fantomek24 07.06.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 witam zakupilem dzialeczke letniskową, schodzi lakier z bramy platami, jak najlepiej ją odswierzyc? zedrzec stara farbe czym? i czym pomalowac zeby bylo najtrwalej? myslelem o hamerajdzie czarnym dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 07.06.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Zedrzyj wszystko do żywego i maluj. Ja zawsze maluję podkładem a pożniej chlorokauczukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.06.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Zedrzeć najlepiej mechanicznie - wiertarka z nasadką w postaci szczoty drucianej i do boju (tylko sobie gogle na oczy spraw, bo pryszcze na wszystkie strony tymi oskrobinami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kavior 07.06.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Chcesz to zrobić raz, porządnie i nie wracać do tematu za rok czy dwa to tylko i wyłącznie lakieruj proszkowo. Ja u siebie co dwa lata skrobałem lakier i malowałem. W końcu zmądrzałem i dałem do wypiaskowania a potem ocynk w proszku i lakier. Wiem że to kosztuje ale warto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zybiwol 17.06.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kolego Kavior,bardzo dobra decyzja warto było tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts