78mysz 04.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ale dlaczego? przydałaby się do czegoś w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.10.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 (edytowane) Pod szafką dać długie, niskie akwarium, a pod szafkami zamontować oświetlenie :http://images47.fotosik.pl/349/008c9f5417cb7410.jpg PS. Dostałaś mojego maila? Edytowane 4 Października 2010 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Elfir Ty to masz pory korespondowania piszesz o tym z podkrzesanymi sosnami? jeśli tak to dostałam na razie i tak szlaban z tym miejscem czekamy na pozwolenie, na uprawomocnienie, na wycinke, na wyjęcie palisady, na zasypanie dołów i 'osiądnięcie' terenu jak zajrzysz w nocy napisz mi proszę czy w moim przypadku wycinać korzeń czy olać to i zasypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 P.S. Już widziałam jakie cuda wklejałaś w akwariach boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.10.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 właściwie to jedno i drugie nosi oficjalną nazwę zasłona ale wszystko sie zgadza Efi a nie myślałaś żeby dać tylko te zasłonki po bokach..!? Ja bym chyba nie zasłaniała tak całkowice okien i ładnego widoku... A solon wyglada bosko, ale już któryś raz się powtarzam...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 było po bokach zanim dokupiłam firanki. tak jest imho zdecydowanie korzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Pokój Kruszki prześliczny, delikatny.... Salon oczywiście super. Mam pytanie - jak spisuje się stolik kawowy - to IMFORS z IKEA ?? czy się mylę?? Podpytuję bo mam go w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.10.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 było po bokach zanim dokupiłam firanki. tak jest imho zdecydowanie korzystniej. Najważniejsze, że Tobie i Kruszce się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 powiem szczerze że bez firanek wyglądało okropnie. podejrzewam że głównie dlatego że połowe widać bokiem i to odstawało od ściany. widać było tylko wąski pasek bokiem. na dodatek jeszcze nie było tej zasłonki na wprost. brrr atika raczej tak. tzn nie pamiętam dokładnie nazwy ale na bank kupowaliśmy w ikei. to szczerze mówiąc miało byc rozwiązanie zastępcze (miałam na oku inny stolik ale nie mieścił się w budżecie) ale jesteśmy tak zadowoleni że w ogóle nie myślimy o zmianie. BTW ma jedną super rzecz - oba blaty są identyczne - jakby się kiedyś coś złego stało (no nie wiem np. jakaś plama nie do usunięcia albo rysa albo ktoś by coś upuścił i lakier by odbrysnął) to można górę z dołem zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 jesteśmy tak zadowoleni że w ogóle nie myślimy o zmianie. No to super. Stolik w takim razie zostaje przeniesiony z listy "najprawdopodobniej będzie..." na listę pewniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.10.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 jak zajrzysz w nocy napisz mi proszę czy w moim przypadku wycinać korzeń czy olać to i zasypać Jeśli nie będzie tam trawnika (a wszystko na to wskazuje, że w żadnej wersji nie będzie) to zasypać i zapomnieć. Przecież i tak bardzo głęboko będzie karpa, jak się zasypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 nie będzie. dzięki wielkie nocny marku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.10.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ja nawet niewiem czy dobrze obsluze sie tym wynalazkiem jakim jest to forum...ale kobieto ja nie daje rady...jestem podgladaczem tego forum od jakis 3 lat...dluuugo...i bylam fanka wieeeeeeelu pieknych domow ale twoj dom mnie rozlozyl spac niemoge ,jesc niemoge,zyc niemoge z pracy mnie wypiernicza ,bo zamias pracowac to ja efilio dziennik przegladam,maz sie ze mna rozwiedzie bo cala moja wykonczeniowke jasny szlag trafil!!!!!!!!!!!!!!!pieknie ,pieknie,pieknie-jestem tylko zszokowana ze niewidze zadnej informacji na temat lam glutkow blaaaaaaaaaaaaagam powiedz gdzie je zakupilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No lepiej zakoncze to pisanie bo w pracy jestem a w ogole to niewiem jak sie tym wszystkim poslugiwac jeszcze gdzie co pisac i pozdrawiam wszystkich tutaj zagladajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 cześć żono gumisia bo o glutach to były dyskusje jakieś dwa lata temu w komentarzach które już dawno leżą w czeluściach zapomnienia już ci wysyłam info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.10.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dziekuje ci kobieto moja najukochansza;)ja jakos wieczorem cale to forum bede chciala rozgryzc-jak co sie wysyla itd.ale teraz to szefowa sie obok kreci wiec lepiej sie do roboty zabiore ,jeszcze raz baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.10.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 A tak po w ogole to ja niewiem czy tu jakis gumis jest ale to napewno nie moj husband hihihi ja tutaj calkiem nowa jestem -ot taka blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 nie znam żadnego gumisia ale gumisiowa to na bank żona gumisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 A NO I GDZIE JA TO INFO ZNAJDE....:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 blondynka ale urocza na górze masz nad czarno-czerwonym paskiem tekst wiadomości:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.10.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Znalazlam!!!!!!!!!!!!!!!!!dziekuje ci bardzo jakos bede musiala meza przekonac hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts