claris 14.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mamy od 5ciu lat sypialnię z Voxa [Romeo i Julia] i oprócz tego, że małej reanimacji potrzebowała 1 z szuflad w komodzie, to złego słowa o VOXie nie mogę powiedzieć. Po 5ciu latach meble wyglądają i użytkują się jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endless 21.10.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam Jako nowy na forum chciałbym na wstępie wszystkich powitać. Chce zakupic meble do pokoju ale na drewniane mnie nie stać, myślałem o Black Red White ale widzę po opiniach, że to tandeta. Myślałem o firmie VOX co sądzicie o ich meblach a może znacie jakieś inne firmy godne polecenia tak aby do 5 tyś można było umeblować nieduży pokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 napisz jaki system Vox i co chcesz mieć za bryły i skąd jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endless 21.10.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Myśle, że system magellan byłby ok. Potrzebowałbym łóżka, szafy, biurka, regału na książki i jakiejs komody a jestem z Zawiercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 hmmmmm lózko 900 ciebie interesuje czy większe może pierw podaj mi jak urządzone mieszkanko jaki styl i jak bedzie urządzony pokoj dodatki i jaki przedział wiekowy ? może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guska1719505912 21.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A ktoś z Was ma lub zna mebelki VOX z serii Pook Pook? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guska1719505912 21.10.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Myślę, że to porządna firma. Mnie się strasznie podobają serie do pokoju dziecięcego, ta nowa seria mebli multisensorycznych, Napewno to lepszy wybór niż brw czy ikea. moim skromnym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoleta 21.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) ja mam meble z VOX'a do sypialni już kilka lat (Romeo i Julia), teraz kupiliśmy też dla dzieciątka z serii Magnolia - tak więc polecam, bo się sprawdziły, są dobrze wykonane, niektóre części są z drewna, inne z płyty, ale i tak porządne. Do tego wszystkie mechanizmy (zawiasy, prowadnice) chodzą dobrze, nie trzeba szarpać szuflad, a drzwiczki nie zostają w rękach Myślę, że nawet nie ma co porównywać z BRW... Edytowane 21 Października 2010 przez Margoleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 wszystkie meble Vox są montowane za pomoca mimosrodów jak i kołkowania fi8 zawiasy frimy Hettich i w niewielu systemach GTV Romeo i Julia jest to ładny system _ jednak uczulam na niewielkie nieprawidłowości z wymiarowań wedle poszczególnych elementów < korpusów > zdarzają się wpadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 22.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ja nie mam tych mebli, ale znajomi tak (nie wiem, jaki model) - są zadowoleni, a meble wyglądają na solidne - z pewnością lepsze niż BRW , których kiedyś posiadaczką byłam i nigdy więcej nie kupiłabym mebli z tej firmy, no, chyba że teraz poprawili jakośc swoich produktów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastia03 22.10.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Mam z serii magellan łozko, biurko i szafe . Nic sie z nimi nie dzieje! Szczerze polecam. Znajomi mieli BRW i niestety musieli wymienic , wiec tak jak pisali poprzednicy jakosc zdecydowanie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mony21 22.10.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Anse - zastanawiam się właśnie nad zakupem łóżka pacyfik, ale mam wątpliwości co do praktyczności zagłówków, czy te szpary nie są denerwujące?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 witam w zależności co rozumiesz przez znaczenie słowa < szpary ?> Jeżeli mogę napisać dobry wybór z Tych systemów > nie będe pisał o zaletach jak i wadach - każdy ma inną wizję na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 24.10.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 mam u dzieci meble vox żadnych problemów, przezyly 3 przeprowadzki, padly tylko materace ale wiadomo ze sa one kiepskiej jakosci... teraz na nowe mieszkanie wymysliłam sobie wszystko z voxa za ciężką kasę, ale po pierwsze po tym co przeczytalam zastanawiam sie czy moze meble pokojowe sa gorszej jakosci czy po prostu trafiliscie na kiepskie egzemplarze, co akurat w takiej firmie nie powinno się zdarzyc... poza tym czekam na promocje 3+ 1 lub podobną jesli takowej nie bedzie do wiosny to rozpatrze sie w ikeowskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a ja mam meble BRW i też nie mogę nic złego powiedzieć Za to szuflada w IKEA Malm rozleciała się po pół roku. Czyli - łut szczęscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaae 26.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Niestety zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współprace z firmą VOX meble. Na meble do pokoju dziennego czekam już ponad dwa miesięce pomimo, iż miały się pojawić w ciągu tygodnia. Tak samo wygląda sytuacją z narożnikiem, który pomimo zapewnień sprzedawcy ciągle nie dojechał (a mija już 9 tydzień). Oczywiście sklep dostał pieniądze i jest zadowolony, a to, że mebli nie otrzymaliśmy go nie interesuje. Jak dla mnie są to oszuści i krętacze. Jest to niepoważne podejście do klienta a tłumaczenie, że fabryka się nie wyrabia, jest po prostu śmieszne. Skoro mają tak duzo zamówień to dlaczego przyjmuja kolejne? Za wydane pieniądze już dawno bym kupiła sobie meble innej firmy a nie mieszkała "na kartonach". Dodam, że tak fatalna obsługa i zbywanie klientów wiecznymi kłamstwami ma miesjce w poznańskim salonie, więc ten salon VOX radzę szczegółnie unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 15.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Niestety zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współprace z firmą VOX meble. Na meble do pokoju dziennego czekam już ponad dwa miesięce pomimo, iż miały się pojawić w ciągu tygodnia. Tak samo wygląda sytuacją z narożnikiem, który pomimo zapewnień sprzedawcy ciągle nie dojechał (a mija już 9 tydzień). Oczywiście sklep dostał pieniądze i jest zadowolony, a to, że mebli nie otrzymaliśmy go nie interesuje. Jak dla mnie są to oszuści i krętacze. Jest to niepoważne podejście do klienta a tłumaczenie, że fabryka się nie wyrabia, jest po prostu śmieszne. Skoro mają tak duzo zamówień to dlaczego przyjmuja kolejne? Za wydane pieniądze już dawno bym kupiła sobie meble innej firmy a nie mieszkała "na kartonach". Dodam, że tak fatalna obsługa i zbywanie klientów wiecznymi kłamstwami ma miesjce w poznańskim salonie, więc ten salon VOX radzę szczegółnie unikać. buuu no to się trochę podłamałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ary_zet 15.11.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) buuu no to się trochę podłamałam:( Naprawdę proszę się nie podłamywać - pracuję w salonie mebli Vox na pomorzu- może nie mam doświadczenia w pisaniu na forum - ale wiernie śledzę tematy gdyż sam kupiłem działkę i zaczynam budować wymarzony dom . Meble Vox-a są naprawdę wytrzymałe , nie chcę się tu rozpisywać na temat zastosowanych okuć , czy jakości płyty zastosowanej do produkcji mebli - ale uczciwie mogę je polecić- sam użytkuję z żoną Romeo i Julia - sypialnia , a synowie mają Magellana , -OD 5 LAT - chętnie odpowiem na wszystkie pytania i w miarę możliwości rozwieję wątpliwości dotyczące mebli Vox- jestem doradcą jak i montażystą mebli - znam naprawdę wiele firm co produkuję dobre meble, i Vox na pewno jest jedną z tych firm . Na pani /pana ewentualnym zakupie - ja nie zarobię żadnych pieniędzy - ale nie mogę się zgodzić z opinią co niektórych użytkowników - że zła obsługa , złe meble , ,,Z ZWYKŁEJ PŁYTY WIÓROWEJ<< ITP. POZDRAWIAM SERDECZNIE PS-jeżeli zechce pani, abym odpowiedział na jakiekolwiek pytania dotyczące mebli Vox - proszę o kontakt na priv. Edytowane 15 Listopada 2012 przez ary_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 16.11.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 biorę pod uwagę meble vox young lub besta Ikea (takie szafki wiszące). Fakt jest taki że na stronach mebelki voxa wyglądają super, w realu jak oglądałam już mniej. Zdaję sobie sprawę że wystawka jest bardziej może narażona na dotykanie obijanie itp. ale te mebelki mają służyć parę lat. zrobiłam sobie nawet projekt - jeśli synowi by się spodobał to może byśmy się zdecydowali. Jeżeli chodzi o voxa to podobają nam się także (bardziej dziecku-choć ma dopiero 6 lat) metalic. nie widziałam ich jednak w realu, więc nie mam porównania.Na plus przemawia za vox: szerokość mebli, więcej możliwości kombinacji. za Ikeą natomiast: cena i wydaje się podobna jakość wykonania (choć mąż uważa że "na oko" nawet lepsza). Reasumując mam dylemat i wciąż kusi mnie vox:bash: jeśli łyknęłabym cenę to co z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 16.11.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Witam Jako nowy na forum chciałbym na wstępie wszystkich powitać. Chce zakupic meble do pokoju ale na drewniane mnie nie stać, myślałem o Black Red White ale widzę po opiniach, że to tandeta. Myślałem o firmie VOX co sądzicie o ich meblach a może znacie jakieś inne firmy godne polecenia tak aby do 5 tyś można było umeblować nieduży pokój? Potwierdzam ja i moi znajomi, że vox jest lepszy od BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts