roszkos12 04.09.2019 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Proszę Szanownych Kolegów o pomoc. Poszukuję uszczelki progowej montowanej w skrzydle drzwi Euronord Prestige 90. Przeszukałem wszystko co możliwe i opadłem z sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelus 03.10.2020 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Mam dokładnie ten sam problem po dwóch latach drzwi firmy Viking zaczynały dostawać małych pęcherzyków. Teraz po 4-5 latach już są okropne. Łuszczą się strasznie. Nie mogę wrzucić zdjęcia ale mogę udostępnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.10.2020 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Napsiz to na fb w jakiejkolwiek grupie budowlanej. Niema na pewno odezwie się właściciel firmy i (być może) zaproponuje "cudowne rozwiązanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 15.10.2020 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 No właśnie też mi się kojarzy ktoś z tej firmy, że zawsze poleca te drzwi i że nie można ich zarysować i że nie odbarwiają się na słońcu. To zawsze powtarza się na facebooku . Może to drzwi "gazowane". Ciekawe czy przyjmą się na rynku jak gazowana wódka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts