Gosiek33 29.05.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Małgoś czy konto to to samo co do Bacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Tak to samo co do Bacik. W Millenium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 wiolasz -masz rację -przepraszam że mi szkoda lampy, kominka, kuchni itp dziesiątek rzeczy, które przez 3 lata kupowałam, dobierałam, kompletowałam i "dopieszczałam", przepraszam, że włożyłam tyle serca w ten dom, na który kredyt będę spłacała jeszcze przez 23 lata, przepraszam, ze mam poddasze a nie dom parterowy.. przepraszam -i już sie więcej nie wypowiadam -powiem tylko, że najgorszemu wrogowi nie życzę tego, co sama dziś przezywam. Kaśka, bo Cie kopnę, przysięgam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Wiola, ja nie watpie w szczerosc Twoich intencji, ale jak chcesz Kasce cos powiedziec to zadzwon do niej po prostu, a nie siej mi tu zametu, bo ja Cie kopne i bedziemy miec za chwile walke w kisielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Słuchajcie, przekierujcie mnie w razie konieczności do właściwego wątku, albo do odpowiedniej strony w wątku Kasi.Ja tak sobie pomyślałam, że nie tylko dorośli poszkodowani, ale i dzieci. ja mam np spacerówkę Graco, której nie mogę używać przy Franku, bo się nie rozkłada całkiem do leżenia, znalazłabym też pewnie trochę ubrań z których moja Natka wyrosła. I trochę ciuszków małych też mam. Czy mogę to przesłać np na adres Wizardusa, żeby zaopatrzył jakąś potrzebującą rodzinę z dzieckiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniap 29.05.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Mimo,że mieszkam w takim rejonie,że prędzej by piorun strzelił niż woda zalała, to martwię się o powodzian. Obserwując prognozę to nie najlepiej zapowiada się na nadchodzący tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 29.05.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 - Wszystko prawda , że trzeba się ubezpieczać .........od wszystkiego - tylko komu starczy na to pieniedzy ......... Firmy ubezpieczeniowe są nastawione na - z y s k - a nie straty . PO wtórzę - jak Katrina zatopiła Nowy Orlean to firmy ubezpieczeniowe nie chciały wypłacić odszkodowań bo stwierdziły. że szkody powstały od - w i a t r u - a nie wody . A kto się ubezpiecza od wiatru ? - te mondralinska mozesz juz wrocic do tej swojej hameryki? gdzie mozesz to piszesz o tym jak tam jest wiec co tu szukasz? generalnie to chyba nikogo nie interesuje N O tak samo jak mieszkancow N O nie interesuje wroclaw czy tez sochaczew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Agnes, ja mysle ze adres wizardusa bylby OK, o ile to sie da wyslac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 29.05.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witajcie Agnes - wczoraj znajoma nauczycielka ze szkoły wspominała, że poszukują spacerówki dla dwulatka ( powodzianina ) - w tej chwili nie mam z Nią kontaktu, jak tylko ją złapie dowiem się czy jeszcze jest potrzeba. Przerażają mnie tylko koszty wysyłki Waszych darów - jeżeli macie możliwość dojechania do Sandomierz na odległość ok 100 - 150 km chętnie odbiorę własnym transportem - posiadam do dyspozycji kilka samochodów o różnej przestrzeni bagażowej. Mam jeszcze jedną prośbę do Wszystkich - jeżeli organizujecie jakiś transport bezpośrednio do Sandomierza dajcie znać na mój telefon - muszę jakoś gospodarować czasem ( a przynajmniej się starać). Ps. Pół królestwa za info na temat skutecznego środka na komary bestie mają idealne warunki rozrodu i już się zaczyna plaga. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Wiola, ja nie watpie w szczerosc Twoich intencji, ale jak chcesz Kasce cos powiedziec to zadzwon do niej po prostu, a nie siej mi tu zametu, bo ja Cie kopne i bedziemy miec za chwile walke w kisielu. Małgoś, ja juz dzwoniłam, wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Małgoś, ja juz dzwoniłam, wszystko ok. No i git. A w ogole to niech ta woda juz opada, bo ja na ten bigos u wioli mam juz chrapke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witajcie Agnes - wczoraj znajoma nauczycielka ze szkoły wspominała, że poszukują spacerówki dla dwulatka ( powodzianina ) - w tej chwili nie mam z Nią kontaktu, jak tylko ją złapie dowiem się czy jeszcze jest potrzeba. To Ty się spytaj a ja podzwonię w poniedziałek po firmach kurierskich, może wezmą za małą opłatą. Dorzuciłabym od razu te ubrania i buty dziecięce Sprawdzałam połączenia PKS - zero możliwości:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ps. Pół królestwa za info na temat skutecznego środka na komary bestie mają idealne warunki rozrodu i już się zaczyna plaga. Pozdrawiam serdecznie mój Tata przed zjadaniem Witaminy B rozgryzał ją - śmierdział ale i komary nie były zachwycone, ja tylko zjadam bez rozgryzania - zawsze mniej siada na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Miałam nr konta na pw, ale po zmianie forum gdzieś się podziało....a zatem poproszę o namiary. Kasiu, od początku trzymam kciuki, ale nie piszę bo słów brakuje...ale najważniejsze to myśleć pozytywnie:yes: Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Do Małgoś2! Małgosiu!Mamy z Mariuszem serdecznych przyjaciół w Niemczech.Przeczytali w moim dzienniku apel o pomoc dla Kasi i bardzo chcieliby wesprzeć Ją finansowo.Proszą tylko o podanie możliwości przelewu zagranicznego na Twoje konto.Ponoć do tego potrzebne są jakieś dodatkowe informacje, czy numery - nie wiem.Czy mogłabyś się dowiedzieć, jak to wygląda i dać mi znać? Kasiu!Trzymamy kciuki za Twój optymizm!Jesteśmy przerażeni stratami, jakie ponieśliście, ale głęboko wierzymy w to, że dasz radę,staniesz w miarę szybko na nogi i przyjdzie jeszcze czas, że całą tę tragedię będziesz wspominać, jak koszmar, ale bardzo odległy i miniony.Trzymaj się, Kochana - jesteśmy z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Kasiu, nie wiem, czy uda mi się do Ciebie pojechać na sprzątanie, więc postanowiłam skrzyknąć kilka osób do zorganizowania paczek dla Ciebie i powodzian w twoim otoczeniu. Jestem na etapie zbierania różnych darów i myślę, że najpóźniej za dwa tygodnie (żeby uzbierało się jak najwięcej) wyślemy to kurierem. A, przede wszystkim będą to ubrania, może buty i jakieś zabawki dla dzieciaczków. Pozdrawiam Cię serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.05.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Przez moment miałam wrażenie, że pomyliłam wątki.... Ok, nasza "akcja" dobiegła końca. Zebraliśmy pokaźne ilości odzieży nowej i używanej, mamy ręczniki, pościel, kołdry, poduszki, zabawki, środki czystości i trochę art. spożywczych. Reasumując mój kombik nie jest w stanie tego pomieścić, WIZARDUS musimy ustalić co z transportem, jutro zadzwonię. Kasia zdjęcia są dołujące, szczerze współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witajcie Ps. Pół królestwa za info na temat skutecznego środka na komary bestie mają idealne warunki rozrodu i już się zaczyna plaga. Zasiegnelam jezyka i wedkarze polecaja to: http://www.allegro.pl/item1036487178_mugga_roll_on_50_ml_srodek_na_komary_i_kleszcze.html Jest tez sprej. Podobno dziala nawet na tropikalne owady. Miałam nr konta na pw, ale po zmianie forum gdzieś się podziało....a zatem poproszę o namiary. Juz. Do Małgoś2! Małgosiu! Mamy z Mariuszem serdecznych przyjaciół w Niemczech. Przeczytali w moim dzienniku apel o pomoc dla Kasi i bardzo chcieliby wesprzeć Ją finansowo. Proszą tylko o podanie możliwości przelewu zagranicznego na Twoje konto. Ponoć do tego potrzebne są jakieś dodatkowe informacje, czy numery - nie wiem. Czy mogłabyś się dowiedzieć, jak to wygląda i dać mi znać? Wysle Ci numer konta z IBANem i SWIFtem, nie ma sprawy. Poza tym co do kurierow, to znalazlam takie porownywarki: http://www.alarado.pl/, http://www.kurierem.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 30.05.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam Monikach – WIELKIE DZIĘKI Czekam z niecierpliwością na telefon – dziś niedziela samochody stoją i czekają - jestem zwarty i gotowy do wyjazdu Małgoś2, Gosiek33 - dzięki za propozycje preparatów antykomarowych – jutro zamawiamy większą ilość, – bo zaczyna się koszmarek. Gosiek33 - myśle że ze smrodem który tutaj panuje - witamina B może być channel nr 5 Nelli – dzięki za inicjatywę w imieniu Kasi dziękuje – jak będziesz miała uzbierane daj cynk może zorganizujemy transport – firmy kurierskie chcą majątek za wysyłkę Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam Monikach – WIELKIE DZIĘKI Czekam z niecierpliwością na telefon – dziś niedziela samochody stoją i czekają - jestem zwarty i gotowy do wyjazdu Małgoś2, Gosiek33 - dzięki za propozycje preparatów antykomarowych – jutro zamawiamy większą ilość, – bo zaczyna się koszmarek. Gosiek33 - myśle że ze smrodem który tutaj panuje - witamina B może być channel nr 5 Nelli – dzięki za inicjatywę w imieniu Kasi dziękuje – jak będziesz miała uzbierane daj cynk może zorganizujemy transport – firmy kurierskie chcą majątek za wysyłkę Pozdrawiam Serdecznie Wizardus, czy będziesz jeszcze w stronę wawki jechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts