zawpiotr 20.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam Ja też poprosze o namiary na solidnego stolarza od mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 23.04.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam , chętnie zrobimy pomiary i projekty dla orientacji dla Klientów z muratora . Aktualnie weszliśmy w kuchnie angielskie bo od lat zajmowaliśmy się i oczywiście zajmujemy kuchniami i meblami nowoczesnymi . Ale ze względu na duże zainteresowanie takimi meblami mamy już je w swojej ofercie . Zapraszam , nataly-meble To ja poproszę o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziowniki 20.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ja szczerze polecam Pana Łukasza ( woj. mazowieckie) robił mi schody a teraz robi mi meble z litego drewna wiem że robi tez kuchnie, podłogi, meble ogrodowe w sumie wszystko co da się zrobić w drewnieCeny bardzo konkurencyjne, schody do obejrzenia na wątku o schodach tel. 605 677 514 e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttruskawka 03.04.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 A ja szczerze przestrzegam przed firmą robiącą meble kuchenne i łazienkowe na wymiar - Meble MISE ekskluzywne łazienki i kuchnie. Firma ma swoje salony w domotece i na bartyckiej. Główne atrybuty tejże firmy to: niekompetentna obsługa - zamiast obiecanego projektu szafek z wymiarami dostałam niewyraźny skan obrazka ze strony internetowej a na pytanie o dokładne wymiary szafki pod umywalkę w celu doprowadzenia podłączen w odpowiednim miejscu Pani odpowiedziała że ich nie zna, zawrotne tempo realizacji: na 2 szafki łazienkowe czekam już 12 tygodni i końca nie widać, konkurencyjne ceny: za szafki zapłaciłam jak za zboże a że był to pierwszy zakup do mieszkania to zdałam sobie z tego sprawę jak już było za późno, dobry kontakt z kientem - na maile z pytaniami o termin realizacji czy stan zamówienie zero odpowiedzi, pełen profesjonalizm: zamiast umowy spisane zamówienie z którego nie wynikają żadne szczegóły. Aż się boję co zastanę jak/jeśli meble w ogóle dojadą Tak jak wspominałam był to mój pierwszy nieprzemyślany zakup i teraz ponoszę tego konsekwencje ale wszystkich którzy zastanawiają się nad skorzystaniem z usług firmy Meble MISE przestrzegam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponti 05.04.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Z poprzednich postów wynotowałem telefony lub adresy mailowe kilkunastu firm meblarskich , jednak tylko z trzema z nich udało mi się nawiązaćkontakt.Ale tylko jedna zajmuje się wykonawstwem zarówno mebli kuchennych i do łazienki jak również szaf wnękowych oraz garderób. Reszta nie odpowiada( już nie istnieją? albo zmieniły się ich adresy?}.Chciałbym mieć możliwość porównania ofert kilku firm.Nie tylko pod względem cenowym ale i wzorniczym .Ponti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 05.04.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Z poprzednich postów wynotowałem telefony lub adresy mailowe kilkunastu firm meblarskich , jednak tylko z trzema z nich udało mi się nawiązać kontakt.Ale tylko jedna zajmuje się wykonawstwem zarówno mebli kuchennych i do łazienki jak również szaf wnękowych oraz garderób. Reszta nie odpowiada( już nie istnieją? albo zmieniły się ich adresy?}. Chciałbym mieć możliwość porównania ofert kilku firm.Nie tylko pod względem cenowym ale i wzorniczym . Ponti Witam, to zapraszam do nas , pozdrawiam , nataly-design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandalus 11.05.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 M, ja też poproszę namiary na tego stolarza z Piaseczna. też poproszę o namiary na stolarza z Piaseczna [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_k78 31.05.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 1 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.05.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 ania - napisałaś 25 maja, że dopiero budujesz domek.A ty już meble polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patryk_ 01.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) [reklama debiutanta] Edytowane 1 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapert 05.06.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 31 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barsos1234 31.03.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 31 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaj37 03.05.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 30 Czerwca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziubr 30.06.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hej, Czy korzystał może ktoś z usług firm kuchnienazamowienie.com lub http://www.nowakuchnia.eu ? Pozdr,Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola97 27.07.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Polecam stolarza, który robił moje meble kuchenne, jestem mega zadowolona, bo wyszły tak jak chciałam i sobie zaplanowałam. Firmę poleciła mi koleżanka z pracy, teraz ja również polecam, bo jest to solidna firma, dotrzymuje terminów i nie czeka do ostatniego dnia z montażem. Wszystko ustalane było ze mną, nie robili nic bez mojej akceptacji, a jestem wymagająca;) Spędzili u mnie 2dni i zawsze zostawiali po sobie porządek, jako pedantka oceniam to na plus. Na meble dostałam 2lata gwarancji, ale np. na zawiasy i prowadnice w szufladach dożywotnią Szczerze polecam, a zainteresowanym prześlę namiary na tego pana na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
summer99 17.09.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 http://www.szafywawa.pl Jeśli ktoś z Was będzie korzystał z usług tej firmy - to pamiętajcie, ZANIM zapłacicie im za całość projektu, nie pozwólcie, żeby zostawili "jedną drobną rzecz do dokończenia". Ja się zgodziłam, to faktycznie jest drobnostka, i tak już czekam drugi miesiąc... Strasznie trudno też się doprosić o rachunek... Projekt i wykonanie są ok, tylko niestety, trzeba ich strasznie pilnować i baaaardzo trudno się doprosić o dokończenie i wystawienie rachunku, kiedy już dostają przelew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Andrzej 19.09.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Również chciałam podpytać o aktualne namiary na stolarzy z okolic Warszawy. Dom stoi, niedługo trzeba będzie zająć się wykończeniem Podaję adres mailowy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BertaB 02.10.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Edytowane 3 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszawada 26.03.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ja tam wszystkim polecam firmę MagiaMebli http://www.magiamebli.com.pl/. Bardzo rzetelni stolarze, pomagają, doradzają. No i ceny mają całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 31.03.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Witam , jako doradca na forum informuję ze niedługo otwieramy nowe studio i będziemy do niego zapraszali wszystkich Klientów którzy chcą porad i wszelkich informacji na temat mebli . Dla Klientów z Muratora porady i projekty mebli BEZPŁATNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts