Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

meble vox opinie

amacio

Recommended Posts

ja mam katalog VOXa i nawet w nim sa ceny. Nie spotkalam sie ztym u innych producentów...

Właśnie, tylko niektóre ceny nie zgadzają się z cenami w sklepach VOX

(patrz: tacka na sushi-w sklepie cena dotyczy jednej tacki, w katalogu kompletu).

To, wydaje mi się, ich błąd przy zatwierdzaniu katalogu do druku.

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Właśnie, tylko niektóre ceny nie zgadzają się z cenami w sklepach VOX

(patrz: tacka na sushi-w sklepie cena dotyczy jednej tacki, w katalogu kompletu).

To, wydaje mi się, ich błąd przy zatwierdzaniu katalogu do druku.

to sprawdzanie cen to chyba dlatego, że trwa wymiana katalogów - VOx dystrybuuje już katalog na sezon 2009 zgodny z cennikiem na stronie www, a wczęsci sklepów jest jeszcze na 2008.

tak czy siak nie nzalazłem sklepu, który dawałby większe rabaty i kupiłem w związku z tym tam gdzie mi najwygodniej. jesli chodzi o wygląd i jakośc mebli to wydają się bardzo fajne (kolekcje modern i kokeshi).

• 2 weeks później...
  • 9 months później...
Ja od czterech lat użytkuję ich mebelki z kolekcji Imperium, a konkretnie regał, szafę narożną, szafę drzwudrzwiową i komodę i z czystym sumieniem je polecam!! Sa w takim stanie, że spokojnie zabiorę je do nowego domu..Nic się z nimi złego nie dzieje. Nota bene będę na pewno zamawiać ich sypialnię koheshi, ale to jeszcze trochę:)

• 2 months później...
witajcie, czy posaida ktos moze meble Vox Classic ? szukam wlasnie jakiegos kompromisu co do ceny/wygladu /jakosci i znalzlem takowe mebelki ... chcialem zpaytac jak sie sprawuja i jak z ich jakoscia ? moze mialby ktos fotki swojego salonu z tymi meblami ? bede wdzieczny za pomoc

Ja mam VOX MODERN, komoda, witryna, stolik, stolik RTV, mam je rok, jak narazie wszystko ok. jakość tez dobra.

• 6 months później...
Jakie macie doswiadczenie z tymi meblami? Czy są równie złej jakości jak te z BRW, czy porównywalne z IKEA ? Cenowo plasuja się raczej wysoko. Coć w moim przypadku chcąc umeblowac wszystkie pokoje - wynoszą niewiele wiecej ok tych z IKEA. Jednakze spotkałam się z opiniami raczej niepochlebnymi. Co wy nato? Bo design jest naprawde super.

Mam sypialnię z Voxa, seria Visage. Bez zastrzeżeń. Moim zdaniem jakość tych mebli jest nieporównywalnie wyższa niż IKEA. Przymierzałam się do zakupu sypialni Malm z IKEA właśnie, ale jak obejrzałam jedne i drugie meble, nie miałam wątpliwości jakiego powinnam dokonać wyboru.

Przekopiowałam swoja opinię z tematu "meble do mieszkania":

Mam zupełnie odmienne doświadczenia z meblami VOXa.

W gabinecie rozpadły się po roku. Szuflady nie wytrzymują ciężaru papierów i teczek z dokumenatmi. Skandal.

Natomiast do mebli IKEA nie mam zasrzezeń.

Najtańszy stół i krzesła po 2 latach są jak nowe.

Podobnie najtańsze ragały w spiżarni.

Mogę też polecic meble PAGED

http://www.pagedmeble.pl/Galeria-pro...Jadalnia-Salon

Od czterech lat użytkuję kolekcję Jamaica i jest jak nowa.

tyle w temacie

pozdrawiam:)

ja co prawda nie mam tych mebli ale mój szef zakupił sypialnię tej firmy. łóżko szafki nocne i garderoba. przez pół roku słuchałam o kłopotach z niedoróbkami i opieszałosci w ich usuwaniu. okazało się nawet że rama łóżka była pęknięta. ja na pewno będę omijać tę firmę szerokim łukiem

Mogę sie podzielić opinią o meblach VOX, bo mam je od kilku lat. W pokojach dzieci i w sypialni sprawują się OK. Pomimo 5 lat użytkowania wyglądają jak nowe.

Natomiast w jadalni mam zestaw Visage i tutaj już nie mogę powiedzieć nic dobrego ( na stole zeszła po bokach okleina, na nogach krzeseł widać pełno odprysków farby, dla posieszenia z komodami nic się nie dzieje). Myślę, że to kwestia trafienia na odpowiednią serię mebli. Gdybym najpierw kupiła stół to każdemu bym odradzała ich zakup. Ale jestem bardzo zadowolona z pozostałych, więc myślę, że kupując meble każdej firmy trzeba dobrze się im przyjrzeć już w salonie ( stół budził moje zastrzeżenia już w sklepie, ale łudziłam się, że to tylko ekspozycja i nowy będą lepszy).

• 5 weeks później...
Przekopiowałam swoja opinię z tematu "meble do mieszkania":

Mam zupełnie odmienne doświadczenia z meblami VOXa.

W gabinecie rozpadły się po roku. Szuflady nie wytrzymują ciężaru papierów i teczek z dokumenatmi. Skandal.

Natomiast do mebli IKEA nie mam zasrzezeń.

Najtańszy stół i krzesła po 2 latach są jak nowe.

Podobnie najtańsze ragały w spiżarni.

Mogę też polecic meble PAGED

http://www.pagedmeble.pl/Galeria-pro...Jadalnia-Salon

Od czterech lat użytkuję kolekcję Jamaica i jest jak nowa.

tyle w temacie

pozdrawiam:)

Witam

Zajmuje się jakością w VOX proszę o kontakt z opisem problemów postaram się pomóc ([email protected]). Zapewniam że takie sytuacje nie są u nas standardem. Pozdrawiam Cezary Zemło