GGGosik 03.10.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ja mam katalog VOXa i nawet w nim sa ceny. Nie spotkalam sie ztym u innych producentów... Właśnie, tylko niektóre ceny nie zgadzają się z cenami w sklepach VOX (patrz: tacka na sushi-w sklepie cena dotyczy jednej tacki, w katalogu kompletu). To, wydaje mi się, ich błąd przy zatwierdzaniu katalogu do druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 06.10.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Właśnie, tylko niektóre ceny nie zgadzają się z cenami w sklepach VOX (patrz: tacka na sushi-w sklepie cena dotyczy jednej tacki, w katalogu kompletu). To, wydaje mi się, ich błąd przy zatwierdzaniu katalogu do druku. to sprawdzanie cen to chyba dlatego, że trwa wymiana katalogów - VOx dystrybuuje już katalog na sezon 2009 zgodny z cennikiem na stronie www, a wczęsci sklepów jest jeszcze na 2008. tak czy siak nie nzalazłem sklepu, który dawałby większe rabaty i kupiłem w związku z tym tam gdzie mi najwygodniej. jesli chodzi o wygląd i jakośc mebli to wydają się bardzo fajne (kolekcje modern i kokeshi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda26 15.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A widzieliście tą nową kolekcję kokeshi ? Co o niej myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 23.07.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 witam. Cz posiadacie meble vox? Jak z ich jakoscia? Mam zamiar kupic sypialnie modern i jadalnie visage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 23.07.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 mamy sofe, barek, szafke rtv , regał na książki modern własnie od ok 3 lat nic się nie dziej, jestem bardzo zadowolona z tych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 23.07.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzieki za odpowiedz. Piekny domek budujecie...super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ja mam pokoj dzienny, nie salon, w meblach modern, a w pokoju corki kokeshi. Niestety nowe, nieuzywane. Wygladaja ladnie, ale nic wiecej nie moge powiedziec. Mysle, ze beda spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janii 23.07.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mam sypialnie Visage i jakość na prawdę w porządku. 3 lata temu miałam Romeo i Julia z Voxa i od tamtego czasu zdecydowanie się poprawili pod względem jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 23.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzieki. Jutro pojade chyba zamowic. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 23.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Macie moze jakies zdjecia jak te mebelki prezentuja sie we wnetrzach? :- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 23.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ja od czterech lat użytkuję ich mebelki z kolekcji Imperium, a konkretnie regał, szafę narożną, szafę drzwudrzwiową i komodę i z czystym sumieniem je polecam!! Sa w takim stanie, że spokojnie zabiorę je do nowego domu..Nic się z nimi złego nie dzieje. Nota bene będę na pewno zamawiać ich sypialnię koheshi, ale to jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 17.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 witajcie, czy posaida ktos moze meble Vox Classic ? szukam wlasnie jakiegos kompromisu co do ceny/wygladu /jakosci i znalzlem takowe mebelki ... chcialem zpaytac jak sie sprawuja i jak z ich jakoscia ? moze mialby ktos fotki swojego salonu z tymi meblami ? bede wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 17.10.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 witajcie, czy posaida ktos moze meble Vox Classic ? szukam wlasnie jakiegos kompromisu co do ceny/wygladu /jakosci i znalzlem takowe mebelki ... chcialem zpaytac jak sie sprawuja i jak z ich jakoscia ? moze mialby ktos fotki swojego salonu z tymi meblami ? bede wdzieczny za pomoc Ja mam VOX MODERN, komoda, witryna, stolik, stolik RTV, mam je rok, jak narazie wszystko ok. jakość tez dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 18.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ja tez mam modern w pokoju na gorze i kokeshi w pokoju corki.Jakosc spoko.Classica nie mam niestety, ale bardzo ladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 14.05.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Jakie macie doswiadczenie z tymi meblami? Czy są równie złej jakości jak te z BRW, czy porównywalne z IKEA ? Cenowo plasuja się raczej wysoko. Coć w moim przypadku chcąc umeblowac wszystkie pokoje - wynoszą niewiele wiecej ok tych z IKEA. Jednakze spotkałam się z opiniami raczej niepochlebnymi. Co wy nato? Bo design jest naprawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 14.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Mam sypialnię z Voxa, seria Visage. Bez zastrzeżeń. Moim zdaniem jakość tych mebli jest nieporównywalnie wyższa niż IKEA. Przymierzałam się do zakupu sypialni Malm z IKEA właśnie, ale jak obejrzałam jedne i drugie meble, nie miałam wątpliwości jakiego powinnam dokonać wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Przekopiowałam swoja opinię z tematu "meble do mieszkania": Mam zupełnie odmienne doświadczenia z meblami VOXa.W gabinecie rozpadły się po roku. Szuflady nie wytrzymują ciężaru papierów i teczek z dokumenatmi. Skandal. Natomiast do mebli IKEA nie mam zasrzezeń.Najtańszy stół i krzesła po 2 latach są jak nowe.Podobnie najtańsze ragały w spiżarni. Mogę też polecic meble PAGED http://www.pagedmeble.pl/Galeria-pro...Jadalnia-Salon Od czterech lat użytkuję kolekcję Jamaica i jest jak nowa.tyle w temaciepozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 14.05.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 ja co prawda nie mam tych mebli ale mój szef zakupił sypialnię tej firmy. łóżko szafki nocne i garderoba. przez pół roku słuchałam o kłopotach z niedoróbkami i opieszałosci w ich usuwaniu. okazało się nawet że rama łóżka była pęknięta. ja na pewno będę omijać tę firmę szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioladd 14.05.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Mogę sie podzielić opinią o meblach VOX, bo mam je od kilku lat. W pokojach dzieci i w sypialni sprawują się OK. Pomimo 5 lat użytkowania wyglądają jak nowe. Natomiast w jadalni mam zestaw Visage i tutaj już nie mogę powiedzieć nic dobrego ( na stole zeszła po bokach okleina, na nogach krzeseł widać pełno odprysków farby, dla posieszenia z komodami nic się nie dzieje). Myślę, że to kwestia trafienia na odpowiednią serię mebli. Gdybym najpierw kupiła stół to każdemu bym odradzała ich zakup. Ale jestem bardzo zadowolona z pozostałych, więc myślę, że kupując meble każdej firmy trzeba dobrze się im przyjrzeć już w salonie ( stół budził moje zastrzeżenia już w sklepie, ale łudziłam się, że to tylko ekspozycja i nowy będą lepszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezary VOX 14.06.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Przekopiowałam swoja opinię z tematu "meble do mieszkania": Mam zupełnie odmienne doświadczenia z meblami VOXa. W gabinecie rozpadły się po roku. Szuflady nie wytrzymują ciężaru papierów i teczek z dokumenatmi. Skandal. Natomiast do mebli IKEA nie mam zasrzezeń. Najtańszy stół i krzesła po 2 latach są jak nowe. Podobnie najtańsze ragały w spiżarni. Mogę też polecic meble PAGED http://www.pagedmeble.pl/Galeria-pro...Jadalnia-Salon Od czterech lat użytkuję kolekcję Jamaica i jest jak nowa. tyle w temacie pozdrawiam:) Witam Zajmuje się jakością w VOX proszę o kontakt z opisem problemów postaram się pomóc ([email protected]). Zapewniam że takie sytuacje nie są u nas standardem. Pozdrawiam Cezary Zemło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts