Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy

ponury63

Recommended Posts

Na liście swoich subskrypcji nie widzę wątków z grup budujących. Również nie ma na liście "Twoje posty" moich wpisów z grup budujących.

No właśnie - zgłaszałem to już z pięć razy bo cały czas jest ikonka "zgłoś do moderacji" czy coś takiego. No i oczywiście pomimo że są nowe posty, to subskrypcja zawisła na początku września - Krakowska i Wielicka.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Czy mogę prosić o przyklejenie poniższego wątku najlepiej na głównej stronie FM? To sprawa ważna i pilna.

Tak naprawdę Agnes ma tylko kilka godzin na zrobienie użytku z zebranych podpisów, bo dziś piątek i decydenci wyjdą z pracy na weekend. Wtedy przepadnie szansa kontynuacji aukcji, od której w znacznym stopniu zależy rehabilitacja Franka. Więc choć na dzisiaj - bardzo bardzo proszę!

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168609-Podpisz-dla-Franusia-Walecznego-pilne!

Z góry dziękuję!

bratki

Prosze zasubskrybować ponownie wątki. Jeżeli będą kłopoty z otzrymywaniem powiadomień, prosze o kontakt.

Nic się nie zmieniło. Zrezygnowałem z subskrypcji, zasubskrybowałem ponownie wątki i w dalszym ciągu ich nie widać na liście subskrypcji. Podobnie jak nie widać moich wpisów z grup budujących na liście "Twoje posty".

Tematy w Grupach Budowlanych są ustawione od najstarszego posta . Nie wiem kto to tak ustawił i jaki tok myślenia doprowadził go do tego, że ludzi najbardziej interesują informacje, zazwyczaj sprzed paru lat , ale niech to teraz poprawi . Druga rzecz , że nie działa tam "pokaż pierwszy nieprzeczytany" . Rozumiem że to taki test na szukanie , gdzie ostatnio skończyłem, zwiększający przy okazji pracę nadgarstka. Jak na razie zmiany w "Grupach Budujących" są baaaaaaaaaaaaaardzo in minus .

10 października otrzymaliśmy od Drogiego Administratora obietnicę przeniesienia Kawiarni Klubowej

do działu Hade Park w przeciągu tygodnia.

Minął miesiąc i nic się nie dzieje.

Właściwie, to już nawet nie dziwi.

Czy naprawdę słowo dane przez Administratora można ( o kant.......potłuc) ?

Nie napiszę dosłownie, bo z banem pewnie nie mielibyście obsuwy.

Wyniki wyszukiwania dla wyszukiwarek w konkretnych grupach budujących zostały ograniczone dla wyników wyszukiwania w konkretnej grupie. Czyli jak przeszukuje grupę budującą: GRUPA ŚLĄSK GÓRNY I OKOLICE (strona główna grupy http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=1411) i wpisuje w wyszukiwarkę słowo geolog, to otrzymuje wynik ograniczony do konkretnej grupy: http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=1016781

Proszę przetestować

pozdrawiam

redakcja Muratordom.pl

Zastanawiałam się gdzie napisać... napisze tutaj.

Wczoraj postanowiłam odwiedzić naszą koleżankę z forum - Perłę

http://forum.muratordom.pl/dom-w-perlowce,t157024.htm

Wyskoczyło mi:

taka_ja & taki_on nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
  2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
  3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
    Wyloguj się Strona główna

Cóż to za NIESPODZIANKA?:jawdrop:

W jej linku założonym -Przepisy Pań z koła -wchodzę bez żadnego ALE....

Poza tym poprosiłam koleżankę aby weszła i sprawdziła, jednak i ona nie może wejść do Galerii Perły

Kala67: ..ja też nie moge wejść :(:(:(

nie wiem co jest grane!!!!!! :)

Kolejna po sprawdzeniu koleżanka napisała:

Alunek: ja też nie mogę wejść.. może trzeba to zgłosić administratorom forum?

Może i nasza koleżanka nie może wejść? Właścicielka owej Galerii...:eek:

Dlaczego nie możemy wejść do Perłóweczki Galerii?

P.S. Nie wykonuję żadnych akcji administracyjnych a jak moje konto nie zostało w pełni aktywowane, to wleje rózgą na gołą ...no...:D :rotfl:

Pozdrawiam taka_ja

Pam, prosimy o kontakt na PW. Postaramy się pomóc. Na razie nie możemy namierzyć w czym dokładnie tkwi problem. Krakowska, Wielicka sprawdzane kilka razy. Testowane. Być moze problem leży w ustawieniach w profilu użytkownika.

Prosze zrezygnowac z subskrybcji i ponownie ją aktywować. Gdyby nie pomogło, prosze o kontakt.