Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MEBLE DO SYPIALNI - pomysły, firmy, opinie, inspiracje, zdjęcia

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 335
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
Ja swoje meble do sypialni kupiłam w firmie [reklama w debiucie]. Widać, że jakość przedkładają na ilość mebli w ofercie, unikają masowej produkcji. Dzięki czemu wyróżniają się na tle innych sklepów meblowych. Warto zajrzeć na ich stronkę, może akurat coś wpadnie Ci w oko. Edytowane przez joliska

• 5 weeks później...
  • 1 month później...

Witam,

Czy ktos z obecnych usterow mozna mi napisac czy sypialnia wykonanja z takich materialow bedzie w miare dobrym zakupem :

Korpus: płyta wiórowa, folia finish.

Fronty: płyta wiórowa, folia finish, listwy MDF klejone, ryflowane, folia PCV.

Akcesoria: uchwyty SIRO plastikowe, zawiasy Hettich, prowadnice FGV.

Boki: płyta wiórowa, folia finish.

Wezgłowie: płyta wiórowa pogrubiana, doklejka, listwy MDF klejone, ryflowane, folia PVC.

Fronty wykonane na wysoki połysk.

Interesuje mnie sypialnia Raflo z Black Red White jednak sporo osob ma wiele zastrzezen do BRW ...

Wiem ze jest spory wybor zestawow do sypialni jednak musze ograniczyc sie do sklepow ktore dostarcza mi ja do Holandii ... :p

Z gory dziekuje za wszelkie informacje

Witam,

Czy ktos z obecnych usterow mozna mi napisac czy sypialnia wykonanja z takich materialow bedzie w miare dobrym zakupem :

Korpus: płyta wiórowa, folia finish.

Fronty: płyta wiórowa, folia finish, listwy MDF klejone, ryflowane, folia PCV.

Akcesoria: uchwyty SIRO plastikowe, zawiasy Hettich, prowadnice FGV.

Boki: płyta wiórowa, folia finish.

Wezgłowie: płyta wiórowa pogrubiana, doklejka, listwy MDF klejone, ryflowane, folia PVC.

Fronty wykonane na wysoki połysk.

Interesuje mnie sypialnia Raflo z Black Red White jednak sporo osob ma wiele zastrzezen do BRW ...

Wiem ze jest spory wybor zestawow do sypialni jednak musze ograniczyc sie do sklepow ktore dostarcza mi ja do Holandii ... :p

Z gory dziekuje za wszelkie informacje

Przykładowo hettich to bardzo dobra firma, ale zawiasy produkuje zupełnie różne dla dużych firm produkujących meble seryjnie i tych na zamówienie. podobnie z resztą. To są typowe tanie meble z sieciówki, cudów nie oczekuj.

Osobiście uważam, że w sypialni powinno stać tylko ogromne łóżko. W miarę, oczywiście, możliwości mieszkaniowych i metrażowych sypialni:-) Łóżko i ewentualnie jakieś dwie albo jedna szafka nocna, z szufladami. Ze dwie boczne lampki, w ogóle boczne ścienne kinkietowe oświetlenie, żaluzje totalnie zaciemniające pomieszczenie i już. To wszystko. Telewizor w sypialni to porażka i zabójstwo intymności. Nie wiem, jak ludzie mogą zasypiać przy brzęczącym telewizorze, jak mogą rozmawiać... ja bym tak nie potrafił!

• 1 year później...
My remontując mieszkanie chyba najdłużej spędziliśmy czas na doborze idealnych mebli do sypialni. A najbardziej sen z powiek zabierały nam łóżka sypialniane. W pierwszej kolejności liczył się dla nas wygląd z tego względu przejrzeliśmy chyba każdą możliwą stronę w internecie. Później dochodził efekt na żywo no i wygoda. Myślę że warto poświęcić więcej czasu na dobór idealnych mebli tak aby później móc poczuć ten komfort mieszkania w wymarzonym domu :yes: Edytowane przez Elfir
spam reklamowy