Eustaszki 13.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Czy ktoś uczestniczył i może polecić inspirujący i dający podstawową wiedzę kurs projektowania wnętrz i ogrodów dla laika? W Warszawie. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.06.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ja projektowania ogrodów uczyłam się 5 lat. Przy czym sama dendrologia to był 1 rok. Do tego nawożenie, gleboznawstwo, ochrona roślin, rysunek, historia ogrodów itd. Te kursy ile trwają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eustaszki 20.06.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Prosiłam o polecenie kursu. Po wpisaniu w google jakieś kursy 1-2 letnie wyskakują, ale wolałam pójść na jakiś sprawdzony, Dodam, że nie chcę bynajmniej aspirować do miana specjalisty Po prostu zdobyć ciekawą wiedzę, której może użyję we własnym domu i ogrodzie, albo przynajmniej projektant będzie miał we mnie cokolwiek rozumiejącego klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Mniej niż 1,5 roku to wyrzucanie pieniędzy w błoto.Osoba, która chce po prostu porozmawiać z projektantem o konkretach, starczy, ze zaprenumeruje sobie fachowe czasopisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.06.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jako zdobycie wiadomości dla własnej przyjemności to mogę polecić kursy w Art&Decorhttp://www.artdecor.waw.pl/?subpage=projektowanie_ogrodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eustaszki 13.07.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dziękuję! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts