nat 28.05.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Bardzo prosze o informacje na temat uprawy i pielegnacji tej roslinyRzecz jasna najpierw kupiłam -teraz szukam informacji,ale drzewko urokliwe,ma juz paczki kwiatoweMoze ktos posiada dorosły egzemplarz albo moze podać link do strony z foto?bedę bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nie dziwię się, że nie możesz znaleźć Kto nazwał tę lipę "koreańską"? Znam chińską, japońską, mandżurską, amurską (jeśli mowa o Azji), ale nie spotkałam koreańskiej. Masz jej nazwę łacińską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nat 28.05.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) Nie mam niczego oprócz roslinki Liscie podobne do osiki-węższe niz u lipy i postrzepione brzegi na chudym kijku szczepiona parasolka-ok 100m wysoka niektóre z nich miały poprzycinane gałązki może mandzurska?-tylko pani w sklepie sie pomerdało?-silnie miododajna ma być głównie chodzi mi o info czy jest to roslina do gruntu czy na taras-bo stoi biedula w doniczce sklepowej za tydzień mam dopiero wiedzieć cos wiecej -pani ma popytać w szkółce:( Edytowane 28 Maja 2010 przez nat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.05.2010 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Wejdź na stronę http://www.ibro.pl, wpisz Tilia (czyli lipa) do wyszukiwarki i poszukaj czy nie ma tam twojego egzemplarza, po zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts