efilo 23.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Arnika zdrowe podejście. A ja nadal nie mam fugi między przedpokojem a łazienką. kafle kładły dwie różne ekipy i żadna sie nie przyznaje do miejsca łączenia. przypomina mi się od razu sprawa remontu dróg na granicy dwóch miejscowości - zazwyczaj jest jakies 50 metrów dziur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Efi za to man zagwozdkę jakie klamki wybrać.... Oj i to jest problem....Jak możesz to zajrzyj do komentów i się wypowiedz... I co dać na ścianę w kuchni....? To też jest problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Efilo - myślałaś o takich donicach na taras?http://www.calfinder.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/light-up-garden-pots.jpgSłużą jako delikatne lampki nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Powiem tak. Byłaś u mnie w dzień więc nie wiesz jednej załamującej rzeczy - u mnie można zapomnieć o romantycznym nastroju wieczorem gdzie ciemność rozświetlaja podświetlone krzaczki, delikatne oświetlenie ogrodowe i lampki przy ścieżce. Jak kiedyś podjechalismy w nocy to sie załamałam - cała moja koncepcja oświetlenia ogrodu legła w gruzach - latarnia skutecznie wprowadza pomaranczowy dzień jest jasno że szpilke w trawie byś znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Co ja bym dała za latarnię przy mojej ulicy. U nas ciemno że aż strach, a nikt z sąsiadów nie doświetla domku w nocy buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 wiem ze od tej strony to wielki plus zwlaszcza ze swieci 'za darmo' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 oj, ja też wiele bym dała chociaż za jedną latarnię przy mojej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Efilo - myślałaś o takich donicach na taras? http://www.calfinder.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/light-up-garden-pots.jpg Służą jako delikatne lampki nocą. ale miałam napisać, że donice mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.06.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Efilo - mimo wszystko, na twoim miejscu rozprowadziła bym instalację elektryczną w ogrodzie. Rośliny się rozrosną z czasem i mogą zacząć przesłaniać światło lampy ulicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 instalacja jest. co prawda skrzetnie powycinana przez złomiarzy ale to co w gruncie sie ostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ja to tylko tą lampę mam dla siebie przed oczami do ogrodu. http://img413.imageshack.us/img413/5536/floettoczyfloetoto.jpgno, może jeszcze lampy-kule wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 u mnie przy glutach to byłoby przegięcie. ja mam jedną upatrzoną ale na razie są ważniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.06.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 to sa raczej lampy do oświetlania nastrojowego tarasu lub miejsca wypoczynku. Do oświetlania ogrodu daja za słabe światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 czy ktoś wie co to kruca bomba jest? http://www.sklep.swiatkwiatow.pl/go/_info/?user_id=846&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Kiedyś kupiłam taką szczepionkę do storczyków. Miały kwitnąć jak dzikie. NIc z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 tez czytalam, nawet mozna prawdziwe grzyby zaszczepic i sobie zbierac borowiki np nawet sie ludzie dosc pochlebnie wypowiadali wlasnie o storczykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 może nie dlatego nie kwitły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 24.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 fajne donice podbijam stawkę w ogrodkowych licytacjach;) nie tylko mam latarnie:D dodatkowa atrakcje stanowią jakieś trzy kamery ochrony skierowane dokładnie na mój miniogrodek pokerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 czy ktoś wie co to kruca bomba jest? http://www.sklep.swiatkwiatow.pl/go/_info/?user_id=846&lang=pl ja tym glutem podsypywałam wszystkie iglaste i różaneczniki jak wkopywałam. Ponoć pomaga się zaaklimatyzować roslinom. Znaczy w przyrodzie chyba znakomita większość roślin zyje we współpracy z grzybnią, ona zapewnia im bodajze substancje mineralne, a one grzybom cukier z fotosyntezy. Tyle pamiętam z biologii. Rosliny podsypane "mikoryzą" łatwiej sie u mnie zaadoptowały niz kupione wczesniej i nie podsypane, więc to chyba ma sens.Pozatym korzystna mikroflora wokół rosliny utrudnia dojscie do niej dojscie tym złym bakteriom i grzybom. Jednym słowem jak w pysku, czy w jelitach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ja mam dwa wielkie halogeny ustawione przez sąsiada prosto w moje okna. mają z tysiąc wat albo i więcej i podobno mają oświetlać dwie choinki. dodam że choinki na razie są sadzonkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts