Elfir 14.03.2021 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 można coś takiego:http://mieszkajmilo.pl/wp-content/uploads/aranżacja-salonu-z-aneksem-kuchennym-2-Large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtasskorcz 18.04.2021 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Hej! Zastanawiam się nad zrobieniem w kuchni półwyspu z płytą indukcyjną i zlewem (kuchnia dwurzędowa, z jednej strony wysoka zabudowa, z drugiej półwysep). Docelowo półwysep miałby ok. 340x100cm. Jestem ciekawy opini osób, które mają płytę indukcyjną na (pół)wyspie, jak jest z zabrudzeniem szczególnie przy smażeniu.Myślałem nad tym tak teoretycznie i np. teraz (w nie-wyspowej zabudowie) smażę mając patelnię ok. 30cm od brzegu blatu i nie czuję, żeby jakoś bardzo dużo się brudziło, ale może to jest złudne, bo na chlapiący tłuszcz jest wystawiona tylko jedna strona? Jakie są wasze doświadczenia? W ogóle bardzo trudno znaleźć w necie opinie na ten temat -- może ludzie rzeczywiście nie mają z tym problemu i tylko ja sobie coś wymyśliłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts