Włodek W. 07.01.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Tu jeszcze jedna Pani .Dr wypowiada sie jak by ktos chciał posluchac co i jakhttp://www.youtube.com/watch?v=KktVvP8yWM4&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Posłuchałem. Upłakałem się jak podczas śmierci Hanki Mostowiak... i już jestem zdrowszy. Większego demagoga ze świecą szukać. Same ogólniki wypowiadane przez sklerotyczną babkę w dodatku chyba wyjątkowo tępą, skoro dopiero po 25 latach praktyki wewnątrz przestępczej organizacji i osobistym mordowaniu ludzi, domyśliła się, że Socjalistyczna Służba Zdrowia Kanady to jednak mafia. Bardzo sugestywna, zrobiła sobie plansze i, co robi szczególne wrażenie, tytuł doktora nawet ma ( to chyba taki nasz magister medycyny) Żałosne! Każdego lekarza zapewne jej pusty wykład znudzi ale ogłupiałych zwolenników spisku z pewnością doprowadzi do orgazmu takimi sensacjami. Mój sąsiad pier...li lekarzy i leczy się sam. Ostatnio za pomocą zdrowasiek i bimbru pozbył się marskiej wątroby. Można? Ano można, tylko trza wierzyć! Wiara czyni cuda i czuba -zresztą jest przeznaczona dla obu. Ale co tam!. My ze szwagrem wzorem Greków zimną, fuzje w garażu majstrujemy, brakuje nam tylko kilku woltomierzy, żeby aparatura zajebiściej wyglądała na zdjęciach. Za miesiąc film na YT wrzucamy. Świat klęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.01.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Posłuchałem. Upłakałem się jak podczas śmierci Hanki Mostowiak... i już jestem zdrowszy. Większego demagoga ze świecą szukać. Same ogólniki wypowiadane przez sklerotyczną babkę w dodatku chyba wyjątkowo tępą, skoro dopiero po 25 latach praktyki wewnątrz przestępczej organizacji i osobistym mordowaniu ludzi, domyśliła się, że Socjalistyczna Służba Zdrowia Kanady to jednak mafia. Bardzo sugestywna, zrobiła sobie plansze i, co robi szczególne wrażenie, tytuł doktora nawet ma ( to chyba taki nasz magister medycyny) Żałosne! Każdego lekarza zapewne jej pusty wykład znudzi ale ogłupiałych zwolenników spisku z pewnością doprowadzi do orgazmu takimi sensacjami. Mój sąsiad pier...li lekarzy i leczy się sam. Ostatnio za pomocą zdrowasiek i bimbru pozbył się marskiej wątroby. Można? Ano można, tylko trza wierzyć! Wiara czyni cuda i czuba -zresztą jest przeznaczona dla obu. Ale co tam!. My ze szwagrem wzorem Greków zimną, fuzje w garażu majstrujemy, brakuje nam tylko kilku woltomierzy, żeby aparatura zajebiściej wyglądała na zdjęciach. Za miesiąc film na YT wrzucamy. Świat klęknie. Cały miesiąc będziecie to pić !? Justyna wyleczyła Norwegów ... ot znachorka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 07.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Justyna wyleczyła Norwegów ... ot znachorka ! Bo im lek na astmę podpierniczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mój sąsiad pier...li lekarzy i leczy się sam. Ostatnio za pomocą zdrowasiek i bimbru pozbył się marskiej wątroby. Coś w tym jest... Ja też to stosuję i czuję się coraz zdrowszy a w dodatku mam coraz lepsze wyniki analiz... Ale co tam!. My ze szwagrem wzorem Greków zimną, fuzje w garażu majstrujemy, brakuje nam tylko kilku woltomierzy, żeby aparatura zajebiściej wyglądała na zdjęciach. Za miesiąc film na YT wrzucamy. Świat klęknie. Mam stare woltomierze jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Cały miesiąc będziecie to pić !? Zgłupiałeś? To trza latami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mój ojciec ma 93 lata . Łoi bimber do dzisiaj. Krew mu pierwszy raz w życiu pobrali 4 lata temu i to tylko dlatego że nie mógł się bronić (stracił na chwilę przytomność ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 07.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Czyżby Jakub Wędrowycz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Czyżby Jakub Wędrowycz? Na razie tylko w jednym im po drodze, choć pewnie nie miałby nic przeciwko, by skończyć jak Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłupiałeś? To trza latami! Od razu widać , że fachowiec, rzekłbym wybitny specjalista. Tak jest, po miesiącu to tylko się człowiek rozochoci a na efekty-wiadomo, trzeba pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Od razu widać , że fachowiec, rzekłbym wybitny specjalista. Tak jest, po miesiącu to tylko się człowiek rozochoci a na efekty-wiadomo, trzeba pracować. Można też próbować z żubrówką. Jej lecznicze właściwości najlepiej sprawdzić, sypiając na materacu własnoręcznie wypchanym trawą wyciąganą z pustej już butelki po żubrówce. Jak się zbierze na materac, to człowiek zdrów jak ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 I zaś spisek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 07.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dlaczego koleś jest hipochondrykiem? Bo wypisał, że bierze takie takie lekarstwa jak: Palin - czopki dopochwowe (bohaterem opowieści jest mężczyzna) sam nie wczytywałem się w nazwy leków ale widzę, że ty ostro się przyłożyłaś. ze wszystkich twoich podważających czyjąś wiarygodność przykładów postanowiłem sprawdzić najbardziej wg. mnie niesamowity. oto wynik: palin - kapsułki 200mg. zalecany w zakażeniach układu moczowo - płciowego dawkowanie doustne źródło: http://www.narp.kastor.strefa.pl/index.php?action=search&findbyid=1244 zaciekłość nie pozwala ci być obiektywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 czopki dopochwowe:http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1655 Sadząc z opisu to lek dla kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 07.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 sądząc??? więc albo się znasz albo udajesz. są czopki, są kapsułki i są tabletki powlekanew którym miejscu pisze, że tylko dla kobiet? w żadnymnastępny link:http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1655 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 07.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 no ten sam link... co udowodniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wpisywałam nazwy do google, a to był pierwszy link, w który kliknęłam i przeczytałam: "czopki dopochwowe 200 mg" - nie wgłębiałam się w tekst.Zastanawia mnie jak można ten lek (w kapsułkach) stosować "w razie potrzeby", skoro ma wyraźnie określone dawkowanie? W dodatku choroby wymienione przez kolesia nie leczy się Palinem - co więcej, widzę, że jest napisane, że nie wolno stosować tego leku przy jego rzekomych schorzeniach. Czyli kolejny wyłudzony od lekarza lek przez hipochondryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.01.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 To ja się nie dziwię, że lekarze strajkują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ... Ale co tam!. My ze szwagrem wzorem Greków zimną, fuzje w garażu majstrujemy, brakuje nam tylko kilku woltomierzy, żeby aparatura zajebiściej wyglądała na zdjęciach. Za miesiąc film na YT wrzucamy. Świat klęknie. ... moją zimną (ostygła z letka od jakiegoś czasu) fuzję trzymam w sypialni ... mam fajny amperomierz ze sporą ilością rozbłyskujących diod (bardzo widowiskowy) - przyda się ? ... mogę dorzucić ładne światełka chujenkowe Można też próbować z żubrówką. Jej lecznicze właściwości najlepiej sprawdzić, sypiając na materacu własnoręcznie wypchanym trawą wyciąganą z pustej już butelki po żubrówce. Jak się zbierze na materac, to człowiek zdrów jak ryba! ... a można zastępczo z "bizonówką" ? ... zwierzaki jakby pokrewne czopki dopochwowe: ... Sadząc z opisu to lek dla kobiet. ... no coś Ty ? ... można również stosować wpychając sobie przez "dziurę główną" na zakończeniu jelit (tzw "asshole" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.01.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No, teraz to dopiero bedzie spisek! Pewnie nawet o Owsiaku nie bedą już wspominać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts