Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto mi może zrobic takie wieszaki

kaszak

Recommended Posts

Szukam namiaru do kogos w necie lub ewentualnie na żywca na Śląsku, kto mi zrobi takie wieszaki jak w linku:

http://www.go2prezent.pl/product-pol-2805-Wieszak-na-ubrania-ZACK-Canzo-srednica-10cm.html

Oryginał cenę jak widac ma z księżyca, a ja potrzebuję 4 sztuki. Ten haczyk ze środka jest w Ikei za parę groszy, chodzi mi o te tarczki, niekoniecznie z nierdzewki.

Z góry dzięki.

Szukam namiaru do kogos w necie lub ewentualnie na żywca na Śląsku, kto mi zrobi takie wieszaki jak w linku:

http://www.go2prezent.pl/product-pol-2805-Wieszak-na-ubrania-ZACK-Canzo-srednica-10cm.html

Oryginał cenę jak widac ma z księżyca, a ja potrzebuję 4 sztuki. Ten haczyk ze środka jest w Ikei za parę groszy, chodzi mi o te tarczki, niekoniecznie z nierdzewki.

Z góry dzięki.

Pytanie: Czy te kołki w środku masz ewentualnie możesz sama kupić? Bo za blaszki z nierdzewki ja osobiście wziąłbym koło 70 PLN już oszlifowane. Pytanie tylko czy te kołki z IKEI mają jakiś sposób zamontowania do ściany? Wtedy te blaszki fi100 z nierdzewnki miałyby tylko otwór przez który można włożyć te kołki.

Takie oto:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30061247

Kevinlomax, ja to zmierze jeśli potrzebujesz jakichś wymiarów bo tam na stronie ikei to niewiele danych.

Ja przepraszam wszystkich że załatwiam tu prywatę, ale mi nie działa poczta po zmianie.

Edytowane przez kaszak

kaszak, czy ja sie mogę nieelegancko wpiąć do twojego pytania?

Chodzi mi tez o wieszak ale troche z innej bajki.

Z góry przepraszam Lutajke za wykorzystanie jej zdjęcia ale to tylko w ramach pokazania o co mi chodzi

7391..jpg

Generalnie chodzi mi o pomysł - wieszaczek a na nim wiadereczka na kredki.

Wiem, ze to można znaleźć w Ikea ale ja mam do najbliższego sklepu 300 km

Stąd pytanie - czy cos w podobnym stylu mozna znaleźć w sklepach internetowych?

file:///C:/Users/ja/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.png

Butterfly, nie ma sprawy :)

Kevinlomax, coby tutaj nie śmiecić, odezwij się na maila [email protected]

Tam w środku tego wieszaczka faktycznie jest plastikowy walec, z jednej strony ma gwint pod zaślepkę a z drugiej dziurkę pod kołek. Kołków w pakiecie nie dali tłumacząc, że każdy se będzie wkręcał w inne podłoże to niech sobie sam dobierze.