markoto 05.08.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Przepraszam, a o której niedzieli Wy właściwie mówicie..?! tej co bedzie lada dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 tej co bedzie lada dzien właśnie jutro już piąteczek! hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.08.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No to doopa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 to wroc wczesnej z tego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.08.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Nie da rady.... Małż zabiera mnie na romantic weekend do Pragi, więc wybacz, ale nie wrócę wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.08.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Uuuuuuuu, też bym nie wracała, za nic ! Kocham Pragę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Mario, Ty się tylko ciągle gdzies włóczysz. Zycze udanego weekenda. Czesc Gospodyni!Czesc Babeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Elfir jesteś święcie przekonana że masz rację to przy niej pozostań ja wiem że prawidłowo udzieliłam odpowiedzi a to że artykuł dotyczy nazwijmy to umownie działalności gospodarczej nie oznacza że nie ma zastosowania do osób fizycznych Rasieńko jak Ty mnie znowu ominiesz to ja wyjdę z siebie;) Maryś baw się świetnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.08.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) wu - oczywiście, że nie ma zastosowania - tam jest mowa wyłącznie o działce na działalność gospodarczą. Nie wiem skąd ten upór u ciebie? Na dodatek nie masz żadnych źródeł potwierdzających twoją tezę. Przez takie błędne mity, jakie rozpowszechniasz, potem potencjalny klient trzęsie się ze strachu, jak mu projektuję w ogrodzie drzewa.Albo wymyśla głupie sposoby na trucie drzew zamiast po prostu napisać wniosek o wycinkę.I potem są kary - bo wyciął bez zgłoszenia. Bo się bał, że będzie musiał coś płacić. Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 owszem mam bo widziałam takową decyzję na wycinkę i żebyś nie miała okazji do kolejnego ataku na moje umiejętności to nie ja ją wydawałam i nie pracuję tam gdzie ją wydawali i decyzja jest dla osoby fizycznej na wycinkę drzew, które wyrosły zanim została dopuszczona do zabudowy i opłata za wycinkę została naliczona pomimo że wycinka nie była związana z działalnością gospodarczą a w związku z budową domu jednorodzinnego zatem albo tam pracują totalni idioci i Ty masz rację albo ja niestety mam raję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Jejku Babeczki, dajcie spokój już z tymi drzewami! Ja wycinałam drzewa 4 razy, na dwóch różnych działkach, na obu rosło mnóstwo drzew zanim z leśnych gmina przekształciła je w leśne z prawem do zabudowy. Jedna wycinka pod dom, druga i trzecia pielęgnacyjna /na dwóch działkach w innych gminach/, czwarta, bo drzewa uschły po podniesieniu terenu. Tylko przy czwartej dostałam na piśmie o nasadzeniu tylu nowych drzew ile wytnę. Przy żadnej wycince nie płaciłam NIC. Tylko na samym początku w Lasach Państwowych za "inwentaryzację drzew" 245,-zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 owszem mam bo widziałam takową decyzję na wycinkę i żebyś nie miała okazji do kolejnego ataku na moje umiejętności to nie ja ją wydawałam i nie pracuję tam gdzie ją wydawali i decyzja jest dla osoby fizycznej na wycinkę drzew, które wyrosły zanim została dopuszczona do zabudowy i opłata za wycinkę została naliczona pomimo że wycinka nie była związana z działalnością gospodarczą a w związku z budową domu jednorodzinnego zatem albo tam pracują totalni idioci i Ty masz rację albo ja niestety mam raję Moim zdaniem jednak tam pracują totalni idioci, albo... samorodni ekolodzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Mam działkę leśną, dopuszczoną pod zabudowę stosunkowo niedawno i nie muszę płacić za wycinkę drzew. Elfir ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Dzięki Efilo Proszę o jeszcze I proszę zaglądaj częściej Maryś ale ci cudnie.... Praaaaaaaaaaaaaga powiadasz... Ta złota Praga.... Moje marzenie... Kocham zwiedzać, a już teraz tak rzadko to robię... Wusia i Elfir... - dajcie se po razie.... Rasia... Do mnie zawsze po drodze... Pamiętaj... Dziewczyny i opijcie Efilo z tej kawy z ekspresu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.08.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Dzięki dziewczyny. Dla mnie EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzień dobry wszystkim. Ciesze sie że EoT i ciesze sie że z konkluzją że nie zapłace a najbardziej na świecie ciesze sie że rasia napisała że jej padły bo podnieśli teren i nikt jej nie zamordował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 hello widzę, że muszę się przygotować na to, iż padną mi moje trzy dęby, bo podnosimy teren i pewnie zrobienie wkoło nich palisady nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no u mnie nie pomogło niestety. a palisada swoje kosztowała. ale Ty masz las za płotem a ja... sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.08.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 któraś z forumowych ogrodniczek radziła kiedyś, zeby drzewo zasypywać co roku po jakieś 20cm, wtedy się przystosuje. Nie pamiętam na pewno, ale chyba Magnolia dokładnie pisła jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts