Zby5 03.05.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 witam, może ktoś da mi odpowiedźw tamtym roku przesadziłem pięcioletniego modrzewia japońskiego. Starałem się to zrobić zgodnie z poradami z forum, wiem nie powinno się przesadzać ale musiałem albo wyciąć albo przesadzić. Przesadziłem go na jesień i w tamtym roku jeszcze żył, może nie taką pełnią jak przed przesadzeniem ale zawsze. W tym nic, znajoma pani w sklepie ogrodniczym radziła żeby czekać do jesieni (chciałem kupić nowy) ale nie wiem czy jest na co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Nie, jesli nie wypuścił, to nie ma na co czekać. Iglaki przesadza się tylko w okresie kiedy nie rosną, ale poza okresem zimy. Koniec sierpnia-wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 03.05.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dzięki, trzeba się będzie pogodzić ze stratą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts