78mysz 15.06.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 że niby zdjęcia Cię satysfakcjonowały? prosze Cie.... przyjedź na kawe to sobie obejrzysz najpierw musze isc do lekarza po nasercowe, bo mogę takiej kawy nie przeżyc z ekscytacji, a jestem taka wrażliwa na piękno:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 mysza no to na co czekasz? śmigaj po tą recepte i się pakuj manday, co tam moje zdjęcia... wklej koniecznie swoje! Glamcia mój kosztował podobnie. Tyle że z jesionu bielonego. Rozkładany z 2 do 3 metrów. Dandi nie odezwałam się bo jak zajrzałam to się akurat przerwa w meczy skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.06.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Super te stoły, ale dlaczego tak daleko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ale je zamawia się na odległość. Mailowo i telefonicznie. Próbki kolorów i drewna wysyłają pocztą. Co do cen "Manufaktury Drewna" dodam tylko, że stół "Manu" jest akurat modelem najdroższym. Dlatego, że dostawki są chowane wewnątrz stołu. Dostawki w innym stołach na czas kiedy nie są potrzebne, trzeba gdzieś schować osobno - pod schodami, w komórce czy gdzie tam ktoś chce. Te modele są wtedy tańsze - odchodzi koszt drogiego mechanizmu ze stołu "Manu". I oczywiście - im stół mniejszy tym tańszy. Stół, taki jak ma Efilo i ja ( mój jest w trakcie "robienia się" ) - 3 metry po rozłożeniu to już jest baaaaaaaaaaaaaaardzo duży stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Stół Manu jest droższy ponieważ dostawka wchodzi między blat a nogi - nie ma na środku stołu pęknięcia. Niestety nie ma tego typu okuć w Polsce. Państwo z MD po roku smędzenia ściągnęli mi okucia z Niemiec. Bardzo się cieszę że dzięki temu powstał nowy produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hahaha, dokładnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Super te stoły, ale dlaczego tak daleko??? A gdzie to w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cześć Efi! Nie ma niestety tych wiśni, o które pytałaś... A jak tam taras - skończony..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nefcia słońce co z tymi Twoimi szkoleniami co? Czekam aż się Klient wykluje ... ale będę walczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.06.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 W Lesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nefcia no ja mam nadzieje Marys panowie dzisiaj sie dowlekli na 11-stą więc nie ma szans żeby dzisiaj skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 W Lesznie O! nie spodziewałam się - to blisko mnie! może to mnie przekona... bo ceny tak sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Stół Manu jest droższy ponieważ dostawka wchodzi między blat a nogi - nie ma na środku stołu pęknięcia. Niestety nie ma tego typu okuć w Polsce. Państwo z MD po roku smędzenia ściągnęli mi okucia z Niemiec. Bardzo się cieszę że dzięki temu powstał nowy produkt Ale na stronie nie piszą jeszcze o takiej opcji, chyba że nie doczytałam/nie zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 To nie jest opcja. Obejrzyj dokładnie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Już chyba wiem, o co chodzi, myślałam, że u Ciebie jest jeszcze coś innego. Tak przy okazji - nie moge już obejrzeć zdjęć Twojego stołu, a nie pamiętam, ile krzeseł wchodzi po jednej stronie w nierozłożeonej wersji (to 2m?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Trzy z jednej strony. Razem... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Taras jeszcze w powijakach ale już cieszy oko http://img204.imageshack.us/img204/1808/taras4a.jpg a tu dowód na to jak szybko drewno reaguje na uv - panowie na chwile zostawili na tarasie jakieś deseczki http://img252.imageshack.us/img252/8891/taras3.jpg Edytowane 15 Czerwca 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.06.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ładny tarasik, Efilo, z czego zrobiony?! ...a przy okazji - zadziwiające, że nie ma już tamtych komentarzy, nie spodziewałam się, ze kiedykolwiek się skończą! To tak nieodwołalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 z tatajuby. a tam skończą... przecież cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ja dośc długo szukałam projektanta ogrodu, którego pomysły przypadną mi do gustu - większość realizacji jakie widziałam to istne koszmarki To pracownia, którą wybrałam i ogród, który bardzo mi się podoba : http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-eksperymentow gardenarium zamieszcza na swojej stronie zdjęcia cudzych realizacji. Temat został poruszony w wątku "namiar na projektanta ogrodów" w podforum "Pamiętajcie o ogrodach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts