locker14 09.06.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam.Mam problem z zagospodarowaniem wnętrza. Otóż chciałbym umieścić w pokoju takie meble jak: biurko, łóżko, klika jakichś szafek - nie koniecznie meblościankę ( wiele mi nie trzeba, ponieważ ma być to pokój 1-osobowy), jakiś stolik i do tego ze 2 fotele. Czerwona ścianka jest dopiero w projekcie i zastanawiam się też gdzie na niej umieścić drzwi. Najbardziej męczy mnie to jak zagospodarować miejsce gdzie znajduje się znak zapytania... Łóżka tam nie wsadzę,bo ciasno, biurka też nie, bo ciemno. Proszę o nawet najmniejsze sugestie. mam 20 lat. Z góry wszystkim dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
locker14 09.06.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 To ten pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchi 10.06.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Proponuję takie rozstawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
locker14 10.06.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dziękuję, bardzo mi pomogłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.06.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rysunek trochę nie trzyma skali Ja mam taką propozycję (meble wyglądają nieforemnie, ze względu na ten brak skali w rysunku): http://images38.fotosik.pl/299/d63bacf1130499f5.jpg Na "ciemnej" ścianie zabudowa szafą typu Commandor na schowanie wszystkich pierdułek. Obok fotel. Pod oknem blat jako biurko (blat z IKEA). Naprzeciw łóżko, stolik i drugi fotel. Jak przyjda kolezanki, fotel spod szafy mozna przysunąc do stolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
locker14 14.06.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Również interesująca propozycja. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts