Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kafeleczki 10x10 i podobne..

tosia125

Recommended Posts

Witam, mam takie pytanko..

czy możecie załączyć same zdjęcia kuchni Waszych z kafeleczkami małymi?

bede niedługo kładła kafelki dolce beige w kuchni i sie zastanawiam nad szerokością paska, dekorami i wysokością szafek..

mam blat kamienny, pozniej cokolik ok 5 cm i zamierzam wstawic cztery płytki i cygarko, a pozniej szafki, co Wy na to? jak radzicie?

i mam osobno dekoracyjny okap.. czy tam dawac kafelki wyzej, czy na tej samej wysokosci, co radzicie?

prosze o zdjecia..

(rodzaj kafli nie jest istotny bo potrafie sobie wyobrazic chodzi mi tylko o rozwiazania..) dzieki

Ale ładna ta na górze, ale będę miała podobną łazienkę..

ja już wybrałam dolce beige z paradyza.. moze i poularne, ale tak mi wpadły w oko, że juz bede moje :)

ponizej zamieszczam link do nich, choc i tak pewnie wszyscy je znaja..

http://www.paradyz.com.pl/Collection/kitchen/dolce-lupo

bede miała tylko beżowe

tak jak napisałam blat, cokolik 2,5 cm i cztery plyteczki chyba (polozone normalnie czyli w kwadratki nie karo) i cygarko (chyba 2,5 cm)

zaraz nad nimi szafki..

i wlasnie sie zastanawiam czy wszedzie na takiej samej wysokosci czy moze pod okapem dac wyzej?

stad moje pytanie i prosba o zdjecia..

okapu nigdy nie mialam i nie wiuem czy to bedzie praktyczniejsze czy nie? bo w starym mieszkaniu mialam wyzej wlasnie kolo kuchenki...

doradzcie..