agnie-cha 21.05.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 .......szok to mało powiedziane......i ta bezsilność wobec żywiołu , taką mamy elektronikę , każdy w tv tylko wymądrzać się potrafi a nie potrafią zapobiec w najmniejszym stopniu takiej powodzi (nie pierwszy raz ) proszę o podesłanie nr konta Kasiu trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu opróżnij skrzynkę, bo masz przepełnioną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.05.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja tez poproszę o numer konta . Kasiu - bardzo współczuję i życzę dużo siły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.05.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 .......szok to mało powiedziane......i ta bezsilność wobec żywiołu , taką mamy elektronikę , każdy w tv tylko wymądrzać się potrafi a nie potrafią zapobiec w najmniejszym stopniu takiej powodzi (nie pierwszy raz ) Abstrahując od prywatnej tragedii Kasi - nikt nie potrafi zapobiec żywiołom, czy to wulkan czy powódz. I naprawdę wały niewiele pomagają. Powodzie przecież zdarzaja się równiez w Niemczech, Anglii, Francji, gdzie rzeki sa uregulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.05.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu chcialam wysłać wiadomość na PW, ale masz przepełnioną skrzynkę, więc napisze tutaj Ciągle słucham relacji i oglądam zdjęcia z terenów powodziowych i ciężko mi sobie wyobrazić tą sytuację.. nie wiem też co jest wam teraz najbardziej potrzebne, ale słyszę o zapotrzebowaniu na wodę pitną. Mam możliwość przesłania ci wody mineralnej - nie wiem jeszcze jaka byłaby to ilość, bo czekam na odpowiedź od handlowców - dostanę ją w poniedziałek. Proszę cię tylko o potwierdzenie, że woda wam się przyda i kiedy mam ją dostarczyć - jeśli nie teraz (bo doczytałam, że jesteś na podkarpaciu) to może później - pewnie po powrocie do domku potrzebny będzie zapas wody.. postaram sie wysłać ją transportem jak najbliżej was - być może uda się do Opatowa i poprosze o pomoc forumowiczów w dostarczeniu jej do ciebie. Kasiu pisz co jest ci potrzebne, bo na forum jest mnóstwo osób, które chcą i moga pomóc.. czasem tylko nie wiedzą jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 21.05.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam! Kasiu - mogę powiedzieć tylko, że mi przykro! Powiem również, że to pospolite ruszenie jest wspaniałe! Własnymi łapkami niestety nie wesprę, ale poproszę o nr konta!Wiem, że DPS'ia zaoferowała się z gazówką, ale od przybytku głowa nie boli! W garażu stoi piekarnik elektryczny (płyta uszkodzona - wyrzucona) mąż dziś sprawdzał jest sprawny. Gdyby ktoś z pomorza się wybierał w tamte strony i mógł zabrać - będę wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.05.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Pieniążki własnie poszły. Kasiu jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 21.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 puście proszę nr konta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.05.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 21.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ja też poproszę o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 21.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 poszło:) do mnie ? nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniap 21.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja również nie znam Kasi, ale nie da się przejść obojętnie obok takiej tragedii. Nawet nie miałam pojęcia, że jest aż tak żle. Wstyd mi bardzo, że nie oglądam tv. Proszę podajcie mi numer konta, chętnie pomogę. pozdrawiam wszystkich życzę dużo słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kochani... ale Was tu dużo jest! Naprawdę jestem bardzo wdzięczna. Jak już pisałam -nie mam pojęcia co zastanę w domku po powrocie, dlatego na razie nie mogę powiedzieć nic na temat np kuchenki, czy piekarnika albo łóżka. Prawdopodobnie nie uda nam się tam zamieszkać -nawet na czas robót i przez najbliższe kilka [kilkanaście???) m-cy będziemy się tułać po rodzinie -wtedy będziemy u nich korzystać z kuchni i łóżka Jeśli natomiast pojawi się jakaś możliwość zamieszkania w domku, lub w znajdującym się obok starym budynku [który też jest zalany], to napewno dam Wam znać -jeszcze raz bardzo dziękuję. Dzisiaj mąż zgłaszał nas jako poszkodowanych do Urzędu Miasta. Na razie robią tylko ewidencję, nie są w stanie odpowiedzieć kiedy i jaka pomoc ze strony samorządu będzie. Ale ważne, że chociaż cokolwiek robią... Mario31 -bardzo dziękuję za propozycję -jeszcze nie mam pojęcia czy skorzystam -bo po prostu nie wiem co będzie jutro czy za tydzień. Na razie jestem na podkarpaciu, ale prawdopodobnie w pon-wt będę znowu w Sandomierzu, a potem znowu nie wiem gdzie, jeśli moim rodzicom uda się wrócić do ich domu to być może zamieszkam u nich w Gorzycach. Dlatego nie mogę Ci powiedzieć na razie nic konkretnego -ale BARDZO dziękuję Tobie -i Wam wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 21.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Tez poprosze o nr. konta. Pieniazki przeleje dopiero za jakies 2 tyg. z przyczyn organizacyjno-technicznych.Kasiu, trzymaj sie. Glaski dla Twojego Bernardynka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Acha.. dziś na TVN24 był wywiad z mężczyzną, który został pilnować swojego dobytku na mojej ulicy mieszka na I piętrze w bloku vis-a-vis mojego domku. I mówił, że nocą pojawili się szabrownicy... Mi już nie chodzi o to, że coś ukradną -bo i tak nie ma już co -ale boję się, że norobią jeszcze większych szkód -np wybijając okno na piętrze, aby się dostać do środka... Nóż się w kieszeni po prostu otwiera -oni są gorsi niż hieny cmentarne -no jak tak można kopać leżącego????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Zawsze tak było Powinny jakieś władze tego przypilnować. Kasiu, opróżnij szybciutko skrzyneczkę, plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ... no i właśnie dlatego moi teściowie postanowili zostac w zatopionym domu do momentu kiedy choc jeden suchy kawałek strychu jeszcze będzie dostępny... oni już jedną powódź mają za sobą i wiedzą czego się można spodziewać co prawda szlak trafił parter i piętro... ale mają jeszcze bastion w postaci strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Kasiu, opróżnij szybciutko skrzyneczkę, plisss Aniu -nie umiem... niby ja wyczyściłam 2 dni temu -ale cały czas mam maile że jest przepełniona.. nawet do Ciebie PW nie mogę wysłać. Jakby co to pisz na maila. Edytowane 21 Maja 2010 przez kachna28 brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Napisałam, daj mi znać, czy doszło i odpisz, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xewcykx 21.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 czy można prosić o numer konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts