bestisz 09.04.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja kupiłem tutaj: http://www.mebleforever.plJestem bardzo zadowolony. Drewno bukowe pięknie wybejcowane i olejowane. Fakt faktem trzeba dbać, nie myć na mokro tylko odkurzanie, lekko wilgotna ścierka i co jakiś czas olej. Taka pielęgnacja zapewnia cały czas "fabryczny" wygląd. Łóżko jest bardzo stabilne, łączenia boków i wtyłków są na metalowe kłowe łączenia. Ja swoje ważę, na łóżku mam materac kokosowy z kilkoma strefami twardości i można wyczyniać na łóżku co się chce;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlackMamba 09.04.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja kupiłem tutaj: http://www.mebleforever.pl Jestem bardzo zadowolony. Drewno bukowe pięknie wybejcowane i olejowane. Fakt faktem trzeba dbać, nie myć na mokro tylko odkurzanie, lekko wilgotna ścierka i co jakiś czas olej. Taka pielęgnacja zapewnia cały czas "fabryczny" wygląd. Łóżko jest bardzo stabilne, łączenia boków i wtyłków są na metalowe kłowe łączenia. Ja swoje ważę, na łóżku mam materac kokosowy z kilkoma strefami twardości i można wyczyniać na łóżku co się chce;d Ha! No właśnie, też tam zamówiłam czekam na realizację, ale ta firma z drewna brzozowego robi meble nie z bukowego... Napisz Bestisz proszę które łóżko kupiłeś od nich, ja zamówiłam Passat-a, już się nie mogę doczekać tym bardziej ze materac leży na podłodze. Edit 17.04.10 Właśnie przyjechało łóżko, złożenie po prostu banalne, kolor (orzech) i w ogóle całość robi wrażenie, stabilne, proste, materac wyszedł na bardzo wygodnej wysokości 50cm, dzisiaj zobaczymy jak się śpi Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez BlackMamba aktualizacja informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esta81 14.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Proszę o opinie odnośnie łóżek brzozowych i mebli firmmeble foreveroraz kraus meble.Czy ktoś z Was posiada meble tych firm? Jak sprawdzają się w codziennym użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esta81 18.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Ha! No właśnie, też tam zamówiłam czekam na realizację, ale ta firma z drewna brzozowego robi meble nie z bukowego... Napisz Bestisz proszę które łóżko kupiłeś od nich, ja zamówiłam Passat-a, już się nie mogę doczekać tym bardziej ze materac leży na podłodze. Edit 17.04.10 Właśnie przyjechało łóżko, złożenie po prostu banalne, kolor (orzech) i w ogóle całość robi wrażenie, stabilne, proste, materac wyszedł na bardzo wygodnej wysokości 50cm, dzisiaj zobaczymy jak się śpi a Można poprosić o zdjęcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlackMamba 18.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 a Można poprosić o zdjęcie?? Oczywiście, tylko proszę o cierpliwość, jutro postaram się zrobić jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.04.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 czy ktos z was wie jak kształtuja sie ceny łóżek nap, jensen tych z podnoszonymi podgłówkami? jakie są granice cenowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yook 21.04.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam.Mamy zamiar zakupić meble do sypialni Fado z firmy Woodways.Sprzedawca jednego ze sklepów zachęca nas fajną promocją(można kupić jeden mebel do sypialni za 1zł).Ciekawi jesteśmy,czy ktoś z Forumowiczów ma już może tą sypialnię?Jak się sprawuje?Co myślicie o tych meblach?I gdzie kupowaliście(mieszkamy w Szczecinie)?Z góry dzięki za pomoc i podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yook 22.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 czy ktos z was wie jak kształtuja sie ceny łóżek nap, jensen tych z podnoszonymi podgłówkami? jakie są granice cenowe? Karollinka zwróć uwagę na łóżko Kalisto z firmy Woodways(jestem w trakcie "przerabiania" tematu łóżko) i myślałem też o kupnie takiego(cóż z tego jednak,że mi się podoba-moja lepsza Połówka jest na NIE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yook 22.05.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witam.Proszę o opinie mebli z firmy Woodways ( sypialnie )-czy ktoś je już ma i który sklep polecacie. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.05.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Też niesamowicie podobają mi się meble tej firmy. Ale trochę za wysoki pułap cenowy Oglądałam ich stronkę kiedyś i co jakiś czas mają wyprzedaże niektórych modeli po niższych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yook 24.05.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 byłem w salonie Verso i tam sprzedawca mnie uświadomił,że jeszcze stelaże i materace (dobrze,że pomógł mi "ogarnąć" ten temat: zaproponował kpl w niezłej cenie od dobrego producenta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inesb 15.06.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Podpowiedzcie proszę, bo szukam, szukam i nic znaleźć nie mogę. Potrzebuję mebli - najlepiej drewnianych, ale jeśli będą ładne z płyty też nie pogardzę, w kolorze waniliowym. Styl raczej nowoczesny, ale nie ascetyczny. Coś takie jak w niektórych domach w Prowansji jest, tylko nie tak rustykalne. Najładniejsze w tym stylu są meble... dziecinne. Chodzi mi o coś takiego, znaczy w tym stylu:http://tommebel.pl/gfx/katalog/lozka4.jpgPotrzebuję łóżka, komody i szafek nocnych. Może gdzieś natknęliście się na jakiegoś producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 16.06.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Może Dller? http://dller.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 16.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Zobacz tutaj. http://www.sklep.mmisleeping.pl/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,58/Itemid,37/ Kupiłam u nich caly zestaw przepięknych mebli do sypialni ( po cenach jakich nie znalazłam nigdzie indziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska1972 02.08.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Szukam nie drogich mebli do sypialni .Może ktoś użytkuje meble tej firmy są nie drogie ale czy warte zakupu?Czym się sugierować przy wyborze wkładów do łóżek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.08.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Moje dzieci użytkują Syriusza od 6 lat, syn ma z dodatkiem wanilii a córka jednolite. Nie mam co prawda łózka. Meble prezentują się ładnie, nie widać na nich kurzu. Meble wyglądają jak nowe, jedynie u syna blat od biurka ma odpryski. Dziś kupiłabym te same meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 03.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja też mam szafki z tej serii i szafę w kolorze klonu w pokoju córki. Cena przystępna, nic się nie dzieje-niewymagające meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empela 05.08.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 A mi marzyło się zawsze duże, solidne, dębowe łóżko, takie na wieki Kiedy doczekaliśmy się sypialni okazało się, że łóżko moich marzeń robi firma belbazaar: http://www.belbazaar.pl/gfx/0_2_1/8.jpg Gdy dowiedziałam się ile kosztuje opadłam z sił, z trudem pozbierałam szczękę z podłoża i chętka mi na nie przeszła Pomógł lokalny stolarz. Za połowę ceny mam podobne – troszkę jednak zmodyfikowałam to z belbazaara i efekt jest taki: http://images41.fotosik.pl/318/419479d651c5ccb4med.jpg Wyro jest wspaniałe!!! Teraz czeka na szafeczki nocne, też dębowe o coś w ten deseń: http://www.belbazaar.pl/gfx/0_2_2/1.jpgps. ps. Sypialnia wciąż nieskończona więc proszę przymknąć oko na całe otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alaniska 17.08.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dobra dusza "cieszynianka" skierowała mnie tutaj, przekierowuje wiec pytanie, które zadałam w innym watku: Szukam łóżka do sypialni i znalazłam w internecie łózko, które chyba chcę mieć, ale jeszcze nie jestem pewna. Kolega powiedział mi, że to kloze. Czy kojarzycie te meble i wiecie coś o producencie? Każdy komentarz będzie pomocny, bo nie wiem jak znaleźć to łóżko i czy w ogóle warto kupować. Jak na nie patrzę to mi się wydaje wspaniałe, ale nie wiem jak jest z ich jakością? No i czy słyszeliście coś o tej firmie klose? Liczę na waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 17.08.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ja chciałabym,aby łóżko miało szufladę,np.tak jak tu na zdjęciu http://www.gronat.pl/index.php?products=product&prod_id=2848 ,czy ktoś może użytkuje takie lub podobne łóżko?proszę o wasze opinie i podpowiedzi,bo mam już niewiele czasu,aby podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts