pam 27.10.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Na liście swoich subskrypcji nie widzę wątków z grup budujących. Również nie ma na liście "Twoje posty" moich wpisów z grup budujących. No właśnie - zgłaszałem to już z pięć razy bo cały czas jest ikonka "zgłoś do moderacji" czy coś takiego. No i oczywiście pomimo że są nowe posty, to subskrypcja zawisła na początku września - Krakowska i Wielicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 27.10.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 na liście swoich subskrypcji nie widzę wątków z grup budujących. Również nie ma na liście "twoje posty" moich wpisów z grup budujących. dokładnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 27.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam,bardzo prosze o usunięcie mojego dziennika i komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 29.10.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam, Czy mogę prosić o przyklejenie poniższego wątku najlepiej na głównej stronie FM? To sprawa ważna i pilna. Tak naprawdę Agnes ma tylko kilka godzin na zrobienie użytku z zebranych podpisów, bo dziś piątek i decydenci wyjdą z pracy na weekend. Wtedy przepadnie szansa kontynuacji aukcji, od której w znacznym stopniu zależy rehabilitacja Franka. Więc choć na dzisiaj - bardzo bardzo proszę! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168609-Podpisz-dla-Franusia-Walecznego-pilne! Z góry dziękuję!bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 29.10.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Prosze zasubskrybować ponownie wątki. Jeżeli będą kłopoty z otzrymywaniem powiadomień, prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 29.10.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Prosze zasubskrybować ponownie wątki. Jeżeli będą kłopoty z otzrymywaniem powiadomień, prosze o kontakt. Nic się nie zmieniło. Zrezygnowałem z subskrypcji, zasubskrybowałem ponownie wątki i w dalszym ciągu ich nie widać na liście subskrypcji. Podobnie jak nie widać moich wpisów z grup budujących na liście "Twoje posty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 02.11.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Kiedy zgłoszone problemy zostaną poprawione? Bardzo utrudniają korzystanie z forum. Kolejny problem: z listy wyszukanych wątków nie można przejść do ostatniej strony (ostatniego postu) wątku. Po kliknięciu na numer strony, zawsze przechodzi się do pierwszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 02.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Prosze zasubskrybować ponownie wątki. Jeżeli będą kłopoty z otzrymywaniem powiadomień, prosze o kontakt. Niestety nic z tego nadal nie wychodzi ani Wielicka ani Krakowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.11.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tematy w Grupach Budowlanych są ustawione od najstarszego posta . Nie wiem kto to tak ustawił i jaki tok myślenia doprowadził go do tego, że ludzi najbardziej interesują informacje, zazwyczaj sprzed paru lat , ale niech to teraz poprawi . Druga rzecz , że nie działa tam "pokaż pierwszy nieprzeczytany" . Rozumiem że to taki test na szukanie , gdzie ostatnio skończyłem, zwiększający przy okazji pracę nadgarstka. Jak na razie zmiany w "Grupach Budujących" są baaaaaaaaaaaaaardzo in minus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 10 października otrzymaliśmy od Drogiego Administratora obietnicę przeniesienia Kawiarni Klubowej do działu Hade Park w przeciągu tygodnia.Minął miesiąc i nic się nie dzieje.Właściwie, to już nawet nie dziwi. Czy naprawdę słowo dane przez Administratora można ( o kant.......potłuc) ?Nie napiszę dosłownie, bo z banem pewnie nie mielibyście obsuwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 15.11.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam zniecierpliwionych Forumowiczów. Zmian na Forum cd. Na stronę główną grup budujących wprowadziliśmy podręczną wyszukiwarkę. Mam nadzieję, że narzędzie będzie przydatne. cdn. http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 16.11.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Wyniki wyszukiwania dla wyszukiwarek w konkretnych grupach budujących zostały ograniczone dla wyników wyszukiwania w konkretnej grupie. Czyli jak przeszukuje grupę budującą: GRUPA ŚLĄSK GÓRNY I OKOLICE (strona główna grupy http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=1411) i wpisuje w wyszukiwarkę słowo geolog, to otrzymuje wynik ograniczony do konkretnej grupy: http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=1016781 Proszę przetestowaćpozdrawiamredakcja Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 16.11.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 W PROFILU użytkowników Forum pojawiła się nowa zakładka GRUPY. W zakładce GRUPY będą prezentowane wpisy użytkownika tylko z grup: mam nadzieję, że to rozwiązanie ułatwi odnajdywanie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 16.11.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam ponownie, w profilu użytkownika (lewa kolumna nawigacyjna) 'Moje grupy' to grupy utworzone przeze mnie. Zmieniliśmy nazwę bloczku: Moje grupy -> Grupy utworzone przeze mnie Każdy użytkownik, który utworzy grupę, ma do niej szybki dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ciekawe czy admin wie kiedy Redakcja wpadnie na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.11.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 I gdzie . Poza tym w dalszym ciągu tematy w grupach są ustawione od najstarszego posta. W naszym przypadku z 2002 . Czyli informacje delikatnie mówiąc nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 I gdzie .. . Kawiarni Klubowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 16.11.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Wszystko fajnie a u mnie dalej nie działają grupy. Nie da się nawet zrezygnować z subskrypcji. Ciągle na dole "zgłoś do moderacji" i tak od września zgłaszam i nic się nie dzieje. Nie ma nowych postów itd. Już przestaję przez tą kaszanę zaglądać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.11.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Zastanawiałam się gdzie napisać... napisze tutaj. Wczoraj postanowiłam odwiedzić naszą koleżankę z forum - Perłę http://forum.muratordom.pl/dom-w-perlowce,t157024.htm Wyskoczyło mi: taka_ja & taki_on nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, Wyloguj się Strona główna Cóż to za NIESPODZIANKA? W jej linku założonym -Przepisy Pań z koła -wchodzę bez żadnego ALE.... Poza tym poprosiłam koleżankę aby weszła i sprawdziła, jednak i ona nie może wejść do Galerii Perły Kala67: ..ja też nie moge wejść :( nie wiem co jest grane!!!!!! Kolejna po sprawdzeniu koleżanka napisała: Alunek: ja też nie mogę wejść.. może trzeba to zgłosić administratorom forum? Może i nasza koleżanka nie może wejść? Właścicielka owej Galerii... Dlaczego nie możemy wejść do Perłóweczki Galerii? P.S. Nie wykonuję żadnych akcji administracyjnych a jak moje konto nie zostało w pełni aktywowane, to wleje rózgą na gołą ...no... Pozdrawiam taka_ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 17.11.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Pam, prosimy o kontakt na PW. Postaramy się pomóc. Na razie nie możemy namierzyć w czym dokładnie tkwi problem. Krakowska, Wielicka sprawdzane kilka razy. Testowane. Być moze problem leży w ustawieniach w profilu użytkownika. Prosze zrezygnowac z subskrybcji i ponownie ją aktywować. Gdyby nie pomogło, prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts