Chef Paul 19.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 a ja podziwiam kolegę, że ciągle tu włazi. ... "śmiech to zdrowie" ... więc włazi ... również trochę z ciekawości i w oczekiwaniu na wiadomość o "regularnych szachownicach na niebie" przyuważonych okiem "współczesnego Kopernika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja to nawet RM słucham czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.03.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja to nawet RM słucham czasami... ... ku zdrowotności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 ... ku zdrowotności ? Jasne! Jak mam ...jowy nastrój, to zawsze se poprawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A jak se jeszcze pomyślę, że słynne 0,3 procent przejdzie i przed pogrzebem ksiądz zażąda okazania zaświadczenia z Urzedu Skarbowego, ze się 0,3% odprowadzało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 19.03.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A jak se jeszcze pomyślę, że słynne 0,3 procent przejdzie i przed pogrzebem ksiądz zażąda okazania zaświadczenia z Urzedu Skarbowego, ze się 0,3% odprowadzało... no i gitara...niech woła...niech jeszcze bardziej zniechęca ludzi do KK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 19.03.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Wracając na chwilkę do żarcia - kiedy to człowiek nauczył się korzystać z ognia? W skali ewolucyjnej niedawno... W takim razie wszystko co nie surowe powinno nam dawać solidnie w kość i degenerować nasze DNA Savage - zakładaj odłam szkoły guru swego. Tego chyba jeszcze nie ma... Żeby było już hipereko, jeść można tylko to, co się własnoręcznie złapało i ukatrupiło. Na surowo ofkors. A co do podatku kościelnego - ciekawe, ile by wtedy w Polsce było katolików w procentach? Edytowane 19 Marca 2012 przez Baba_Budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A co do podatku kościelnego - ciekawe, ile by wtedy w Polsce było katolików w procentach? Sondaże mówią, że 36 - 38% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 19.03.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Sondaże mówią, że 36 - 38% katolików 90%, uczęszczających na msze 40%, płacących 20% czyli elektorat PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.03.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 również trochę z ciekawości i w oczekiwaniu na wiadomość o "regularnych szachownicach na niebie" przyuważonych okiem "współczesnego Kopernika" ten to se spisuje na kartce co kto napisał 2 lata temu i cytuje niezłomnie. bądź co bądź skrzywienie jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 ten to se spisuje na kartce co kto napisał 2 lata temu i cytuje niezłomnie. bądź co bądź skrzywienie jakieś No co Ty, swoich poglądów się wstydzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 wcale. a napisałem gdzieś, że się wstydzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Wracając na chwilkę do żarcia - kiedy to człowiek nauczył się korzystać z ognia? W skali ewolucyjnej niedawno... no właśnie kiedy to człowiek nauczył się korzystać z ognia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 no właśnie kiedy to człowiek nauczył się korzystać z ognia? Odkad istnieje. Pożary lasów i traw zdarzały się zawsze i przypiekały zwierzynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 i tym sposobem kolega odpowiedział za mnie. więcej pisać nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Teraz załapałam o co chodzi w tym wiosennym wypalaniu traw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Teraz załapałam o co chodzi w tym wiosennym wypalaniu traw.. mówisz, że geny się odzywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 19.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Teraz załapałam o co chodzi w tym wiosennym wypalaniu traw.. miałem 11 lat...stałem na przystanku autobusowym...szukałem zajęcia więc próbowałem wygrzebać rozkład jazdy autobusów zza plastikowej osłonki...wtem facet odzywa się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 20.03.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Ekhem - zboża też rosły na Ziemi dłużej od człowieka, a sam Savage stwierdzić raczył, że konsumujemy je jakoś od niedawna. Po raz kolejny przeczy sam sobie Fajny artykuł w kwestii odpowiedzi na pytanie "kiedy" http://www.naukowy.pl/pierwsi-ludzie-wspolczesni-uzywaja-ognia-do-wytwarzania-trwalszych-i-lepszych-narzedzi-vt33088.htm Wtedy mniej więcej zaczęliśmy też jeść zboża i inne, pić mleko - wtedy, a nawet wcześniej. Czyli powinniśmy równo tolerować albo nie... Edytowane 20 Marca 2012 przez Baba_Budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 20.03.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 myślałem, że twój poziom wiedzy nie pozwoli ci na tego typu argumentacje.rozumiem, że stawiasz na równi przypadkowo zjedzone kilka kłosków zboża 100 tys. lat temu z dietą opartą na zbożu dziś? nawet to, że człowiek kilka tys lat temu zaczął uprawiać zboże nie znaczy, że jadł go tyle co teraz. dziś przecież praktycznie nie ma posiłków bez glutenu. jak zatem mówić o przystosowaniu do trawienia tak wielkich ilości "kleju"? oczywiście w zasadzie zdrowego odżywiania nie można skupiać się na samym glutenie. dyskusja jednak poszła tylko w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts