malmuc 03.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Hej! wklej Twój projekt kuchni, zobaczymy jak miałaby sie tam wyspa , a może półwysep? No właśnie, wszystko zależy od projektu nic na siłę Pozdrawiam wkleiłam na górze! Nie wyswietla sie? U mnie jest ! p,s te drzwi to drzwi od spizarki nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 03.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Hej! wklej Twój projekt kuchni, zobaczymy jak miałaby sie tam wyspa , a może półwysep? No właśnie, wszystko zależy od projektu nic na siłę Pozdrawiam wkleiłam na górze! Nie wyswietla sie? U mnie jest ! p,s te drzwi to drzwi od spizarki nic nie widac a teraz? http://images26.fotosik.pl/15/5eca2e81c34160a5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 teraz widac czy od strony barku jest salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 03.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Napewno wyrzuciłabym ten mini barek, ze stołem tworzy dziwny misz masz. A masz wymiary tej kuchni? Też chciałam tak jak Ty z jednej strony słupek - lodówka, piekarnik i szafka żaluzjowa, ale miałabym bardzo mało blatu roboczego:(, niemniej jestem za (choć pdoobno teraz słupki wychodzą z mody:))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 03.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 też wyrzuciłabym ten mini barek i przedłużyłabym wyspę do miejsca gdzie kończą się kafelki na podłodze Co do wysp- jestem absolutnie za! Kto raz sie przekona jak fajnie przygotowywac jedzonko przodem do "świata" to potem nie wyobraża sobie innego rozwiązania w kuchni ( np ja Jedna mała uwaga: kuchenka na wyspie wyglada efektowniej niż zlew, ale jak ktos dużo smaży to niestety czasami nawet podłoga za wyspą jest cała z tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 03.07.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 acha i jeszcze jedno- nie rób sufitu i podłogi po łuczku ......... do niczego to nie pasuje i wykonawcy średnio sobie z tym radzą ( podłoga) Poza tym ( i wcześniejszym) , projekt fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 03.07.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 teraz widac czy od strony barku jest salon? salon jest otwarty, widac prawie całą kuchnie, ściana z meblami stoi na wprost salonu,dzieli je tylko ozdobna scianka z "dziurami" (cześc jadalna)... natomiast dzrzwi są od spizarki, nie widac tego na załączonym "zdjęciu" ale za spizarką jest równiez wolna przestrzen prowadząca do duzego holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 03.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 też wyrzuciłabym ten mini barek i przedłużyłabym wyspę do miejsca gdzie kończą się kafelki na podłodze Co do wysp- jestem absolutnie za! Kto raz sie przekona jak fajnie przygotowywac jedzonko przodem do "świata" to potem nie wyobraża sobie innego rozwiązania w kuchni ( np ja Jedna mała uwaga: kuchenka na wyspie wyglada efektowniej niż zlew, ale jak ktos dużo smaży to niestety czasami nawet podłoga za wyspą jest cała z tłuszczu. myśle że zrobimy jednak wyspe kuchnia w połączeniu z salonem ma ok 55m, na podłodze ma byc gres polerowany,ta linnia posrodku pokazuje dwa kolory łączącego się gresu(b edzie w kuchni oraz holu(ok 24m), salon ciemny parkiet jeśli chodzi o ten barek to myslałam ze zrobie z dość masywnego drewna(lub czegoś podobnego ), marzyły mi sie wysokie, zabudowane krzesła w kolorze ekri postaram sie zaraz wkleić widok z innych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ja też obstawiam za tym by ten barek zlikwidowac, przedłużyc wyspę i też możesz dostawic dwa krzesełka. Projekt wygląda bardzo fajnie może pokażesz tę ścianę ze zlewozmywakiem? jeśli mogę jeszce wtrącić to: sciana z wiszącymi szafkami ma dwa okna? czy nie za bardzo jest obwieszona tymi wiszącymi szafkami? a tak na marginesie to pewnie variuss sie teraz ze mnie smieje jeszcze niedawno i ja miałam w projekcie obwieszona sciane z oknami, ale juz sie za namowa forumowiczek wycofałam z tego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 daj dłuższą wyspę , ewentualnie na jej koncach puste zamiast 2 szafek wyspe zrob wyzszą od szafek(zasloni troche)ale nie zakręcaj tą wyspa nigdzie bo gracisz powierzchnię.kafelkami skoncz za wyspą ps. to oczywiscie moje zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 04.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ja też obstawiam za tym by ten barek zlikwidowac, przedłużyc wyspę i też możesz dostawic dwa krzesełka. Projekt wygląda bardzo fajnie może pokażesz tę ścianę ze zlewozmywakiem? jeśli mogę jeszce wtrącić to: sciana z wiszącymi szafkami ma dwa okna? czy nie za bardzo jest obwieszona tymi wiszącymi szafkami? a tak na marginesie to pewnie variuss sie teraz ze mnie smieje jeszcze niedawno i ja miałam w projekcie obwieszona sciane z oknami, ale juz sie za namowa forumowiczek wycofałam z tego pomysłu tak dobrze zauwazyłaś ze mam tam 2 okna Zaraz dodam inne ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 04.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 daj dłuższą wyspę , ewentualnie na jej koncach puste zamiast 2 szafek wyspe zrob wyzszą od szafek(zasloni troche) ale nie zakręcaj tą wyspa nigdzie bo gracisz powierzchnię. kafelkami skoncz za wyspą ps. to oczywiscie moje zdanie:) dzieki za rady,tak tez planuje zrobic, co masz na myślikafelkami skoncz za wyspą Na calej podlodze bedzie polerowany gres wlewający sie do cześci salonu i holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Pytanie jaki masz wzrost i czy mozesz podniesc wyspe wyzej jesli na niej jest plyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 04.07.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Pytanie jaki masz wzrost i czy mozesz podniesc wyspe wyzej jesli na niej jest plyta? jetsem dośc wysoka 172cm , raczej bedzie kuchnia gazowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 04.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 http://images28.fotosik.pl/16/de5f6be0e53056fc.jpg widok z salonu, od lewej hol http://images30.fotosik.pl/16/2ed3ba4fbf4d7a4b.jpg widok bezposrednio z salonu(ta biała plama to kuchnia http://images27.fotosik.pl/16/2dd8573452b0b06b.jpg to hol z klatka(kolory nie beda jak na rys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Promyk 10.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam Czekam na wasze propozycje i pomysły. Pomyślałam że dobrze byłoby zrobić wyspę w naszej kuchni. Nie wiem jednak czy nie ma za mało miejsca i czy jest funkcjonalnie. Czekma na dobre propozycje. Oto rzut parteru(jeszcze nie umiem wklejać zdjęć ) http://www.dominanta.pl/rzuty_wezyr2g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Cosik mało miejsca, podaj dokładnie powierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 10.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Proszę bardzo http://www.dominanta.pl/gfx/rzuty/wezyr2g_parter.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Wygląda,żę wyspa będzie malutka i przez to mało funkcjonalna, najwyżej półwysep z prawej strony , do niego przylegać by musiał stół jadalni.Generalnie kuchnia malutka.Takie jest moje zdanie, poczekaj na inne wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 11.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 trochę mało miejsca na wyspę, zmieści się najwyżej wysepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts