Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 305
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam , chętnie zrobimy pomiary i projekty dla orientacji dla Klientów z muratora . Aktualnie weszliśmy w kuchnie angielskie bo od lat zajmowaliśmy się i oczywiście zajmujemy kuchniami i meblami nowoczesnymi . Ale ze względu na duże zainteresowanie takimi meblami mamy już je w swojej ofercie . Zapraszam , nataly-meble

To ja poproszę o kontakt na priva.

• 3 months później...

Ja szczerze polecam Pana Łukasza ( woj. mazowieckie) robił mi schody a teraz robi mi meble z litego drewna wiem że robi tez kuchnie, podłogi, meble ogrodowe w sumie wszystko co da się zrobić w drewnie

Ceny bardzo konkurencyjne, schody do obejrzenia na wątku o schodach tel. 605 677 514 e-mail [email protected]

• 7 months później...

A ja szczerze przestrzegam przed firmą robiącą meble kuchenne i łazienkowe na wymiar - Meble MISE ekskluzywne łazienki i kuchnie. Firma ma swoje salony w domotece i na bartyckiej.

Główne atrybuty tejże firmy to: niekompetentna obsługa - zamiast obiecanego projektu szafek z wymiarami dostałam niewyraźny skan obrazka ze strony internetowej a na pytanie o dokładne wymiary szafki pod umywalkę w celu doprowadzenia podłączen w odpowiednim miejscu Pani odpowiedziała że ich nie zna, zawrotne tempo realizacji: na 2 szafki łazienkowe czekam już 12 tygodni i końca nie widać, konkurencyjne ceny: za szafki zapłaciłam jak za zboże a że był to pierwszy zakup do mieszkania to zdałam sobie z tego sprawę jak już było za późno, dobry kontakt z kientem - na maile z pytaniami o termin realizacji czy stan zamówienie zero odpowiedzi, pełen profesjonalizm: zamiast umowy spisane zamówienie z którego nie wynikają żadne szczegóły. Aż się boję co zastanę jak/jeśli meble w ogóle dojadą :mad:

Tak jak wspominałam był to mój pierwszy nieprzemyślany zakup i teraz ponoszę tego konsekwencje ale wszystkich którzy zastanawiają się nad skorzystaniem z usług firmy Meble MISE przestrzegam!

Z poprzednich postów wynotowałem telefony lub adresy mailowe kilkunastu firm meblarskich , jednak tylko z trzema z nich udało mi się nawiązać

kontakt.Ale tylko jedna zajmuje się wykonawstwem zarówno mebli kuchennych i do łazienki jak również szaf wnękowych oraz garderób. Reszta nie odpowiada( już nie istnieją? albo zmieniły się ich adresy?}.

Chciałbym mieć możliwość porównania ofert kilku firm.Nie tylko pod względem cenowym ale i wzorniczym .

Ponti

Z poprzednich postów wynotowałem telefony lub adresy mailowe kilkunastu firm meblarskich , jednak tylko z trzema z nich udało mi się nawiązać

kontakt.Ale tylko jedna zajmuje się wykonawstwem zarówno mebli kuchennych i do łazienki jak również szaf wnękowych oraz garderób. Reszta nie odpowiada( już nie istnieją? albo zmieniły się ich adresy?}.

Chciałbym mieć możliwość porównania ofert kilku firm.Nie tylko pod względem cenowym ale i wzorniczym .

Ponti

Witam, to zapraszam do nas , pozdrawiam , nataly-design

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 9 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
Polecam stolarza, który robił moje meble kuchenne, jestem mega zadowolona, bo wyszły tak jak chciałam i sobie zaplanowałam. Firmę poleciła mi koleżanka z pracy, teraz ja również polecam, bo jest to solidna firma, dotrzymuje terminów i nie czeka do ostatniego dnia z montażem. Wszystko ustalane było ze mną, nie robili nic bez mojej akceptacji, a jestem wymagająca;) Spędzili u mnie 2dni i zawsze zostawiali po sobie porządek, jako pedantka oceniam to na plus. Na meble dostałam 2lata gwarancji, ale np. na zawiasy i prowadnice w szufladach dożywotnią:) Szczerze polecam, a zainteresowanym prześlę namiary na tego pana na priv.

• 1 month później...

http://www.szafywawa.pl

Jeśli ktoś z Was będzie korzystał z usług tej firmy - to pamiętajcie, ZANIM zapłacicie im za całość projektu, nie pozwólcie, żeby zostawili "jedną drobną rzecz do dokończenia". Ja się zgodziłam, to faktycznie jest drobnostka, i tak już czekam drugi miesiąc... Strasznie trudno też się doprosić o rachunek...

Projekt i wykonanie są ok, tylko niestety, trzeba ich strasznie pilnować i baaaardzo trudno się doprosić o dokończenie i wystawienie rachunku, kiedy już dostają przelew.

• 2 weeks później...
  • 5 months później...