Mario_majk 28.08.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 idę w przyszłym roku na urodziny do 5 letniego chłopca Mały jest wielkim fanem Boba Budowniczego więc wymyśliliśmy żeby kupić mu łózko w kształcie koparki [ATTACH=CONFIG]328550[/ATTACH] Takie łózko znalazłam w sklepie internetowym [moderowano] Czy cena 1800 złoty to dużo czy mało za takie łóżko. Wymiary: 99,5 wys x 100 szer x 232,5 dł Z przodu łóżka skrzynia na zabawki w kształcie wielkiej łychy. Nogi w kształcie kół i opon. Mały pewnie byłby zachwycony. Na ścianach w jego pokoju wiszą plakaty z Boba Budowniczego, ma kilkanaście zabawek z tej serii, pościel. Trochę nie za duży budżet ogólnie na prezent na 5 urodziny? Wiem, że każdy rodzic chce uszczęśliwiać dzieci ( a już zwłaszcza swoje), ale chyba nie ma sensu ich przyzwyczajać od małego, że obsypywane są drogimi prezentami, bo potem ciężko będzie im się pogodzić z faktem, że nagle coś się może zmienić. Ja jestem zwolennikiem drobnych prezentów albo wspomnianych wcześniej wypadów do ZOO, muzeów itp. Ostatnio jak moja córka miała 8 urodziny to dostała lalkę, a potem wybraliśmy się właśnie do Zoo i była w siódmym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lwica000 07.02.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Ja kupiłabym puzzle edukacyjne lub klocki edukacyjne i do tego jakies kolorowanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.04.2016 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 moja corka skonczyla w kwietniu 6 lat, prosilam aby rodzina nie kupowala zabawek tylko jakies ksiazki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.04.2016 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Aksamitka świetny pomysł Moja córcia jako jedyna pociecha w najbliższej Rodzinie jest ciągle zasypywana prezentami i powiem szczerze ,że mam tego dość , bo na urodziny dostaje tyle prezentów ,że głowa boli. Na Mikołaja co dom to prezent Głupio mi mówić każemu ,że nam sie to nie podoba , bo jeden zrozumie a drugi się obrazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 a oni myśla, że jak nie dadzą prezentu to wy się obrazicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.04.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 być może , ale to juz dochcodzi do przesady... dlatego bardzo podoba mi się pomysł z książkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.04.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 ja tez staram sie dawac ksiazki (dostosowane do wieku), albo podpytuje co chcieliby na prezent. wole uzyteczne niz zeby mialo posluzyc 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 17.05.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Jest wiele pomysłów na prezent dla dziecka. Sama mam córkę w tym wieku i na dzień dziecka zamierzamy zorganizować jej jakoś ciekawie czas. Wybierzemy się do sali zabaw albo do zoo jeśli pogoda się uda. Zauważyłam ,że dla dziecka bardziej zadowalający jest czas spędzony we dwoje niż nawet najdroższe prezenty. Pewnie dostanie również coś słodkiego. Córcia lubi ptasie mleczko. Najbardziej waniliowe Wedla chociaż ostatnio posmakowało jej również ptasie mleczko o smaku sorbetu truskawkowego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.prawda 18.05.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Tablet Moja chrześnica ma telefon, na którym rozmawiamy na skype czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 30.05.2016 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Teraz dziewczynki w jej wieku przepadają za Krainą Lodu, także może kupisz jej coś związanego z tą bajką? Teraz jest tego sporo, także na pewno coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 07.08.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Najpopularniejsze dla dziewczynek to są lalki. Jestem na bieżąco, bo musiałem kupić jedną chrześnicy ostatnio. Takie lalki z bajek są na [reklama] . Jest tam właśnie wspomniana Kraina Lodu czy Merida. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.08.2017 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Laleczka z Krainy Lodu to świetny pomysł! Każda mała dziewczynka chciałaby Elzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamstergong 06.11.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) Jeśli jeszcze szukasz inspiracji, to może lalka :spam:Dziewczynki uwielbiają bawić się w dom, a plącząca lalka wzmaga tylko matczyne instynkty. Na pewno dziewczyna ucieszy się z takiego prezentu. Edytowane 6 Listopada 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia23 18.06.2020 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Hej A ja szukam pomysłu na prezent dla taty na Dzień Ojca. Myślicie, że , to fajny pomysł na upominek? A może macie jakieś inne pomysły? Z góry dziękuję za pomoc! Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kapi89 18.06.2020 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Kubek to dobry pomysł ale ja wole bardziej praktyczne prezenty, może jakaś wycieczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts