wowe 05.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Bardzo współczuję bo domyślam się, że to nie była tania sprawa po raz kolejny przekonuję się, że najlepsze jest drewno, które można zawsze naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
właścicielka 14.11.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) Odświeżę temat, ponieważ teraz ja mam problem z podłogą. Wykonawca nie odzywa się, zapadł się pod ziemię, a ja zostałam z taką podłogą. Pierwszy problem, to łata w centralnym miejscu przedpokoju: zdjęcie z i bez lampy. Jeszcze kilka takich plam mam w mieszkaniu, ale są w mniej widocznych miejscach i aż tak mnie nie bolą. Kolejne, to żółte zacieki. W świetle dziennym są okropnie widoczne, dodatkowo są tylko w salonie w centralnym miejscu, że od razu po wejściu rzucają się w oczy. Zdjęcia robione przy sztucznym świetle, postaram się zrobić jutro przy dziennym. Są dwie wielkie żółte plamy i takie jeszcze 'drapowiania' Na zdjęciach stanowczo słabiej są widoczne. Pan Irek z Żyrardowa wydawał się bardzo sympatyczny i uczciwy. Już przy oddawaniu podłogi zwróciłam uwagę na te łaty- powiedział, że przy zmywaniu się wyrównają (od początku głupio brzmiało, ale machnęłam ręką). Natomiast tych żółtych plam nie było widać, jedynie załamujące się światło- na to zwrócił uwagę mój tata- też powiedział, że się wyrówna. Uwierzyłam, że to naprawi, bo części pieniędzy nie wypłaciliśmy mu, umówiliśmy się, że jak się wyrówna to wypłacimy, a jak nie to przyjedzie na poprawki. Zapewniał, że zależy mu na opinii... Jestem zła bo to był mój pierwszy kontakt z 'fachowcem' i nie pomyślałam o umowie... Z tego co tu czytam to muszę zamówić kolejną ekipę i pewnie całe mieszkanie muszą od nowa zrobić? Czy są jakieś inne metody? Przynajmniej na te łaty? Ostrzegam przed tym panem. Numer telefonu i nazwę firmy nie wiem czy tu mogę podać? Edytowane 14 Listopada 2014 przez właścicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 w dziale "Wymiana doświadczeń" są czarne listy wykonawców (wpisz w wyszukiwarkę "czarna") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
właścicielka 16.11.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Bardzo dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam. Może ktoś pomóc mi, co mam zrobić?Teraz myślę o całkowitym zeszlifowaniu tego i zalaniu betonu tylko żywicą.Ile mnie to może kosztować?W ogóle dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinakrzesniak 11.12.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Jeżeli chodzi o posadzkę żywiczną, to dobrze wykonana jest efektowna. My zdecydowaliśmy się na posadzkę firmy Poxico, pomimo tego, że miała być twarda i nie rysować się, przypomina bardziej gumoleum. Firma nie odpowiada na reklamacje. Podłoga jest do tego stopnia miękka, że ugina się pod szklanką herbaty. Nie użytkujemy jej nawet roku a jest całą porysowana. Właściciel firmy kasuje komentarze na yt. Co gorsze to w trzech miejscach się już rozwarstwiła, jak wiadomo koszt podłogi jest wysoki. Dodatkowo byłą źle odpowietrzona. Odradzam firmę Poxico. Nic złego Państwo o niej nie znajdą, bo właściciel zadbał o to, żeby usuwać negatywne komentarze. Chętnie prześle zdjęcia naszej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts