alfa36 13.06.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Rok temu postanowilam, ze bedziemy mieli białą kuchnię. W międzyczasie kupiliśmy równiez białą lodówkę. Jakoś nie przyszlo mi do glowy, ze może coś nie grac... Okazuje się, ze biel bieli nie jest rowna i fronty wpadają w beż, a lodówka jest biala z podświatą niebieską. Wygląda to okropnie. W necie znalazłam takie maty na lodówkę: http://oklejgo.pl/na-lodowki.html Ale czy to się sprawdzi? Ma sens? Zastanawiamy się, czy może daloby się tę lodowkę ewentualnie przem,alowac na kolor frontow kuchennych. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 13.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Nie mam doświadczenia w tym temacie, pierwszy raz widzę takie naklejki, ale wyglądają świetnie, myślę,że da się coś wybrać, co będzie pasowało do waszych mebli. Efekt na pewno będzie zaskakujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 13.06.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Popełniliśmy tyle błędów w czasie budowy naszego domu, ze boję się cokowiek już tam robić (błędy począwszy od wyboru projektu, poprzez wybor ekipy budującej, na wyborze umywalki i plyty gazowe koncząc .... choć.... nie , nawet rolety mam złe:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 13.06.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ja bym naklejała ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 13.06.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Chyba tak zrobimy. Pomalowac zawsze można (swoją drogę kiedys mielsmy pomalowaną na zielona (do kolorystyki lazienki) pralkę. Fronty mam białe i kilka szafek z jasno szarymi obramowaniami i mleczną szybą; grafitowy blat, garfitowa płyta i zlew; na scianie zamiast płytek będzie mleczna szyba, na podalodze woodentic brown, jasnoszara roleta, niewiele sciany widac, a to co widac pomalowane egispką bawelną duluxa (taki jasniutki szaro brązowy kolor). Zastanawiam się nad tym motywem z kawą, choc generalnie chcialam do tej kuchni zielone dodatki. A może powinnam ożywic kuchnię..... Poki co jest taka jakas nijaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 14.06.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Up... nikt nie ma maty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Może dodatki limonkowe?I dać lodówkę okleić w zakładzie, który okleja samochody foliami z nadrukiem reklam? Wtedy wzór mógłby być w formie fototapety z plasterkami limonek - trzeba by było poszukać odpowiedniego zdjęcia w necie.http://todayfashion.com.vn/eshop/images/stories/green-lemon-wallpapers_7346_1152x864.jpg Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 14.06.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dzięki za podpowiedź. Muszę zorientowac się, jaki jest koszt takiej folii. Ale folia moze pewniejsza od tej maty. Skoro nie odłazi od samochodwo to tym bardziej nie odejdzie (szybko) od lodowki.... tak sobie myslę. Co do koloru to rzeczywiscie myslalam o zielonych dodatkach, choc pewnie limonka bedzie bardziej wyrazista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 15.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Z tego co wiem to te maty nie są naklejkami a magnesami. Czemu miałyby odłazić? Możesz też kazać wydrukować coś na folii monomerycznej i nalepić sama. Na pixersie jest tego tyle że ja już miesiąc szukam stosownej tapety do łazienki:) Tu masz link i życzę dużo cierpliwości:)http://pixers.pl/fototapety/szukaj/?q=wydma&p=71Jeśli się jednak zdecydujesz na oklejanie "samochodowe" to daj znac jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 15.06.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzięki. W takim razie mam co robic:) Póki co wszystko będzie zalezalo od kosztów. Tyle, ze da się w nawet takiej niezgranej kuchni funkcjonowac, więc mam czas na myslenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ja bym się nie brała za własnoręczne oklejanie folią samoprzylepną - trudno zrobić to bez bąbli powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caramel 14.07.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ja tam właśnie kupiłam moją matę - i efekt rzeczywiście jest piorunujący:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabaczek 14.07.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 alfa36 - czy masz juz moze mate lub oklejke na lodowke? jestem zachwycona tymi podanymi w pierwszym linku! Fajnie by bylo zobaczyc fotke, efekt musi byc piorunujacy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 14.07.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Niestety jeszcze nie mam i na pewno jeszcze trchę potrwa zanim będę miala. Czasu jakby coraz mniej... wkrotce ,mam nadzieję, sie przeprowadzimy i wtedy, tez mam nadzieję, znajdę czas na tę lodowkę. Poki co walczę z bateriami i szukam odpowiedniego materaca, czyli rzeczy, bez ktorych mieszkac się nie da;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 15.07.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ja tam właśnie kupiłam moją matę - i efekt rzeczywiście jest piorunujący:) To pokaż z łaski swojej, tez mam plany lodówkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caramel 17.07.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 http://img51.imageshack.us/img51/4922/kuchnia4r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Super! Też tam zajrzałam,. te maty to na jakiej zasadzie? Folii samoprzylepnej? Ja nie mam problemu z lodówką a ze zmywarką. Kupiiłam białą a kuchnię mam brązową i stalową i jest to jedyna biała rzecz Na rzaie została oklejona okleiną meblopodobną ale nie znalazłam takiej, jak fronty szafek i wygląda średnio. Tyle ze mniej ją widać. Zębów nie szczerzy Aaa folię nalepie się łatwo. Smarujesz front wodą z dużą ilością płynu do naczyń, przylepiasz a potem wyciskasz płyn ścierkĄ i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 19.07.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Faaajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOCIAK 26.07.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja też mam w planie zafundować sobie taką dekorację lodówki. Mata magnetyczna ma swoje zalety, lecz trochę droga. Znalazłam sklep http://avisadecor.pl/index.php?page=main&action=default mają tam świetne wzory naklejek na folii. Pozdrawiam alfa36 i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 26.07.2010 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Też ciekawe. Tylko co lepsze, trwalsze, naklejka czy mata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts