kubel30 22.12.2015 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Z przykrością stwierdzam , że nie napiję się kawki w te święta na ganku , ryczeć nie będę . Najważniejsze , że sufit i jedna ściana jest gotowa tzn wyłożona płytami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.12.2015 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Niestety czas szybko mija .... my rodzice widzimy to po naszych dzieciach . Niestety nadszedł czas by z dziecięcego kolorowego pokoju przejść w małą dorosłość . Mała metamorfoza w pokoju syna Nastrój świąt u dzieci jest również choinka wykopana w szkółce na wiosnę wyląduje w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.12.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Piękny pokój, bardzo dorosły, wręcz elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.12.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Pokój Kajetana jest świetny!! Ach, ilu chłopców (łącznie z moim synem) marzy o takim Własny kominek, własny telewizor.. Uwielbiam czarno-białe połączenia, a tu dywan plus poduszki "robią" cały pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.12.2015 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Super że się podoba:D , po nowym roku dojdzie nowe krzesło oraz nowe oświetlenie . Poluję na delikatny regał na książki i klocki lego (już tylko tym się bawi) , musimy dorobić jeszcze jedną wiszącą półkę . Biurko robił mąż latem , oczywiście ze starych drzwi , jest mega duże i jak to bywa - zawsze brak na nim miejsca . Szkoda że nie ma gdzie postawić jakiegoś fotela /uszaka ... e tak sobie marzę . Edytowane 22 Grudnia 2015 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.12.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 W kąciku, gdzie teraz choinka nie zmieści się? Nawet ten z Ikea? Ależ miło i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.12.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Wyszło cudownie..... zresztą jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.12.2015 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Pestko jak wstawię tam fotel to już będzie ciasno i naciapane . Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.12.2015 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy wszystkim spełnienia marzeń, radości dnia codziennego oraz zdrówka - Bożena i Rafał z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 28.12.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Dzień dobry, poczytałam wątek. Naprawdę wielki szacun za wytrwałość i ogrom pracy. Efekty wyśmienite! Aż mi się zachciało coś samodzielnie klecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.12.2015 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Dzień dobry, poczytałam wątek. Naprawdę wielki szacun za wytrwałość i ogrom pracy. Efekty wyśmienite! Aż mi się zachciało coś samodzielnie klecić witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.12.2015 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 (edytowane) No tak po świętach nie za bardzo nam się chce cokolwiek robić ,ale cóż do roboty ktoś musi się podnieść ;) I tak sobie powolutku coś "klecimy" na tym ganeczku , ba widać światełko w tunelu złożony w połowie , dojdą jeszcze trzy pręty od góry ... ba a jaką batalię muszę przejść z mężem by to zamontować Czwartą ścianę z drzwiami wejściowymi (białymi) zostawiamy ceglaną tylko ,że będzie w kolorze i to dość nietypowym w naszym domku . Edytowane 29 Grudnia 2015 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.12.2015 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 I jeszcze mała inspiracja z piękną podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.12.2015 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Nieważne jak, nieważny że powoli..... ważne, że do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.12.2015 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 No, to DO SIEGO ROKU Kubelko, niech się darzy, a wszystko czego Wasze zdolne ręce dotkną niech błyszczy urodą i daje Wam masę radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.01.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Dzień dobry Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Kubelko, dom jest absolutnie piękny! Mizianki dla suni Pestko, dzięki za link, nie wiem jak mogłam przeoczyć ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Kubelko, niezbyt często zagląda niestety, ale za to zawsze ma się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.02.2016 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Mother_nature witam serdecznie , sunia wykiziana nawet za uszkiem Pestko a co mam pisać jak się nic nie dzieje ,wolę napisać i wkleić coś konkretnego . I tak na przykład wyskoczyliśmy sobie na kilka dni w góry , śniegu nie było , na nartach nie pojeździliśmy sobie prawie wcale . Za to miałam piękne widoki i naładowałam akumulatorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Wiosna (?) Kubelku. Ja tnę krzewy, drzewka, wierzby w płocie. Myślę, że Wy też już coś działacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.02.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Ach, ilu chłopców (łącznie z moim synem) marzy o takim Własny kominek,) Jak dorośnie do posiadania dziewczyny, to dopiero będzie wabik na laski - romantyczny wieczór, rodzice wyjechali, kominek...ten tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts