Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Efilo

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elfir

Ty to masz pory korespondowania :)

piszesz o tym z podkrzesanymi sosnami? jeśli tak to dostałam :) na razie i tak szlaban z tym miejscem :( czekamy na pozwolenie, na uprawomocnienie, na wycinke, na wyjęcie palisady, na zasypanie dołów i 'osiądnięcie' terenu

jak zajrzysz w nocy :) napisz mi proszę czy w moim przypadku wycinać korzeń czy olać to i zasypać

powiem szczerze że bez firanek wyglądało okropnie. podejrzewam że głównie dlatego że połowe widać bokiem i to odstawało od ściany. widać było tylko wąski pasek bokiem. na dodatek jeszcze nie było tej zasłonki na wprost. brrr

atika

raczej tak. tzn nie pamiętam dokładnie nazwy ale na bank kupowaliśmy w ikei. to szczerze mówiąc miało byc rozwiązanie zastępcze (miałam na oku inny stolik ale nie mieścił się w budżecie) ale jesteśmy tak zadowoleni że w ogóle nie myślimy o zmianie. BTW ma jedną super rzecz - oba blaty są identyczne - jakby się kiedyś coś złego stało (no nie wiem np. jakaś plama nie do usunięcia albo rysa albo ktoś by coś upuścił i lakier by odbrysnął) to można górę z dołem zamienić :D

jak zajrzysz w nocy :) napisz mi proszę czy w moim przypadku wycinać korzeń czy olać to i zasypać

Jeśli nie będzie tam trawnika (a wszystko na to wskazuje, że w żadnej wersji nie będzie) to zasypać i zapomnieć. Przecież i tak bardzo głęboko będzie karpa, jak się zasypie.

Ja nawet niewiem czy dobrze obsluze sie tym wynalazkiem jakim jest to forum...ale kobieto ja nie daje rady...jestem podgladaczem tego forum od jakis 3 lat...dluuugo...i bylam fanka wieeeeeeelu pieknych domow ale twoj dom mnie rozlozyl spac niemoge ,jesc niemoge,zyc niemoge z pracy mnie wypiernicza ,bo zamias pracowac to ja efilio dziennik przegladam,maz sie ze mna rozwiedzie bo cala moja wykonczeniowke jasny szlag trafil!!!!!!!!!!!!!!!pieknie ,pieknie,pieknie-jestem tylko zszokowana ze niewidze zadnej informacji na temat lam glutkow blaaaaaaaaaaaaagam powiedz gdzie je zakupilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No lepiej zakoncze to pisanie bo w pracy jestem a w ogole to niewiem jak sie tym wszystkim poslugiwac jeszcze gdzie co pisac i pozdrawiam wszystkich tutaj zagladajacych