Analiena 27.07.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Iwek, dziękuję za tak miłe słowa . Kuchnia jest rzeczywiście baaardzo praktyczna. System bez uchwytów w szufladach bardzo się sprawdza. Otwieram je kolanem jak mam brudne ręce. A prawdziwy skarb to kuchnia indukcyjna. Miałam obawy co do gotowania na niej ale okazało się że gotuje się bajecznie, prostu i niesamowicie szybko Ja chyba też miałabym problem z imieniem męskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.07.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Po prostu pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.07.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejjusia 27.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witaj Analiena ! baaardzo ladny domek! naprawde ekstra widzialam juz Wasza kuchnie w watku "kuchennym" a ze nam sie podoba kuchnia w takim samym stylu postanowilam zawitac tutaj i tak przgladajac dziennik naszlo mnie pytanko, bardzo nas z mezem zaciekawily te "kratki wentylacyjne" na podlogach, mogla bys napisac co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 WItaj, Na razie obejrzałam tylko kuchnię...cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.07.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Analiena przychodze do Ciebie z zachwytami , podziwem, achami i ochami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A skoro taka moja reakcja to i pytania Prosze napisz co to za przecudnej urody drzwi wewnętrzne i co to za bateria przy zlewie równie przecudnej urody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.07.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witaj Analiena ! baaardzo ladny domek! naprawde ekstra widzialam juz Wasza kuchnie w watku "kuchennym" a ze nam sie podoba kuchnia w takim samym stylu postanowilam zawitac tutaj i tak przgladajac dziennik naszlo mnie pytanko, bardzo nas z mezem zaciekawily te "kratki wentylacyjne" na podlogach, mogla bys napisac co to takiego? Dziękuję za miłe słowa Nasze kratki w podłodze to wylot systemu ogrzewania nadmuchowego, który jednocześnie jest systemem wentylacji mechanicznej, połączonej z nawilżaniem i filtracją, zabijaniem drobnoustrojów. Może być też systemem klimatyzacji. System polecam. My robiliśmy w firmie Polski Komfort ale jest takich firm w Polsce sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.07.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Analiena przychodze do Ciebie z zachwytami , podziwem, achami i ochami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A skoro taka moja reakcja to i pytania Prosze napisz co to za przecudnej urody drzwi wewnętrzne i co to za bateria przy zlewie równie przecudnej urody.... Ach dziękuję pięknie Bateria to Franke Maxxis Spray. Drzwi na indywidualne zamówienie, po prostu gładkie (za wyjątkiem drzwi do łazienek które są z szybką). Fornir teakowy ułożony w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.07.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 WItaj, Na razie obejrzałam tylko kuchnię...cudna Zapraszam do oglądnięcia reszty i dziękuję za docenienie mojej kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Kuchnia super! A podłoga boooooska!!! Tylko drzwi do spiżarni(chyba) trochę gryzą się z pozostałym drewnem w kuchni. Co będzie między lodówką a szafką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.07.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Kuchnia super! A podłoga boooooska!!! Tylko drzwi do spiżarni(chyba) trochę gryzą się z pozostałym drewnem w kuchni. Co będzie między lodówką a szafką? Ach te drzwi... Może trzeba było wymienić jednak na białe... A między lodowką a szawką nic nie będzie bo tam jest miejsce na lodówkę side by side Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.07.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ach dziękuję pięknie Bateria to Franke Maxxis Spray. Drzwi na indywidualne zamówienie, po prostu gładkie (za wyjątkiem drzwi do łazienek które są z szybką). Fornir teakowy ułożony w poziomie. Bardzo dziekuję.Już dodałam baterię do inspiracji.Ta bateria nie ma perlatora...prawda? Nie chlapie za bardzo? A drzwi przy szafce w kuchni faktycznie lepiej by wyglądały białe.Ale i tak jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.07.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ło matko, ależ trudne pytanie zadałaś, aż musiałam sobie wygooglać . Już wiem co to ten perlator ale nadal nie wiem czy go ma czy nie. Można ustawić 2 rodzaje strumienia wody, ale nie wiem czy któryś z nich jest napowietrzany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ach te drzwi... Może trzeba było wymienić jednak na białe... A między lodowką a szawką nic nie będzie bo tam jest miejsce na lodówkę side by side Ach! Taką miałam cichutką nadzieję/z tą lodówką/:lol:. A drzwi prędzej czy później wymienisz jak Cię znam, bo będą Cię denerwować. Najlepsze byłyby właśnie białe, bez-przylgowe. A teraz możesz sobie je obkleić jakąś fajną biało-szarą foto-tapetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 bardzo fajny domek! kuchnia i schody super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.07.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Hi hi, już sie nawet dzisiaj zastanawiałam jak herbatę sobie robiłam patrząc na te drzwi ile bedą kosztowaly nowe i czy małż mnie zabije Ale jak oklejać to też ościeżnicę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.07.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nicol, dzieki . Schody są baaardzo wygodne, schodzi i wchodzi się bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Hi hi, już sie nawet dzisiaj zastanawiałam jak herbatę sobie robiłam patrząc na te drzwi ile bedą kosztowaly nowe i czy małż mnie zabije Ale jak oklejać to też ościeżnicę, nie? Ościeżnicę też rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 30.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Też zachwycam się wszystkim co zobaczyłam. Może już jest gdzieś odpowiedź na moje pytanie, ale proszę o informację o lampach w jadalni - co to jest i gdzie zakupiłaś. Siedziałam w necie dwie godziny i nic nie udało mi się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.07.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Przyszłam się również ponapawać widokiem i złożyć hołd Tobie, jako posiadaczce tej kuchni!!!! jest cudna!!! powaliły mnie te szafki pod schodami!!! rewelacja! a drzwiami nie przejmowałabym się zupełnie. są takie jak pozostałe i wcale tragedii nie ma, jeżeli chodzi o ich dopasowanie kolorystyczne. ale ja pod tym względem jestem "mniej standardowa";), lubię mieszać różne kolory drewna, oczywiście w granicach rozsądku z resztą*te drzwi wyglądają mi odrobinkę znajomo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts