Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tęsknota za budowaniem

Józia S.

Recommended Posts

Drodzy użytkownicy forum, należę do osób lubiących zimę (i, jak widać, lubiących mówić o sobie :lol: ). Ale już dość! Nie mogę się doczekać wiosennego budowania, załatwiania, szarpania z robotnikami. Chyba niedługo zacznę odkreślać w kalendarzu dni dzielące mnie od 1 marca (planowane wejście na budowę).

Oj Gdzie te czasy kiedy podobnie jak Wy nie mogłem się doczekać rozpoczęcia robót na budowie 8) . Początki budowy to chyba najpiękniejsze chwile. Bardzo szybko wszystkiego przybywa. Jednego dnia patrzysz dopiero fundament za następnych kilka już parter. I człowiek sam nie może wtedy uwierzyć że naprawdę to wszystko co sobie zaplanował zaczyna się spełniać :D i nie chce się wtedy już wracać do domu.

Pozdrawiam

A ja się strasznie stresuję. Właśnie uchwalili 22% VAT-u, a ja nie załapię sie na odliczenie (w 1996 kawalek dużej ulgi budowlanej - mieszkanie!). Część pieniędzy mam, czekam na kredyt, i zastaniawiam się, co zdąźę kupić przed majem, czego nie zdążę, gdzie trzymać materiały kupione ( nie wszędzie da się kupić bez odbioru). Ech, szkoda gadać. Włosy siwieją.

Jak osiwiejesz to ufarbuj jak ja i tez bedzie dobrze. Grunt to spokojnie wszystko zaplanowac, a budowe potraktowac jak zabawe. Jutro ide na zakupy, ale ekstra!!!!!!!!!

Za mna bedzie wlokl sie m?z i zrzedzil , ze nie ma obiadu w domu i ze spodnie brudne i ze chce do domu.!!!!!!!!! Ale i tak jest ekstra.

Pieniadze chyba spadaja jakos z nieba bo jak podliczylam to nie moglam uwierzyc ze tyle wydalam. Na kolacje bedzie salata i seks. :D :D :D :D

Patrz watek: Ratujcie mnie przed moja zona. Opowiesci drugiej strony medalu.