Duluni 15.09.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Dziewczyny - Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 15.09.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam, piekny dom i świetne wnetrza, baaardzo w moim guście, jestem pod wielkim wrazeniem konsekwencji stylu! czy mogłabys zdradzic jakie to okna, sa piekne, byc moze juz o tym pisalas, ale od razu, po obejrzeniu zdjec pisze, urzeczona wszystkim... pozdrawiam! Okna z firmy Drutex w okleinie zewnętrznej oregon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.09.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Właśnie skończyłam się zachwycać domem:o:jawdrop: doszłam do siebie.... ......i pytam- czy te kinkieciki białe siena mają klosz z materiału czy innego tworzywa? i gdzie można kupić takie srebrne duże lustro, które zresztą wisi między nimi w korytarzu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 01.10.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dziękuję za miłe słowa! Klosz sieny jest płócienny usztywniony. Niestety lustro na zamówienie (szklarz na Kwiatowej w Szczecinie) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 01.10.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 (edytowane) Niewiele się u mnie dzieje (w sensie wnętrzarskim), ale mam trochę jesiennych nowości: Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 01.10.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 (edytowane) i takie tam: Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.10.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 cudna ta kuchenna a co do rzymskich - na zamówienie? gdzie robiłaś? drogo wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 01.10.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Prawda, że fajna ta kuchenna? - Trochę ją musiałam przerobić, gdyż wygrzebana ze stosu... Rolety na zamówienie, u pani która miała punkt najbliżej mojego domu. Przyjechała, zmierzyła, zaproponowała materiał i uszyła - w sumie cztery dość potężne rolety. Cena chyba wysoka - chociaż w skali wszystkiego... ale byłam zdesperowana, wszyscy na ulicy oglądali ze mną telewizję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.10.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 no, drogie te rzymskie, cholera. a mnie się marzą takie szare półprzejrzyste a'la len... świetnie to u Ciebie wygląda. ale przechodnie pewnie w żałobie, nie ma już darmowego Canal+ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.10.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dziękuję za miłe słowa! Klosz sieny jest płócienny usztywniony. Niestety lustro na zamówienie (szklarz na Kwiatowej w Szczecinie) Pozdrawiam! Duluniu dziękuję, potrzebuję 3 duże srebrne lustra,a nawet 4 widziałam podobne na allegro ale bardziej zdobione ( w sumie nie drogie), Twoje o wiele ładniejsze, takie subtelniejsze. Myślałam żeby zamówić u szklarza ale jeszcze się nie orientowałam ile kosztuje, pamiętasz może cenę swojego? Ach jak zazdroszczę gustu i że już tylko dopieszczasz swój domek , u mnie właśnie zaczęła się wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Duluni pieknie tu u ciebie! asne wnetrza, tyle swiatła i oddechu!! Poczytałam i juz wiem ze malowaliscie podstopnice na biało. Własne to chodzi mi pogłowie, bo koniecznie chce miec białe ale nie wiem czy zostawic beton czy drewno i malowac. Moge zapytac ile was kosztowały schody? moze byc na priv. a blat kuchenny drewniany? czy jaki? Wogole fajna kuchnia, eh wszystko fajne! tapety i pokoj córy super;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 02.10.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Mar Jel dziękuję i życzę wytrwałości w wykończeniówce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 02.10.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 (edytowane) psosin Dziękuję, ale oddech we wnętrzach zawdzięczam głównie małej ilości mebli;) W kwestii ceny schodów,nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie: były robione etapami, wylane w stanie surowym, potem wygładzone, drewno na stopnie zamówione w internecie a tralki i poręcze kupione w Casto, potem malowane itd... Na podstopniach jest płyta k-g i farba (na razie czyste), przy ścianie na schodach listwa taka jak w całym domu (też zwykła sosnowa przemalowana). A i jeszcze blat kuchenny to zwykły blat laminowany Edytowane 2 Października 2010 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 02.10.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Duluni, ślicznie tu u Ciebie! Tak słonecznie i ciepło... śliczne wnętrza i fajna atmosfera. Podoba mi sie właściwie wszystko: schody, kominek, kuchnia. Naprawdę szczere gratulacje. I cichutko liczę na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.10.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Duluniu, nie pocieszyłaś mnie ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 02.10.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Duluniu, nie pocieszyłaś mnie ceną sorrki:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 02.10.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Ash5 dziękuję za komplementa... Sama chciałabym więcej, ale włączony jest "program O" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Na podstopniach jest płyta k-g i farba (na razie czyste), przy ścianie na schodach listwa taka jak w całym domu (też zwykła sosnowa przemalowana). m poczekaj czyli na podstopniach na beton przykleiliscie czy pzykreciliscie płyte g-k? i to pomalowane? a nie wystarczy zatynkowac beton i pomalowac? hmm moze tak lepeiej? A myslałam ze tez sa drewniane i pomalowane... A listwy przypodłogowe drewniane tak? nie wykrecaja sie? nei rozsychają? bo tak mnie nastraszył nasz pan od podłóg, ze drewniane sa gorsze od mdf-ów... a ja wole drewniane..;-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 03.10.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Płyty są przyklejone (zapewne wystarczy zatynkować, ale nasi wykonawcy zrobili to tak i wygląda ok). Listwy są drewniane i odpukać nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.10.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 sorki ze tak marudze ale mam jeszcze pytanko co do listew. Kupowaliscie tutaj: www.drew-lux.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts