Elfir 01.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Nie To znaczy, ze ja go nie widziałam na gruntach podmokłych. Rośnie? No to się nie martw i ciesz roślinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiktorK 30.11.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Odświeżam temat. Być może co region to inne zdolności adaptacyjne głogu. W okolicach Szczecina crataegus preferuje gliniaste podłoże, tak jak napisałem w/w poście. Suche latem, mokre zima i wiosną. Wynika to z moich własnych obserwacji. Jestem fanem tego gatunku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ollencja 16.10.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 podoba mi się głóg: drzewko i owoce jeśli rośnie na nieużytkach 20 min. ode ode mnie to u mnie też urośnie, taka sama ziemia i powietrze drzewka są już spore, raczej nie wykopięmałych głogów wokół nie ma, tylko dzikie róże głóg z patyka urośnie ?muszę specjalnie wybierać patyk by wyrosło drzewko a nie krzak ? w okolicy głogi raczej są drzewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts