tommix 08.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 jeśli możesz poratuj mnie linkiem bo w wyszukiwarce znalazłem tematy z realizacjami ale bez konkretnych danych o wykonawcach i cenach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 zerknij do "grup budujących". tam najłatwiej znaleźć namiary na fachowców z okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 na dodatek nie podałeś skąd jesteś. Przydadzą ci się namiary na firmę z Krosna, jeśli będziesz z Gdańska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommix 09.11.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jestem z okolic Warszawy..wyceny miałem z różnych miejsc w kraju i wiele razy słyszałem że nie ma problemu z dojazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jeśli możesz poratuj mnie linkiem bo w wyszukiwarce znalazłem tematy z realizacjami ale bez konkretnych danych o wykonawcach i cenach.... Przejrzyj wątek "Pochwalcie się kuchniami" - jeśli styl którejś kuchni Ci się spodoba, napisz PW do właściciela, zapytaj o namiar na firmę i po sprawie. To samo możesz zrobić, "przewertowawszy" Dzienniki budowy dzień po dniu i Galerie wnętrz. Na FM nie znajdziesz namiarów, a tym bardziej cen kuchni na zamówienie - takie rzeczy tylko w portalu Ofero.24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jeszcze jest wątek "Ile kosztowały wasze kuchnie" - w takiej sytuacji i tam warto moim zdaniem zajrzeć. wiele "wycen" jest okraszonych zdjęciami, więc będziesz mógł porównać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisla 30.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam, Wiem tylko kogo mogę nie polecić. 6 tygodni opoznienia, kuchnia za 12 900 (nie wpłaciłam na szczęscie jakieś szczątkowej ost części, ale marne to pocieszenie). Chcę przestrzec innych uczciwych ludzi, nikt nie zasługuje na kontakt z partaczami http://www.me-ble.ploto fotogaleria http://fotoforum.gazeta.pl/u/tasmaklejaca-0.htmlpozdrawiam,anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 30.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 co tam 6tygodni:) moja kuchnia niedawno się dokończyła, a umowę podpisałm około połowy września, ale zeszłego roku...nawet sie nie mogę jakoś cieszyć bo zmęczenie mnie przerosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martad3 25.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Witam, Wiem tylko kogo mogę nie polecić. 6 tygodni opoznienia, kuchnia za 12 900 (nie wpłaciłam na szczęscie jakieś szczątkowej ost części, ale marne to pocieszenie). Chcę przestrzec innych uczciwych ludzi, nikt nie zasługuje na kontakt z partaczami http://www.me-ble.pl oto fotogaleria http://fotoforum.gazeta.pl/u/tasmaklejaca-0.html pozdrawiam,anita Przykro mi że trafiłaś na niewłaściwych ludzi. Ja zawsze najpierw dzwonię, sprwadzam adres a dpoiero po rozmowie osobistej zamawiam usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmonroe 19.01.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Podbijam temat. Pilnie poszukuje firmy ktora wykona kuchnie wysokiej jakosci, najchetniej Warszawa i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 22.01.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ja mogę polecić swojego stolarza, co prawda nie jest z Warszawy, a z Wielkopolski, ale może przyjechać, najlepiej mieć swój projekt - on nie posiada specjalistycznych programów do kuchni; u mnie nocował podczas montażu, bo sporo pracy miał u mnie - szafę, szafki, kuchnię, montaż drzwi... to osoba z trzydziestoletnim doświadczeniem w stolarstwie, wyceni kuchnię przez telefon albo mailem [namiary na priv] http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5541.jpg jeszcze dwa zdjęcia tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami/page129 nie będę się powtarzać z wklejaniem zdjęć P.S. Chciałam mieć szuflady blum na 50 kg, przyjechał do mnie i mówi, że kupił mi jeszcze lepsze - na 65 bez dopłaty, starał się bardzo, moi rodzice będą u niego zamawiać a moge prosić jego namiar , dojeżdża bo ja miałbym kuchnię do zrobienia w Kobyłce ( 21 km od wawy). mam malutką kuchnię 5 m 2 a wyceniają mi ja na 12-15 tys. Chyba stolarz by taniej zrobił. Kuchnię mam w U. Ile kosztowała twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 23.01.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 ja też poproszę o namiary, i jeśli można to cenę za tą kuchnie ktora jest na fotce- chętnie na priv oczywiście!!dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 24.01.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 To i ja się podłączam z uprzejmą prośbą o namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmonroe 25.01.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 rowniez bardzo prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grubcia 28.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 poproszę o namiar solidnego wykonawcy kuchni angielskiej styl wiktoriański, z Wawy? zna ktoś solidnego stolarza do czegos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 29.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 poproszę o namiar solidnego wykonawcy kuchni angielskiej styl wiktoriański, z Wawy? zna ktoś solidnego stolarza do czegos takiego? Witam , chętnie zrobimy pomiary i projekty dla orientacji dla Klientów z muratora . Aktualnie weszliśmy w kuchnie angielskie bo od lat zajmowaliśmy się i oczywiście zajmujemy kuchniami i meblami nowoczesnymi . Ale ze względu na duże zainteresowanie takimi meblami mamy już je w swojej ofercie . Zapraszam , nataly-meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duriii 15.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczów, właśnie zakończyłem podstawowy remont mojego mieszkania, tzn. pomalowane są ściany, położona podłoga itp. Czas więc na dobór mebli do mieszkania. O ile raczej poradzę sobie ze znalezieniem mebli do pokoju dziennego i przedpokoju, o tyle nie bardzo wiem, w jakich sklepach szukać mebli kuchennych na wymiar. Byłem już w IKEI, w Black Red White, w jakimś salonie z wyposażeniem kuchni i łazienek na Alei Jerozolimskiej niedaleko Blue City oraz w Parku Handlowym Targówek. Niestety, te dwa ostatnie miejsca nie wydają mi się na moją kieszeń, albo po prostu nie znalazłem tańszych sklepów w tych miejscach. Mam do wydania ok 6-7 tysięcy złotych na meble do kuchni, razem z blatem, montażem i resztą potrzebnych "drobiazgów", nie licząc do tej kwoty sprzętu AGD. Gdzie mogę jeszcze rozejrzeć się za meblami kuchennymi w tym przedziale cenowym? Może sami polecicie jakiś salon meblowy z meblami kuchennymi w tej cenie? Jeszcze może zadam dwa pytania odnośnie salonów BRW: Czy takie BRW jest dobrym miejscem na zakup mebli kuchennych? Czy tę promocję z obniżką cen mebli kuchennych o wartość podatku VAT można nazwać obniżką, czy jednak bliżej temu do praktyk pewnego marketu sprzedającego sprzęt RTV i AGD, gdzie często tuż przed "obniżką" o VAT zwiększano cenę większości produktów i często po obniżce sprzęt był droższy niż przed promocją? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Duriii Od czego jest wyszukiwarka? Co masz napisane pod swoim nickiem? Łączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skim 20.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 unikajcie firmy Querkus z Warszawy, bardzo niesolidna firma, ktora koniec koncow oszukuje swoich klientow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PLN 20.03.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Też poproszę namiary na solidnego wykonawcę (stolarza) mebli kuchennych-Warszawa okolice,w sumie to mi jest wszystko jedno,jeżeli dojedzie do mnie [email protected] Z góry dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts