Venus_m 02.07.2016 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 minus 4 kg i ciągle leci bo dobre nawyki zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 No to gratki! Będą jakieś fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2016 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Hmn....takie before i after jak wchodzę w jedną nogawkę spodni? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2016 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Ostatnio króluje w internetach, więc dlaczego tutaj miałoby zabraknąć? Przepis na MODNE WNĘTRZA (czyt. Nigdy nie rób tego u siebie w domu): 1. Pomalować mieszkanie na biało, bezowo albo najlepiej na szaro 2. Kupić białe albo brązowe kanapy (odcień dowolny) 3. Kupić „kryształowy:” żyrandol z plastiku w stylu glamour i poczuć się jak królewna , jak takie uczucie nie napływa – dodać plastikowe przezroczyste fotele nie bacząc na fakt,ze mieszkamy na 45 m2. 4. Nie kupować firan i zasłon, unikać tkanin we wnętrzu, dopuszczalne (dla odważnych) - położyć bezowy lub brązowy dywan 5. Kupić meblościankę, ustawić meble na jednej ścianie 6. Zrobic wyspe w kuchni z nadzieja na wspólne gotowanie ze znajomymi, choc skoro oni gotują codziennie to równie dobrze moglibyśmy zaproponować im wspólne odkurzanie dla rozrywki 7. Kupić storczyki lub zamiokulkasa (wskazane ustawić storczyki trzy obok siebie) 8. Unikać kolorów ,nakleić tapetę na jedna ścianę , jedna sciane obłożyć kamiennymi płytkami 9. Schować książki i wszystko co w jakikolwiek pokazuje osobowość właściciela, dopuszczalne- współczesne wersje monidła np. para upozowana w jakiś niezwykłych okolicznościach, najlepiej wielkie zdjęcie w postaci wydruku na płótnie, zdjęcia uroczych dzieciaczków tez mogą być. 10. Kupić naklejki ścienne lub fototapetę, ewentualnie zdjęcia M. Monroe lub Hepburn. 11. Łazienkę urządzić na bezowo lub brązowo, beton na ścianie jest tez przyjemny , zwłaszcza, że w naszym klimacie jest zimno i mokro przez ¾ roku to kąpiel wieczorna może być urocza 12. Kuchnię kupić w Ikei ( rozsądne, nie powiem), ustawić funkcjonalne szafki białe lub brązowe, nie dawać jakichkolwiek dodatków, po co kuchnia ma się różnic od miliona innych kuchni? 13. Dobrze jest postawić wysokie stołki barowe, jak przyjdzie babcia to na pewno nie ośmieli się zaryzykować i usiąść na pogaduchy w kuchni, a zresztą babcia i tak nie pasuje do tej nowoczesnej bieli , bo zaraz posadzi plamę na białej tapicerce 14. Wyburzyc sciane i zrobić aneks kuchenny tak,aby wonie z kuchni mogły się rozejść po całym domu, zwłaszcza won smażonej ryby i kapusty na bigos. 15. Zastawę kuchenna kupić w Ikei, niby, czemu goście mieli by pic z innych kieliszków niż maja w domu? 16. Kupić białe kwadratowe talerze, piekarnik usytuować na wysokości oczu,żeby codziennie moc się delektować widokiem jego ekscytujacego wnętrza pod pretekstem ,ze nie trzeba się schylać . Faktycznie, dla osób 80+ to moze byc jakis problem. 17. Na koniec upewnić się, czy na pewno nasz dom wygląda jak hall hotelowy lub poczekalnia u dentysty, jeśli nie to należy niezwłocznie usunąć dywan i pomalować cos na biało 18. Opaść spokojnie w fotelu z poczuciem bycia modnym. [źródło: Gazeta.pl] :lol2: 4 i 7 to z pewnością moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 05.07.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Brakuje mi na tej liście jeszcze jednego topowego elementu - w oknach powinny wisieć rolety dzień-noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.07.2016 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 a na parapecie cotton ballsy i home sweet home oczywiście nie twierdzę, że jest to brzydkie tylko te elementy zostały tak zohydzone w internetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.07.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Dodam swój chybiony zakup,stołek ceramiczny Koleżanka ochrzciła go ''złoty cielec''. Co na niego patrzę, to wszystkie trendy internetowe mam przed oczami Policzyłam i moje pierwsze szare ściany miałam 11 lat temu Rolety dzień- noc mam w 1 pokoju, okna wychodzą na ulicę(parter), kto idzie chodnikiem może patrzeć swobodnie do pokoju. Niestety, nic innego tak dobrze nie odzieli mnie od ulicy nie zabierając światła. Głupio się ubierać/rozbierać jak metr dalej maszerują ludzie Chętnie przygarnę propozycję zamiany na coś innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.07.2016 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 złoty cielec? co to? poka Wiesz z tymi roletami dzień i noc pod względem praktycznym masz rację. Chodzi o to, że one same w sobie mało urokliwe są, dlatego ja wolę roletę rzymską + zwykłą roletę pod spodem. Plisy w łazience górnej wkurzają mnie strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.07.2016 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Złoty cielec miał stać pod prysznicem jako siedzisko. U Ani roztrząsałyśmy jakość wody w kranach i plamy na nim. Nie mamy zmiękczacza i woda pozostawiała brzydkie plamy. Na razie stoi w pokoju, ale oczami tak wywracam jak na niego patrzę Podoba mi się, ale u innych bardziej [ATTACH=CONFIG]360158[/ATTACH] Z tymi roletami całkowicie się zgadzam.Urokliwe nie są. Moje są białe i trochę od strony pokoju biały woal je przysłania. W tym pokoju mamy sypialnię. Sąsiedzi za ścianą mają rolety i gdy nie są one całkowicie opuszczone można swobodnie zerkać do pokoju. W kuchni nakleiłam folię lustrzaną na szybę. Ona jest fajna do momentu zapalenia światła.Przy zapalonym świetle widać jak przez gołą szybę. Tutaj mam zasłonę rzymską i nigdy jej nie opuszczam. Na końcu naszej uliczki jest sklep i jak idę po zakupy, to wszystkim w okna zaglądam Przypomniało mi się jak koleżanka opowiadała jak lubi sobie nago po mieszkaniu (blok, 3 piętro) po kąpieli polatać. Aż się balsam wchłonie. Kiedyś do drzwi zadzwonił facet i zapytał ją czy mogłaby mu pokazać obrazy na ścianie, bo o ze swojego mieszkania je podziwia, ale chciałby z bliska się przyjrzeć. Od tamtej pory już nago nie latała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.07.2016 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 dodałabym napisy po angielsku i typografię, oraz przy kamieniu na ścianie cegłę z gipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.07.2016 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 ad1. dodatkowo granat w kibelku i zielony u młodego, poza tym trudno, mam trendy ściany: szare i beżowe:lol: ad2. noo... mam brązowy narożnik, ale tez i beżowy i grafitowy ad3. jeden mały w wiatrołapie, czas wywalić?? ad4. yyy... karnisze dwa lata leża w składziku, czyli nie jest tak źle, bo plan na zasłony jest reszty uniknęłam, kurde nawet fotela nie mam żeby w nim spokojnie opaść za to kiedyś kupiłam zaminokulkasa w celu sprezentowania go, ale nie zmiescił sie w ozdobnej osłonce, stoi teraz w garderobie młodych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 07.07.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Złoty cielec miał stać pod prysznicem jako siedzisko. U Ani roztrząsałyśmy jakość wody w kranach i plamy na nim. Nie mamy zmiękczacza i woda pozostawiała brzydkie plamy. Niestety bez zmiękczacza wody będą powstawały plamy. Co gorsza... po pewnym czasie może być tak, że tych plam nie da się doczyścić nawet detergentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2016 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 mmika mam taki sam, chyba i bardzo go lubię też miał stać pod prysznicem ale spanikowałam z wodą no i super wygląda w sypialni jajca z tą koleżanką :lol2: Elfir o tak wszelkie okładziny ala kamień czy cegła niezmiennie są dla mnie dziwnym zjawiskiem a napisy sama kiedyś chciałam Vesila wiesz ja też mam biało i szaro i jeden pokój nawet na beżowo po prostu panuje powszechnie przekonanie, że szare ściany czy białe to recepta na wszystko, nieważne co masz jeszcze szarość pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Łapię się, niestety, tylko na punkt numer jeden No i jestem bardzo zaskoczona, że mmikka swój piękny stołek uważa za nieudany zakup Mmikka, popatrz na najbardziej "top" stylizacje wnętrz, w kuchniach, salonach, holach, konsolach, stolikach złoto, złoto i jeszcze raz złoto Może nie znalazłaś po prostu dla stołka odpowiedniego miejsca? Mi się to złoto we wnętrzach bardzo podoba i Twój stołek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.07.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Teraz jak stołek stoi obok lustra w zlotej ramie prezentuje się w pokoju dużo lepiej. Najbardziej żal mi, że pod prysznicem nie mógł zostać ( bez dalszego inwestowania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2016 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Mmika poka poka :popcorn: Widzisz ja swojemu znalazłam miejsce odpowiednie i nigdzie go nie ruszam ej ale się zmordowałam po 15 latach wsiadłam wczoraj na rower i pognałam na wycieczkę 20 km dziś ledwie siadam a jak tak leniuchuję na sofie to mam coś dla Was, ale o tym wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2016 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Jest tu kto? Przynoszę zdjęcia ostatnich nowości w naszym salonie Najpierw grafika inspirowana filmem "8,5" Felliniego która nie miała zbyt dobrego startu bo po 40 minutach spadła i uszkodziła ścianę w dwóch miejscach Musieliśmy jeszcze raz zapłacić za oprawę, ale w końcu jest http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/d03770eec1ff610463326069b60b8976_zpsfjnl4hu1.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/ilustracja-obraz-w-salonie-paula-dudek-illustration-fellini-film-picture-zlota-rama2-700x464_zpsrl0pama7.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/ilustracja-obraz-w-salonie-paula-dudek-illustration-fellini-film-picture-zlota-rama5-700x464_zpsskdmspcf.jpg Astrolabium w pięknym złotym kolorze porządnie wykonane, ciężkie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/gifdeco-mirtop-zlote-astrolabium-w-salonie-new-york-style-rabat-znizka-targi-home-days3-1-464x700_zpsfjuabakn.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/gifdeco-mirtop-zlote-astrolabium-w-salonie-new-york-style-rabat-znizka-targi-home-days4-700x464_zpselqi9jaq.jpg Astrolabium z firmy znalezionej w ostatniej chwili na niedawnych targach Home Days Strasznie kusi mnie złote lusterko Jest coś jeszcze Załatwiłam Wam zniżkę na zakupy u nich do 31 lipca br włącznie Wystarczy wpisać w miejscu kodu rabatowego SPN25 aby dostać zniżkę 25% No i ostatnia perełka, maleńka tacka marki Bloomingville w złotym kolorze i kształcie na punkcie którego mam ostatnio fioła ananas u nas służy do odkładania łyżeczek, do szału doprowadzał mnie ręcznik papierowy który mąż tak estetycznie umieszczał mi na tacy http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/aranzacja-srebrnej-tacy-dekoracja-w-salonie-ananas-zloty-bloomingville3-464x700_zps1q47bwhw.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/aranzacja-srebrnej-tacy-dekoracja-w-salonie-ananas-zloty-bloomingville2-700x464_zps1onuac11.jpg Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 11.07.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Justyna, grafika fantastycznie wpisała się w to miejsce. Pozostałe zakupy także piękne, choć mnie gorączka złota nie ogarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Obraz w jadalni wygląda świetnie Złote drobiazgi też śliczne No i wreszcie szerszy kadr, a nie słynny "Venusowy" Jest pięknie!! Justynka, a jak radzicie sobie z brakiem osłony podłogi przed kominkiem? Palicie w kominku intensywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2016 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Dżastisku a u mnie jak widać trwa w najlepsze Tomkowa no nareszcie!! ktoś docenił moje starania Hmn...jak sobie radzimy, no nie radzimy my w kominku jeszcze ani razu nie zapaliliśmy poza paleniem próbnym dodam że mieszkamy 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts