mario31 15.06.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Taras jeszcze w powijakach ale już cieszy oko http://img204.imageshack.us/img204/1808/taras4a.jpg Pięknie się zapowiada..! A tak swoją drogą: niech mi ktoś wyjaśni dlaczego czasami widać mocowanie desek (gwiździe) a czasami cała deseczka jest gładka..?! Rozumiem, że to zależy od tego do czego się mocuje i jakim sposobem, tak!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cześć. Przyszłam się przywitać w Nowych Komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Maryś zależy od sposobu mocowania - albo przykręcasz deski do legarów spaxami (nazwijmy to gwoździe ) albo stosujesz system nazywający się bodajże iclip - do legarów są przymocowane specjalne talerzyki w które wklikuje się specjalnie wyfrezowane deski - coś jak przy montażu paneli tylko oczywiście z zachowaniem szpar między deskami. ja mogłam wybrać oba systemy. z tym że wolałam nie ryzykować bo iclipy potrafią przy ładnej pogodzie wyskakiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 z tatajuby Efilo Ty zawsze jakieś dziwne rzeczy wynajdziesz nawet nie wiedziałam, ze jest taki gatunek drewna. Ale ja od 2 lat na etapie projektu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 minkapinka no cóż... tak to juz ze mną jest. nawet gatunków moich planowanych drzewek w szkółkach nie potrafią wymówić panowie od tarasu też takiego jeszcze nie kładli. Nelli Sza witaj kochana. a jak tam Twój tarasik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Przynajmniej się u Ciebie podszkolę Drzewek nie planuję, bo jest ich u mnie dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Maryś zależy od sposobu mocowania - albo przykręcasz deski do legarów spaxami (nazwijmy to gwoździe ) albo stosujesz system nazywający się bodajże iclip - do legarów są przymocowane specjalne talerzyki w które wklikuje się specjalnie wyfrezowane deski - coś jak przy montażu paneli tylko oczywiście z zachowaniem szpar między deskami. ja mogłam wybrać oba systemy. z tym że wolałam nie ryzykować bo iclipy potrafią przy ładnej pogodzie wyskakiwać. Bardzo dziękuję za wyjaśnienie..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jakiej wielkości jest taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 koło 25-27m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.06.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 gardenarium zamieszcza na swojej stronie zdjęcia cudzych realizacji. Temat został poruszony w wątku "namiar na projektanta ogrodów" w podforum "Pamiętajcie o ogrodach" dziękuję - na szczęście ich rzeczywiste realizacje są równie piękne co "podkradzione zdjęcia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a co planujecie w ogrodzie glowacku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.06.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 dużooo trawy, pnączy i dużo cienia Lubię paprocie, rośliny o dużych liściach, mamy piękne gigantyczne brzozy, orzecha, dąb. Planuję część ogrodu przeznaczyć na szklarnię, porzeczki, maliny, jeżyny, borówkę i poziomki i truskawki – ta część będzie niewidoczna z ulicy. Blisko tarasu znajdzie się wiata z grillem, wędzarnią i wiejską kuchnią (najchętniej z piecem chlebowym) – to wszystko z cegły ręcznie formowanej z która jest na elewacji. Do tego chcę ładnie wkomponować plac zabaw dla dzieci. A póki co czeka nas malowanie ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 brzmi cudownie. u nas zmieści sie jedynie z powyższych sad i plac zabaw. zatem o piecu i trawniku moge zapomnieć.na zdjęciu powyżej są już wyznaczone rabaty kamieniami - pare metrów od tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Trzy z jednej strony. Razem... 8 Dzięki! piękny taras! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 trawniku moge zapomnieć. trawnika jest jakieś 200 m2. Jak zaczniesz to kosić będziesz się cieszyć, że tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 jaaaaaa???? jest taki inny co sie cieszy niemniej jednak szkoda że ta działka akurat na poziomie tarasu jest ścięta - przydałby się w tym miejscu oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 16.06.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Przyszłam się przywitać i po prośbie W sprawie blatu kuchennego mam pytanie: wiem, że klejony z 3 warstw i że kupowałaś chyba te blaty przez internet a stolarz Ci sklejał, tak??? Podawałaś też stronę internetową, przypomnisz? pliiiisss.... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 nie kupowałam przez internet tylko w najbliższym składzie dlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.06.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dzień dobry..... Czy ja się doczekam, żeby zobaczyć tą piękną kuchnię , którą tak się wszyscy dookoła zachwycają....., może być na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.06.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Glamcia a gdzieś Ty się włóczyła co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts