Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ukryciom oprysków służą bardziej wyrafinowane objawienia :) ;)

[ATTACH=CONFIG]427824[/ATTACH]

Bardzo interesujące, dziękuję Ci za trop.

O misternej konstrukcji psychicznej miłośników teorii spisku, można by pisać pewnie w nieskończoność. Jedno jest pewne - łączy ich podobny poziom bełkotliwej narracji . Niebagatelna jest również specyficzna umiejętność analizowania oraz styl i forma przekazu tych przemyśleń.

Nie do przecenienia jest też stosowana przez nich ortografia, gramatyka i te wszystkie inne, zawiłe elementy języka ojczystego.

Nie wiem, czy tam u Was w USA , też zdobywa sławę cudowna butelka Keshe . Ja już zbieram kasę na zakup tego cuda.

Polecam! Sąsiadowi , który nabył w promocji za 1500 spadło zużycie prądu i gigantycznie podskoczyło libido. O żonę nie śmiałem pytać.

To działa https://gadzetomania.pl/60446,butelka-keshe-magrav-darmowa-wolna-energia

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo interesujące, dziękuję Ci za trop.

O misternej konstrukcji psychicznej miłośników teorii spisku, można by pisać pewnie w nieskończoność. Jedno jest pewne - łączy ich podobny poziom bełkotliwej narracji . Niebagatelna jest również specyficzna umiejętność analizowania oraz styl i forma przekazu tych przemyśleń.

Nie do przecenienia jest też stosowana przez nich ortografia, gramatyka i te wszystkie inne, zawiłe elementy języka ojczystego.

Nie wiem, czy tam u Was w USA , też zdobywa sławę cudowna butelka Keshe . Ja już zbieram kasę na zakup tego cuda.

Polecam! Sąsiadowi , który nabył w promocji za 1500 spadło zużycie prądu i gigantycznie podskoczyło libido. O żonę nie śmiałem pytać.

To działa https://gadzetomania.pl/60446,butelka-keshe-magrav-darmowa-wolna-energia

U mnie jeszcze nie ma (chyba), ponieważ nie mogę kupić tego magicznego urządzenia na Amazon :( ... zapytałem Aleksy ale coś kręci nie na temat :(

... ale co "nasi uczeni" odkryli ... to dopiero gratka i nadzieja (nie napiszę dla kogo)

https://chwilesloneczne.blogspot.com/2018/12/amerykanscy-onkolodzy-znalezli-rosline.html

:)

U mnie jeszcze nie ma (chyba), ponieważ nie mogę kupić tego magicznego urządzenia na Amazon :( ... zapytałem Aleksy ale coś kręci nie na temat :(

... ale co "nasi uczeni" odkryli ... to dopiero gratka i nadzieja (nie napiszę dla kogo)

https://chwilesloneczne.blogspot.com/2018/12/amerykanscy-onkolodzy-znalezli-rosline.html

:)

No "pacz Pan". Trochę koperku i odwieczny problem ludzkości znika.

Szkoda, że nie napisali nic, czy to działa w przypadku posiadaczy dziur w jelitach.;)

• 1 month później...

Świetne i godne powielania :)

Dotyczy mniejszych i większych teorii spiskowych :D

• 1 month później...
Bardzo możliwe, że "z całego serca", chociaż mam wątpliwości, czy sercem da się to robić.

W każdym razie z pewnością można "ile tylko dusza zapragnie" ... no i organ wydoli.

Niektóre "dusze" mogą mieć pragnienie większe niż wydolność "organu" :) ... ale i czasami jeżeli włożysz te pragnienia w "kawałek serca" to może i "organ" sprawniejszym być może :)

ps - jednakowoż, generalnie "świeżość i nowość" wydaje się być dominującą korelacją ze sprawnością "organu" :)

Edytowane przez Chef Paul
ps

• 4 weeks później...
Nic nie ma o roszczeniach wobec kraju. Jest mowa o tym że sekretarz stanu przygotowuje raport i przedstawia go w kongresie. Poproszę o informację co się dzieje dalej po przedstawieniu raportu. Bo póki co z tego przedstawionego fragmentu nic dla nas nie wynika.