomiast mit o tym, że medycyna to potęga też śmieszy. dziwne, że ciągle pojawiają się nowe choroby i nieustraszona medycyna ciągle z nimi walczy. coś jak z komuną (istniały problemy nieznane w innych ustrojach ale socjalizm dzielnie je ciągle przezwyciężał). przecież przy dzisiejszej potędze wiedzy chorób powinno nie być. kurna... latamy w kosmos a katar nadal nieuleczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 ... Mit o tym, że kiedyś ludzie byli zdrowsi, jest tak głupi, że aż śmieszny. Archeolodzy znajdują kości osób z reumatyzmem, z guzami, ze zmianami zwyrodnieniowymi. W średniowiecznych księgach medycznych znajdziesz cały przekrój chorób. W XIX w zanieczyszczenie powietrza w mieście było o wiele wyższe niż obecnie, ludzie chorowali na choroby płucne (np. gruźlicę). Szanowna Koleżanko ... tutaj chyba zbytnio ze swoim obecnym interlokutorem nie podyskutujesz ... u niego stale sypią (te intrygujące regularne smugi na niebie) ... a on chyba zgubił parasol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 to że pan zza oceanu lubi poniżać swoich rodaków już niejednokrotnie udowodnił. powiem jedno panie szef. różnica pomiędzy panem a panią elfir jest taka, że ona nawet jeśli nie zgadza się z interlokutorem to nie wbija mu szpileczki tak jak to pan namiętnie czyni. ale patrzę na cię człeku ze zrozumieniem bo wiem że człowiek szczęśliwy drugiego nie próbuje upokorzyć. w zasadzie to mi cię trochę szkoda bo z całą pewnością musisz mieć jakieś kompleksy... a jakie, to już ty sam wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts