wu 18.06.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczór oj Ewuś nieładnie nieładnie;) za to tarasik piękniasty i foteliki i namiocik zresztą u Ciebie jakby nie było to oczywista oczywistość że tylko piękne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Monia polecam. Jedyny problem to to że dziecko za chinskiego boga nie chce z niego wyjsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 A u nas dzisiaj ważny dzień przyjechał pan stolarz i dokończył szafki łazienkowe i barek. Wreszcie mogłam wyciągnąć kosmetyki z pudła. Uff... Już nawet nie chodzi o to że grzebanie tam co rano było zdeka upie.. ten tego. Ale widok tego kartonu na środku sypialni był dołujący. Na szczęście powoli baaaardzo powoli zaczynamy wszystko sensownie układać. Dzisiaj oprócz porządku w łazienkach udało mi się doprowadzić do końca akcje wieszakową w obu garderobach. Punkt po punkcie posuwamy sie w kierunku normalności, Optymistycznie podchodząc to możnaby zacząć myśleć o sporządzeniu listy 'To do'. A to już byłby sukces bo oznaczałoby to że tych spraw jest policzalna ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 18.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 zazdraszczam, ..... i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 18.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Efcia gratuluje postępu. ja mam wrażenie że wprowadzam się w sam środek budowy. nie ma barierki przy schodach, stołu ani stolika, krzeseł, sypialni i gabinetu no i kostki na chodniku- jedynie na podjeździe jutro sie skończy. a powiedz mi "duży" ten namiot? średnica 135? i ile tam może dzieci wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Bry wieczór jako, że tu dużo osób zagląda to prywatę wrzucę Dziewczynki podpowiecie gdzie mogę białe drzwi znaleźć - chodzi o dzienniki forumowe domków w których są wewnątrz białe drzwi, chcę białe i muszę małżowi zapodać jakieś realne domy z takowymi może coś Wam wpadnie do głowy, chociaż ze dwie sztuczki, plisss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 18.06.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Irma, kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.06.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 w tym wątku dziewczyny pokazują swoje białe drzwi, Joliska ma fajne: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?87715-białe-drzwi&highlight=joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Irma, kasiorek w tym wątku dziewczyny pokazują swoje białe drzwi, Joliska ma fajne: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?87715-białe-drzwi&highlight=joliska Dzięki Wam dobre Ludzie o Kasiorku pamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 19.06.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 NeliiSza ma białe dzrwi. (leśny domek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni55 19.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam bardzo serdecznie.Mam pytanie ,dlaczego nie mozna ogladać zdjęć z EFILO wnętrz???Efilo ogladałam Twój domek z dużym zainteresowaniem,pięknie ,pięknie................Będzie można jeszcze ogladac te fotki???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.06.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Znalazłam!!! Subskrybuję!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.06.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ufff znalazłam! szkoda tamtych 500 stron :rolleyes:taras cudny:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.06.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 A my wczoraj zrobiliśmy sobie mala wycieczkę do naszych południowych przyjaciół prokupit letni nabytku. Stolika co prawda nadal brak ale przynajmniej mamy już podusie co to na nem se prijemne sedi. I jeszcze lezanki sztuk dwie przybyły. Teraz to już na bank nic w ogródku sensownego nie zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.06.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Dawaj te nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.06.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ale za to jak przyjemnie się będzie siedzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.06.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 To się jeszcze wstrzymam z tymi podusiami, bo ogródek ciągle wymaga pracy! Efi, czy gdzieś pokazujesz swoje nowe nabytki oprócz tych komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.06.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Doberek :)Efi faktycznie od zlej kolejnosci zaczelas ;)Masz piekny taras i teraz sama sie ciesze ze majster nie zdazyl mi wylac mojego betonowego bo na bank chce miec teraz takie sliczne drewienko:wiggle:Moze faktycznie skusisz sie na zalozenie malej-minimini galeryjki?:oops:Jaka macie pogode bo u nas istny skwar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 a ja chcę zdjęć nabytków wszelkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 U południowych sasiadów w szkółkach jest też wiekszy wybór roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts