Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie Forumowiczów 21 II 2004 - Pytania do Redakcji

Recommended Posts

Zaraz dziury w całym! Choc dziury czasem mają swoje znaczenie, Zobaczcie np. ciastko z dziurką albo ser z dziurami:

http://www.muzeum-chleba.pl/images/piekarnia/ciastko3.jpghttp://www.kaese-info.de/images/tor1/hartkaese/emmentaler.jpg

Krzyś ale nie czepiłeś się czasami naszej Madzi? Bo gdyby tak coś równie głupiego Ci przyszło do głowy, to lepiej siądź i poczekaj aż Ci przejdzie! :wink: :lol: No!

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Redakcjo a co z osobami, które wysłały zgłoszenia a nie dostały potwierdzenia mamy cierpliwie czekać a może jeszcze raz wysłać zgłoszenie :cry:

Prosimy o ponowne zgłoszenie. Generalnie: lista uczestników naszego spotkania jest już w zasadzie zamknięta.

Redakcja

Prosimy o ponowne zgłoszenie. Generalnie: lista uczestników naszego spotkania jest już w zasadzie zamknięta.

Redakcja

mam nadzieję, że jednak widnieję na liście uczestników.

Zgłoszenie wysłałam już pierwszego dnia gdy to było możliwe, a potwierdzenia nie mam do dzisiaj. Toteż kilka dni temu wysłałam zgłoszenie na nowo - i nadal nie mam potwierdzenia....

Może jednak się uda, tylko co jeszcze mam zrobić? Redakcjo?

Pozdrawiam,

gaga2

Ja również drugi raz wysłałem zgłoszenie. Może redakcja wypowie sie w jakiż to sposób weryfikowała uczestników spotkania, a najlepiej przedstawi listę gości. Niektórzy z nas mają po kilkaset kilometrów do

W-wy i nikt bez powodu nie ma zamiaru wybrać się na przejażdżkę aby pocałowac klamkę Redakcji Muratora, więc jeżeli nie wszyscy mogą wziążć udział to odpiszcie im że "Przykro nam bardzo ale... " , 21 luty to ostatki i nie mam zamiaru siedzieć tego dnia w domu ,jezeli nie spotkanie forumowiczów to chcę sobie zorganizować wieczór inaczej, dlatego proszę o jednoznaczną odpowiedź. Moze Redakcja weźmie to tez pod uwagę. Pozdrawiam. M.M.

Redakcjo

nio własnie....bo nic nie wiadomo..ponadto to ze o 14 jest spotkanie....a co pozniej itp....to chyba nalezałoby juz powiedziec...bo czasu mało i nie wiadomo czy szykowac sie po spotkaniu na pociag czy nie...

bo to chyba tajemnica nie jest????

Droga Redakcjo!

W pełni popieram Teskę - jak się człowiek wybiera taki świat drogi na takie ważne dla nas spotkanie, to chciałby ogólne zarys spotkania mieć. Bo nie wiemy, czy hotel rezerwować, czy raczej bilet na nocny pociąg.

Prosimy o ramowy chociaż plan spotkania, z co z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

To jeszcze raz ja :D (musiałem przestawić znaki w klawiaturze... :D ) Więc jeszcze raz...Szanowna Redakcjo chciałem wyjaśnić pewną kwestie, bo wysyłając do Was formularz zgłoszeniowy napisałem siebie z żoną i w pozycji ilość osób towarzyszących wpisałem: 1, ale nie jestem pewien jak jest to przez Was rozumiane (czy ja z żoną+1 osoba towarzysząca czy poprostu ja z żoną :D ) w każdym razie chciałem powiedzieć że będe ja z żoną czyli 2 osoby ( a nie 3 :oops: ) i przy okazji jeśli można to prosze sprawdzić czy jestem na liście (tak dla pewności :) )

To jeszcze raz ja :D (musiałem przestawić znaki w klawiaturze... :D ) Więc jeszcze raz...Szanowna Redakcjo chciałem wyjaśnić pewną kwestie, bo wysyłając do Was formularz zgłoszeniowy napisałem siebie z żoną i w pozycji ilość osób towarzyszących wpisałem: 1, ale nie jestem pewien jak jest to przez Was rozumiane (czy ja z żoną+1 osoba towarzysząca czy poprostu ja z żoną :D ) w każdym razie chciałem powiedzieć że będe ja z żoną czyli 2 osoby ( a nie 3 :oops: ) i przy okazji jeśli można to prosze sprawdzić czy jestem na liście (tak dla pewności :) )

Potwierdzamy zgłoszenie. Dziękujemy za wyjaśnienia.

Redakcja