gumis107 17.04.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 nie obchodzi mnie ile wezma wdowy bo to nie moj interes,obchodzi mnie tylko hipokryzja pani posel ktora stara sie o zasilki specjalne,pomimo,iz wdowy wezma kilkanascie razy wiecej renty niz wynosi przecietna renta w tym kraju.Poza tym interesuje mnie jakim cudem zona ktogos zarabiajacego kilkaset tys zlotych idze zebrac o jedzenie dla dzieci w kilkadzisat godzin po jego smierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Barbossa, czegoś Ty taki drażliwy? Tylko pytałam, no:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 17.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Barbossa - drażliwy????? Myślę raczej, że zniesmaczony - jak wielu innych... W tym i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 nie obchodzi mnie ile wezma wdowy bo to nie moj interes,..................... Jak nie, jak tak. Toć przecież nikt inny zatytułował ten temat, tak a nie inaczej. To także Ty a nikt inny, wyliczsz "zyski" tych rodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 18.04.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Przepraszam bardzo ,ale przeciez gbyby te panie nie pchalyby sie na afisz i nie opowiadaly dziennikarzom jakie to one sa biedne ,jak im potrzeba rent specjalnych to nie byloby wcale tego tematu.Jezeli ktos bedzie bral rente kilkadzisat razy wieksza niz srednia renta wdowia w tym kraju ,a pierwsze co robi to dopomaga sie jeszcze wiekszych rent z pieniedzy podatnikow ,bo zal mu bylo placic 100-200 zl/mc ubezpieczenia dodatkowego, do tego zarabiajac po kilkaset tys zl rocznie ,to musialem sprawdzic ile te"biedne wdowy" beda faktycznie braly rent.Ich zachowanie i zachowanie pani posel z PiSu oraz latanie po tabloidach z takimi opowiesciami spowodowal powstanie tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.04.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 twa głupota jest większa niż ta chmura pyłu, która skutecznie przeszkodziła w przylocie przedstawiciela tak odległego kraju jakim są Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 18.04.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 bardzo merytoryczna odpowiedz,godna bylego prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 18.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 twa głupota jest większa niż ta chmura pyłu, która skutecznie przeszkodziła w przylocie przedstawiciela tak odległego kraju jakim są Niemcy nie klam, byl prezydent niemiec ze swoja lepsza polowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.04.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 masz rację, powinienem był napisać Kanclerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 bardzo merytoryczna odpowiedz,godna bylego prezydenta obyś parchów i zatwardzenia dostał, a krowy twe czarne mleko dawały, albo wcale i gęby sobie Prezydentem nie wycieraj %&$# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 18.04.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 merytoryczna odpowiedz godna Lecha Kaczynskiego lub jego brata zawsze dziewicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 merytoryczna odpowiedz godna Lecha Kaczynskiego lub jego brata zawsze dziewicy dno to nie wszystko, sięgaj dalej, znajdziesz tam miejsce dla siebie i najlepiej weź skończ nawet z sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 18.04.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 barboosa,masz jakis problem ze soba ? Zdaje mi sie ze tamat jest dosc jasny ,a zachwujesz sie tutaj jak dziecko neostrady .Jezeli masz pisac jak trol to lepiej nic nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Barbossa - drażliwy????? Myślę raczej, że zniesmaczony - jak wielu innych... W tym i ja! Boratom, zadałam proste pytanie i nie widzę powodu do bycia zniesmaczonym. Jak jest np. z żołnierzami służącymi na misjach? Co się dzieje jeżeli zginą? Czy rodziny otrzymają pieniądze ponad te, które dostaną z ubezpieczenia? Podkreślam, że nie jestem przeciwko temu, że odszkodowania dostaną rodziny osób, które zginęły w Smoleńsku. Zastanawia mnie tylko w jaki sposób takie pieniądze są rozdzielane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 18.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 wybaczcie ale co do banku ktory zablokowal to by sie zgadzalo i to na 1000 % bo banki jak tylko sie dowiedza ze zmarl czlowiek w piatek w nocy a ktokolwiek pobral jego pieniadze nie majac upowaznienia jest zobowiazany do ich zwrucenia powtazam zwrucenia dostanie jes spowrotem alez i owszem bo to maluzzonka czy tez dzieci ale dopiero po przeprowadzeniu postepowania spadkowego jesli juz ktos to napisal wybaczcie ze sie powtazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 19.04.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Gumis, wpadłeś, teraz jestes wrogiem publicznym numer 1 Ale wyluzuj, nie Ty pierwszy i nie ostatni... Jestem po Twojej stronie, bo nie lubię akcji "huzia na Józia". Co do blokowania kont to ze strony współwłaściciela to ogromne utrudnienie, ale ze strony prawnej trudno odmówic temu słuszności. Bardzo podoba mi się rozwiązanie z dyspozycją na wypadek śmierci, tylko mało kto o tym wie, albo mało kto myśli o swojej smierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Barbossa - drażliwy????? Myślę raczej, że zniesmaczony - jak wielu innych... W tym i ja! i ja - ale nie wdowami tylko upartym drążeniem do wnikliwego, rozebranego do naga dziwnego tematu. A może powiedziała to w inny sposób? A może ktoś cos przekręcił? A może sama nie wiedziała co gada, po takim przeżyciu emocjonalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 19.04.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Przepraszam bardzo ,ale przeciez gbyby te panie nie pchalyby sie na afisz i nie opowiadaly dziennikarzom jakie to one sa biedne ,jak im potrzeba rent specjalnych to nie byloby wcale tego tematu.. bardzo proszę o podanie źródła tej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 19.04.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Zdaje mi sie ze tamat jest dosc jasny ,a zachwujesz sie tutaj jak dziecko neostrady .Jezeli masz pisac jak trol to lepiej nic nie pisz po przeczytaniu tego wątku nie mam wątpliwości kto tu jest trolem. po co założyłeś wątek: Matka Kaczynskich nic nie wie ? Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji. Termin "trollowanie" pochodzi od ang. Trolling for fish – metoda łowienia ryb na haczyk, błystkę[1], ponieważ troll "zarzuca haczyk", poruszając kontrowersyjny temat, często niepotrzebnie, aby wywołać kłótnię. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Bold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Bold - każdy temat polityczny jest kontrowersyjny. Znaczy, ze nie mamy na takie tematy rozmawiać? Na tym forum kontrowersyjna jest nawet dyskusja o tym czy ogrzewanie grzejnikami jest lepsze/gorsze od podłogowego. To po co nam forum. Problem leży nie w kontrowersyjności tematu, tylko emocjonalnych wyrażeniach co poniektórych forumowiczów, którzy zaczęli zamiast merytorycznych argumentów używać obraźliwych epitetów. Fakt, wówczas to nie jest trollowanie, to jest zwykłe chamstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts