Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KUCHNIA - wyspa, półwysep w kuchni - opinie, uwagi, realizacje, inspiracje, problemy


Alicjanka

Recommended Posts

  • 1 month później...
  • Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej! Zastanawiam się nad zrobieniem w kuchni półwyspu z płytą indukcyjną i zlewem (kuchnia dwurzędowa, z jednej strony wysoka zabudowa, z drugiej półwysep). Docelowo półwysep miałby ok. 340x100cm. Jestem ciekawy opini osób, które mają płytę indukcyjną na (pół)wyspie, jak jest z zabrudzeniem szczególnie przy smażeniu.

Myślałem nad tym tak teoretycznie i np. teraz (w nie-wyspowej zabudowie) smażę mając patelnię ok. 30cm od brzegu blatu i nie czuję, żeby jakoś bardzo dużo się brudziło, ale może to jest złudne, bo na chlapiący tłuszcz jest wystawiona tylko jedna strona? Jakie są wasze doświadczenia? W ogóle bardzo trudno znaleźć w necie opinie na ten temat -- może ludzie rzeczywiście nie mają z tym problemu i tylko ja sobie coś wymyśliłem?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...