mia123 19.11.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Mam podobne ściany w sypialni Jakie to farby i kolory? Mi do tego fioletu najbardziej spasował orzech lub wenge. I taka będę miała sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruksel 19.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Farby to Dulux, a kolory są dobierane z mieszalnika No właśnie mnie osobiście też się wydaje, że takie ciemne kolory pasują do tego fioletu, tylko że np. to łóżko Viori w wendze nie jest może najciemniejsze, ale nie wiem czy nie byłoby to za smętnie zwłaszcza, że dojdzie ta zabudowa pod oknem, kawał szafy.... Każdy radził raczej jaśniejsze meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruksel 19.11.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 mia123 - mogę spytać jakiej firmy jest Twoje łózko do sypialni? bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 19.11.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja też mam Dulux, ale z gotowych kolorów. Ja mam ciemną podłogę, ciemne łóżko i będę miał jeszcze ciemną szarfę ale z dwoma lustrami. Mi się tak podoba. W sumie jasne tez by pasowało, takie sosnowe. Ja wychodzę z założenia, że sypialnia nie musi być super jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruksel 19.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Mnie jasne meble się w ogóle nie podobają. także jakieś tam olchy, sosny, brzozy odpadają. Albo brązowe albo rudawe wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 19.11.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No to zdecydowanie brązowe Rudawe do fioletu nie pasuje według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruksel 19.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ponawiam pytanie, bo chyba nie widziałaś... Z jakiej firmy macie łózko do sypialni? Widziałam w Twoim dzienniku i podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 19.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 o faktycznie nie zauważyłam Firma Profilmat, łóżko Pati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruksel 19.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dZIęKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasix25 19.11.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja mam podobny kolor w sypialni i meble kupiłam z firmy black red white dokładnie takie:http://brw.com.pl/pl/kolekcja/10-sypialnia/88-fantazjakolor klon nida z wisnią i super wygląda, bo sypialnia jest mała a szafę mam ta narożna i wogole nie zmniejszyła się sypialnia bo wybrałam fronty klon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 20.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja mam podobny kolor w sypialni i meble kupiłam z firmy black red white dokładnie takie: http://brw.com.pl/pl/kolekcja/10-sypialnia/88-fantazja kolor klon nida z wisnią i super wygląda, bo sypialnia jest mała a szafę mam ta narożna i wogole nie zmniejszyła się sypialnia bo wybrałam fronty klon:) a ja trochę z innej beczki - jak się użytkuje taką narożną szafę? oglądałam je w salonie, z brw, ale z różnych kolekcji, dla mnie w tych szafach jest ciemno, ciasno. A jak jest naprawdę twoim zdaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 25.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My kupiliśmy takie w Napie: http://www.nap.com.pl/upload/lozko%20nap%20donna.jpg Będzie szare, ze skrzynią na pościel, ze wszystkimi pokrowcami zdejmowanymi. fajowe ale pewnie nie na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My mamy takiehttp://www.mkfoam.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=90&Itemid=76&category_id=19&option=com_virtuemarttanie i suuper wygodne, od nich też mamy materac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 25.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Na takim łóżku będziemy spać od piątku http://www.artbed.pl/images2/sylviabwpd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 25.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Indyk będzie,do czego ręce przyczepiać kajdankami;)Ja się nastawiam na białe łózko z ikea jak uzbieramy pieniądze.Wcześniej wpisywałam się,że Nap (piękne mają) niestety stan finansów zweryfikował nasze poglądy i odszczekuję wcześniejszy wpis.http://www.ikea.com/PIAimages/0095341_PE233889_S3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 26.11.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Indyk będzie,do czego ręce przyczepiać kajdankami;) O tym nie pomyślałam A łóżko to "Sylwia", więc mogą być fajne nas-troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 26.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 my zakupiliśmy łóżko z VOX-ie kolekcja kokeshi, przyzwoita cena, odpowiednia wysokość, materac dobraliśmy też w VOX-ie - sprężynowy z kieszonkami, dwustronny, BARDZO wygodny i uważam, że to był jeden z najleszych zakupów do naszego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1978 30.11.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 My mamy takie http://www.mkfoam.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=90&Itemid=76&category_id=19&option=com_virtuemart tanie i suuper wygodne, od nich też mamy materac. Wiolasz super to Twoje łóżko (i cena też ). Jesteś z niego zadowolona w 100%, dobrze się sprawuje??? Rozumiem, że zamawiałaś je przez neta? Długo trzeba czekać?? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź! Ps. A może masz jakieś zdjęcia Waszego łóżka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mada, łóżko kupowałam osobiscie bo mają w Rzeszowie hurtownię. Ale łóżka na stanie nie mieli, brałam w ciemno. Nadal baardzo mi się podoba, to czy wygodne zależy od materaca, ale też u nich kupiłam. Zdjecia na pewno są w dzienniku tylko nie wiem czy łóżo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 30.11.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 my zakupiliśmy łóżko z VOX-ie kolekcja kokeshi, Też się przymierzam do kokeshi tylko jeszcze nie wybrałem się na żywo pooglądać. Wiesz może gdzie we Wrocławiu mają na ekspozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts