agaton 01.02.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Proszę o pomoc. Jestem na etapie urządzania kuchni. Gdzie, w woj.śląskim ,można zamówić dobre meble kuchenne?( kuchnia do zabudowy, niekoniecznie tania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 01.02.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Polecam firmę Black Red White z Biłgoraja. Mają sieć w całej Polsce. Na stronie http://www.brw.com.pl znajdziesz adresy dystrybutorów i salony sprzedaży. oferują kompleksową zabudowę zarówno tańszą (MDF, HDF) jak i droższą drewnianą. Do tego super wyposażenie - cargo, tzw. magic corner, szuflady, itp. bajery. oczywiscie sprzęt do zabudowy, oswietlenie jak i stoły i krzesła. Ja do nowobudowanego domu będę u nich (Łódź) zamawiać meble w lecie. Ale mam już wycenę (gratis) a projekt z wizualizacją kosztuje 100 zł. nie zobowiazuje do zakupu. Czas oczekiwania na meble ok. 4 tygodni lub krócej. ponieważ firma ta produkuje również meble pokojowe i inne znam ją, bo mam dwa pokoje + przedpokój umeblowane tymi meblami. I jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 01.02.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Nie zamawiaj mebli u jakiegoś dystrybutora pewnej firmy z Hajnówki, tak jak pewni laureaci konkursu muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Aldonka 01.02.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Proponuę Meble RUST z DObrodzienia. Są OK - tyle że cena z górnej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 01.02.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Ponieważ miałam spore wymagania zamówiłam meble w firmie Marwel z Katowic. Byłam bardzo zadowolona z obsługi i z mebli, zwłaszcza, że facet potrafił mi "podpowiedzieć" co warto, a czego nie. Polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peteros 01.02.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Na BRW to bym uważał - złwaszcza ta tańsze wersje: niedokładne spasowanie elementów + słabe okucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaton 01.02.2004 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi, spostrzezenia i podpowiedzi.Agaton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 (edytowane) Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.02.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Agaton widzę, że jesteś z Żor, czy przyglądałaś się meblom kuchennym Kolasa.Mają ekspozycję ponoć w Rybniku w Miszteli, a ja widziałam ich meble w salonie w Raciborzu i niczego sobie. Koleżanka zamówiła u nich kuchnię jest zadowolona, szybko i rzetelnie. Niestety nie pytałam jak wychodzi to cenowo w porównaniu z innymi.Jak będziesz zainteresowana to podam Ci dokładnie jak do nich dojechać.pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaton 02.02.2004 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Edzia, bardzo proszę o namiary. Agaton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermisz 02.02.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Witam. Sześć lat temu zamówiłem kompletną kuchnię z wyposażeniem firmy Forte. Co prawda zamawiałem w ich centrali w Wysokiej Mazowieckiej, ale mają wiele salonów firmowych w terenie - najbliższy w Tychach. Te sześć lat intensywnego użytkowania - zero problemów. W cenie mebli był transport i montaż. Wtedy w stosunku do innych firm był to najlepszy kompromis między ceną a jakością. Najbardziej jestem zadowolony z ich blatów - są naprawdę wytrzymałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
start007 29.04.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majeczktat88 22.04.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Więcek 03.01.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Edytowane 3 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seborski 29.01.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) spam Edytowane 29 Stycznia 2016 przez panfotograf spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annoush 16.08.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 hej, czy ktoś mógłby wskazać miejsce gdzie na forum są polecani stolarze robiący meble na wymiar konkretnie kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.08.2016 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 to nie jest forum reklamowe, więc takich wątków nie ma za dużo. Jest biała lista wykonawców w dziale "Wymiana doświadczeń" - wyszukujesz wyszukiwarką chociażby po województwach. Albo tutaj, również po województwach. Możesz też przejrzeć kuchnie forumowiczów (są prezentowane we wątku "nasze kuchnie" lub w prywatnych galeriach) z twojej okolicy i podpytać, kto im je robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek151986 01.06.2017 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Cześć, Jak w temacie. Przymierzamy się do zrobienia naszej wymarzonej kuchni, w domku, który właśnie kończymy. Szukam solinej firmy z Gliwic bądź okolic, która wykona projekt i realizacje. Ktoś coś zna sprawdzonego i godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts