Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MEBLE DO SYPIALNI - pomysły, firmy, opinie, inspiracje, zdjęcia

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 335
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Farby to Dulux, a kolory są dobierane z mieszalnika :)

No właśnie mnie osobiście też się wydaje, że takie ciemne kolory pasują do tego fioletu, tylko że np. to łóżko Viori w wendze nie jest może najciemniejsze, ale nie wiem czy nie byłoby to za smętnie zwłaszcza, że dojdzie ta zabudowa pod oknem, kawał szafy.... Każdy radził raczej jaśniejsze meble.

ja mam podobny kolor w sypialni i meble kupiłam z firmy black red white dokładnie takie:

http://brw.com.pl/pl/kolekcja/10-sypialnia/88-fantazja

kolor klon nida z wisnią i super wygląda, bo sypialnia jest mała a szafę mam ta narożna i wogole nie zmniejszyła się sypialnia bo wybrałam fronty klon:)

ja mam podobny kolor w sypialni i meble kupiłam z firmy black red white dokładnie takie:

http://brw.com.pl/pl/kolekcja/10-sypialnia/88-fantazja

kolor klon nida z wisnią i super wygląda, bo sypialnia jest mała a szafę mam ta narożna i wogole nie zmniejszyła się sypialnia bo wybrałam fronty klon:)

a ja trochę z innej beczki - jak się użytkuje taką narożną szafę? oglądałam je w salonie, z brw, ale z różnych kolekcji, dla mnie w tych szafach jest ciemno, ciasno. A jak jest naprawdę twoim zdaniem?

Indyk będzie,do czego ręce przyczepiać kajdankami;)

Ja się nastawiam na białe łózko z ikea jak uzbieramy pieniądze.Wcześniej wpisywałam się,że Nap (piękne mają) niestety stan finansów zweryfikował nasze poglądy i odszczekuję wcześniejszy wpis.

http://www.ikea.com/PIAimages/0095341_PE233889_S3.JPG

Wiolasz super to Twoje łóżko (i cena też :D ).

Jesteś z niego zadowolona w 100%, dobrze się sprawuje???

Rozumiem, że zamawiałaś je przez neta? Długo trzeba czekać??

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź!

Ps. A może masz jakieś zdjęcia Waszego łóżka?? :roll:

Mada, łóżko kupowałam osobiscie bo mają w Rzeszowie hurtownię. Ale łóżka na stanie nie mieli, brałam w ciemno. Nadal baardzo mi się podoba, to czy wygodne zależy od materaca, ale też u nich kupiłam. :lol:

Zdjecia na pewno są w dzienniku tylko nie wiem czy łóżo widać.