Nelli Sza 30.07.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ooooooooooooooooooooooo, widzę, że już byłaś! Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 a ty zas sie odmienilas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.07.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Arniko, do Twoich kanap to już prędzej coś takiego: http://www.ikea.com/PIAimages/0087300_PE216492_S4.JPG Bardzo ładnie rozprasza światło. A ta lampa jest mi dobrze znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.07.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 a ty zas sie odmienilas??? Nio Ale chyba wrócę do mojego pierwotnego wyglądu. Tak byłam po prostu MISS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) No i bardzo dobra decyzja Edytowane 30 Lipca 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Marta, skasowałam wcześniejszego posta, bo on miał być u mnie. Sorki. Teraz wszyscy będą myśleć, że mówisz "wypad" do starego awatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ale o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.07.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ale o co chodzi No bo w tym wcześniejszym poście, który wkleiłam do efi omyłkowo, napisałam, że "Chyba pojadę po te krzesła. Potrzebuję kopa. Bijcie." I ty odpisałaś "Wypad" A jak skasowałam tego posta. To wypad odnosi się do wcześniejszego, czyli zmiany awatarka, na pierwotny. Kumasz? Kum, kum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.07.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 A widzę, że zmieniłaś wpis, a mnie tutaj podbierasz. O Ty! Czekaj, tylko, jak przyjdą moje okulary i się tam u Ciebie zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 z marta nie ma żartów - szybka jak błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.07.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Arnika - vaterfall jest w całej Polsce.Nie ma juz czegoś takiego jak rejonizacji dostawców. Umowę na dostawę prądu możesz podpisać z każdym dostawcą. Również np. z Enea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 To prawda ale to dotyczy zakupu prądu a nie przyłącza. Co do tego drugiego to bym nie była taka pewna. Choć sprawdzić warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.07.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 przyłącze należy do dystrybutora, to fakt. Ale z tego co widzę, ona przyłącze ma. Tylko taryfę chce zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Przyłącze mam tymczasowe, budowlane na takim drewnianym wbitym w ziemię słupie/ desce powieszony jest licznik.... Taka prowizorka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.07.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Arnika - chyba, ze tak. Szkoda, że się zgodziłaś na wykonanie przyłącza bez skrzynki. W ENEA już się tak nie robi. Firma na własny koszt ściąga taki licznik i przerabia na skrzynkę, nawet jak trwa budowa. No cóż, jest pewien nielegalny sposób. Licznik musi zostać spalony (jak? no, zwarcie, piorun). Wówczas, jak przyjadą z pogotowia, poprosić o media w granicy (czyli skrzynkę). Duża szansa, że podziała, ale 100% gwarancji nie ma. Mogą ponownie zawiesić licznik na tym słupie. To taka delikatna sugestia od pracownika konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 gorzej jak stwierdzą że ktoś umyślnie zniszczył licznik żeby uniknąć płacenia za energię i dowalą domiar swoją drogą przejrzałam na URE o co chodzi z tą kasą za przyznane kW i faktycznie tak jest, mało tego jest to opłata ustalona taryfą URE więc u każdego dystrybutora powinna być taka sama. pewnie większość z nas płaciła ją w ramach przyłącza budowlanego. akurat czy prąd jest na erbetce czy na domowej tablicy to myślę że nie ma większego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Podobno skrzynkę w płocie już się jakaś firma zajęła... Miało być w okolicy czerwca.... Ale nie miałam czasu w związku z wykończeniówką i przeprowadzka zajechać do energetyki...Teraz jeszcze meble kuchenne, dalsze wykańczanie i to, że się rozchorowałam, to nie pojechałam..... Muszę zajrzeć, ale zaglądanie wiąże sie z płaceniem, a szkoda mi w tym momencie kasy na to przyłącze... Ale i tak muszę zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 31.07.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam. Dzięki za informację o sofie, już widziałam ją w Jankach na żywo. Mam jeszcze prośbę żebyś pokazała zdjęcia swojego salonu ze szczególnym uwzględnieniem tej sofy i napisz proszę ile metrów ma Twój salon.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts