malgos2 31.08.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Reksio super. A ekipa... co tu duzo mowic... Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka6 31.08.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Serdecznie pozdrawiam SUPERGRUPĘ Jesteście THE BEST! Bo jak to inaczej określić? Daliście tym ludziom ogromne nadzieje i wiarę w ludzi;) Dziękujemy!!! (Tylko czemu tam na zdjęciu ktoś jest obcięty-to chyba Wizardus:)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vc6300 01.09.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 zadne słowa nie powiedzą tyle co łzy szczęścia Tych ludzi , byłem - widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 03.09.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Witam WC6300 - łzy napływały wszystkim, sam musiałem w niektórych momentach stosować w tył zwrot ( taki duzy a beksa ) - REKSIO pozdrowiony - dzięki. Anulka6 - na zdjęciu to nie ja zostałem wycięty ( oczywiście przepraszam wyciętego ), ja tylko zapewniałem logistyke ( chyba za mocno powiedziane ) - we wtorek jeszcze kilka zdjęć Wszyscy u których była SUPERGRUPA z IMMERGAS wspominają Ich ze łzami szczęścia w oczach, pytają mnie jak mają im dziękować, - nie wiem bo to co zrobili przerosło nas wszystkich - składam jeszcze raz podziękowania ( w imieniu "naszych powodzian ) na Forum ponieważ wiem że wśród Forumowiczów są pracownicy tej wspaniałej Firmy - wyjątkowo mocno kazała Was uścisnąć Pani z Mężem i Synem mieszkająca w szkole ( z domu w stanie surowym zamkniętyym - bez zameldowania czyli u nas bez żadnej pomocy ze strony Władz i organizacji - zainteresowani bęą wiedzieć o co chodzi ) - dla Niej był to wielki zastrzyk optymizmu. A u nas znowu straszą kolejną falą ( stan Wisły nie wygląda za ciekawie ), dziś zamykają most - poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam Wszystkich Grzegorz Edytowane 3 Września 2010 przez wizardus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 03.09.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 WitamMam nadzieję Wizardus że nikomu tym razem nie stała sie krzywda.Pozdrawiam Was SerdecznieOlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2010 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nieciekawie to wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewiem79 08.09.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja też potrzebuje pomocy. dom zalany dwa razy,zaczyna pękać nikt nie chce pomóc bo mówią że tu mieszka biedota i co im tam potrzeba. Jest nam bardzo przykro. Kasia z Wilkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewiem79 08.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja też potrzebuję pomocy,dom po powodzi zaczyna pękać a jeszcze nie mamay pieniędzy na jakikolwiek remont. Nikt nie chce pomóc bo mówią że biedota i co im tam potrzeba. Przykre to jest. K. Z WILKOWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 chciałabym się dowiedzieć czy ktoś w końcu wybiera się w okolice Torunia. Paczki leżą w kącie zamiast u osób potrzebujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Aga chyba będziesz musiała wejść w kontakt z Ojcem Dyrektorem no chyba, że są jakieś ustalenia poza anteną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Sluchajcie, trzeba tez pomoc Stefkowi, a przy okazji mozna nabyc przesliczne rzeczy, zajrzyjcie: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 22.10.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 słuchajcie!czy ktoś z was wie może, co się dzieje z wizardusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.10.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 słuchajcie! czy ktoś z was wie może, co się dzieje z wizardusem? Ja - niestety - nie wiem Na początku września wysłałam do wizardusa wiadomość z pytaniem o powodzian z okolic Tarnobrzega, ale...odpowiedzi nie otrzymałam. Na początku listopada będę w okolicach Sandomierza i Tarnobrzega - spróbuję się sama dowiedzieć. Wizardusie - odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 26.10.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 do mnie nie odzywa się od wakacji (a kurde miał być nad morzem)fołn milczy, mejle krążą w eterze...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 na moje smsy też nie odpisuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 01.11.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam Na wstępie przepraszam za brak aktywności - miałem spore kłopoty rodzinne , ale pomału wychodzę na prostą , od wtorku zaczynam nadrabiać zaległości - szczególnie te korespondencyjne . WDT - stoi nadal ale od około miesiąca brak zainteresowanych - dociera ( choć nie bez kłopotów ) pomoc rządowa i od organizacji - wiem ze nie udało mi się spełnić wszystkich oczekiwań Naszych powodzian ale myślę że przynajmniej w pierwszej fazie pomoc oferowana przez nas była użyteczna. Cały czas w obiegu są 3 osuszacze radzą sobie świetnie - ekipy remontowe nie nadążają z wykonawstwem - a tynki schną długo - w tym momencie najważniejszy jest wyścig z czasem - straszą mroźną zimą. Czekamy na wyremontowanie przedszkola w Orliskach - udało się skompletować dość dużą ilość drobnego wyposażenia - które zostanie przekazane zaraz po rozpoczęciu normalnej pracy tej placówki. 2 tygodnie temu odwiedziła nas Anulka6 z którą byliśmy w Orliskach i w dalszym ciągu widać że prawdziwym i największym problemem jest schnięcie ścian a co za tym idzie efekt lasowania cegieł ( cegły są rozmiękczone i ścierają się przy dotyku palcem ). Z rodzin którymi się zajmowałem pozostała pod moim szczególnym nadzorem jedna o której pisałem we wcześniejszych postach - w dalszym ciągu mają problem z uzyskaniem pomocy od rządu i innych instytucji - ponieważ nie mieli zameldowania w zalanym budynku który dopiero wykańczali ( wykorzystali juz wszystkie drogi odwoławcze od decyzji administracyjnych ), pomagam im w miarę możliwości ( A POTRZEBNE DLA NICH JEST NAPRAWDE WSZYSTKO CO ZWIĄZANE JEST Z TEMATYKĄ BUDOWLANĄ ) - jeżeli jest ktoś kto mógłby im pomóc mogę podać dla zainteresowanych bezpośredni nr telefonu do tej rodziny - naprawdę tego potrzebują. Ansi – zapraszam serdecznie jak będziesz w okolicy Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie i dziękuje za Waszą Aktywność w tym wątku Do zobaczenia i usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.11.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 wizardusie jestem właśnie w okolicy - z Tarnobrzega nadaję Wczoraj odwiedziłam Sandomierszczyznę, m. in. Sandomierz, Klimontów, Opatów, Samborzec.Dzisiaj okolice Tarnobrzega. Sytuacja u "zalanych" członków rodzny i znjomych mało ciekawa. Na szczęście pogoda wciąz sprzyja - jest bardzo ciepło jak na listopad, prace remontowe trwają. Jutro ok. 11-12 znowu będę w Sandomierzu w okolicach giełdy warzwno - owocowej Jezeli nie uda mi się znlezć czasu na spotkanie z Tobą - poproszę o kontakt mailowy w sprawie "moich" powodzian, do których latem telefonowałes Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 spóźnione...bo mnie nie było http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 mija rok od tragedii, ciekawe co u podopiecznych wizardusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Proponuje powodzianom pozew do sadu rzadu polskiego o odszkowanie za....POzwolenie manipulacją pogody. CENZOR WARA CI OD INOFORMACI -TWOJ DOM STOI I TO CIEBIE NIE DOTYCZY. K Kazdy ma szanse do obrony tylko trzeba wiedzieć Miec szanse wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts